Fatih Koç 7 Ekim 2016 Paylaş 7 Ekim 2016 Suanda yoldayim izmire dogru gaziemirden bir arac alacagim expertiz yaptirabipecegim onerisi olan var mi? Arac ford mondeo Yorum bağlantısı
Tuncay Arslan 7 Ekim 2016 Paylaş 7 Ekim 2016 G.emir deki exper firmalarının neredeyse tamamı otokent çevresinde. Dynmoss ben buraya götürüyorum. Yorum bağlantısı
Fatih Koç 7 Ekim 2016 Yazar Paylaş 7 Ekim 2016 (düzenlendi) Guvenilirmi peki 7 Ekim 2016 tarihinde Tahir İlter tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Tahir İlter 7 Ekim 2016 Paylaş 7 Ekim 2016 Fatih bey, standart yazı fontunda değişiklik yapmıyoruz. Yorum bağlantısı
Osman Uslu 7 Ekim 2016 Paylaş 7 Ekim 2016 (düzenlendi) Suanda yoldayim izmire dogru gaziemirden bir arac alacagim expertiz yaptirabipecegim onerisi olan var mi? Arac ford monde Dynomoss adı duyulmuş bir yer olduğu için herkes oraya götürür genelde. Ama Gaziemir den başka bir yere götürebilirsen İzmir oto ekspertiz var İzmir Atatürk Stadının orada oraya götür derim. http://www.izmirotoekspertiz.com/# 7 Ekim 2016 tarihinde Osman USLU tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Okan Tansel 7 Ekim 2016 Paylaş 7 Ekim 2016 Dynomoss veya İzmir oto ekspertiz götürür sonrada .her ihtimale karşı bir ustaellere uğrar birde Sabri ustaya gösterirdim. 2 Yorum bağlantısı
İsmail Kızılkaya 7 Ekim 2016 Paylaş 7 Ekim 2016 gaziemirden galeridenmi aldiniz fatih bey şasi plaka bence hepsını sorgulama yaptırın dynomoss guvenılır dıyorlar en azından bılındık sırket Yorum bağlantısı
Sarp D. Uygur 7 Ekim 2016 Paylaş 7 Ekim 2016 Dynamoss a kesinlikle gitmezdim, ilk aracımı onlara göstererek aldım, bana lokal boya olan noktaları söylemediler. Aracımı satarken rezil olduğumla kaldım. Adamlara şurası böyle burası şöyle dedim de götürdük ekspere aracı, dediler buralarda da lokal boya var, yerin dibine girdim. Ben tekrar oraya gitmezdim. Eğer güvenilir bir yer istiyorsanız stadyumun orda İzmir Oto Ekspertiz (yukarıda bilgileri verilmiş zaten) firmasına gitmenizi tavsiye ederim. 3-4 araç götürdük oraya, en ince detayına kadar söylediler sağolsunlar. Sadece boyasından değil, macunundan dolayı bile boya kalınlığı farklı çıkan yerlerde çağırıp göstere göstere izah ediyorlar.. 1 Yorum bağlantısı
Kazım Yılmaz 7 Ekim 2016 Paylaş 7 Ekim 2016 Kötülemek gibi olmasın sonuçta insanız hepimiz hata yapabiliriz ama Citroen C1 aracımı satarken alıcı Gaziemir Otokent'in oradaki Dynomoss denilen oto eksper bayiisine götürdü aracı. Sağ arka çamurlukta lokal boya vardı. Ona rağmen araç boyasız kusursuz diye rapor vermişlerdi. Gözden kaçmış sanırım ama o firmayla ilgili aklımda bazı soru işaretleri kalmıştı... Yorum bağlantısı
Okan Tansel 7 Ekim 2016 Paylaş 7 Ekim 2016 Dynamoss iptal abooo kaç kaç İzmir Oto Ekspertiz olur tavsiye tavisiye 3 Yorum bağlantısı
Eray Çalışkan 7 Ekim 2016 Paylaş 7 Ekim 2016 Dynomoss adı duyulmuş bir yer olduğu için herkes oraya götürür genelde. Ama Gaziemir den başka bir yere götürebilirsen İzmir oto ekspertiz var İzmir Atatürk Stadının orada oraya götür derim. http://www.izmirotoekspertiz.com/# Kesinlikle bende tavsiye ediyorum işlerini çok iyi yapıyorlar. 1 Yorum bağlantısı
Çözüm Fatih Koç 7 Ekim 2016 Yazar Çözüm Paylaş 7 Ekim 2016 Arac istedigimiz gibi cikmadi tekrar kayseriye donuyoruz Yorum bağlantısı
Uğur Çimen 7 Ekim 2016 Paylaş 7 Ekim 2016 Keşke gelmeden yardım isteseydiniz.Hakkınızda hayırlısı. Yorum bağlantısı
Ahmet Aydın 7 Ekim 2016 Paylaş 7 Ekim 2016 Arac istedigimiz gibi cikmadi tekrar kayseriye donuyoruz Kardesim keske bir konu acsaydin elimden geleni yapmaya calisirdim. Yorum bağlantısı
Okan Tansel 7 Ekim 2016 Paylaş 7 Ekim 2016 Hakkında hayırlısı olsun .Vardır her işte bir hayır şimdi araç satanın söyledi gibi çıkmadıysa .hani onda o ahlak yoktur da yinede sorayım bari masraflarını karşıladımı ? Yorum bağlantısı
Fatih Koç 7 Ekim 2016 Yazar Paylaş 7 Ekim 2016 (düzenlendi) keske onceden plan yapip hazirlansaydim ama bir anlık oldu. Kismette varsa bir dahakine sizlerden destek alarak bi plan cizecegim insallah hepiniz destekleriniz için sagolun. Hakkında hayırlısı olsun .Vardır her işte bir hayır şimdi araç satanın söyledi gibi çıkmadıysa .hani onda o ahlak yoktur da yinede sorayım bari masraflarını karşıladımı ? Satici için araç aynı fotograflardaki gibi kusursuz ve masrafsizmis bende ustelemedim sonuç olarak parayla bir tecrübe kazanmis oldum. 7 Ekim 2016 tarihinde Fatih Koç tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Okan Tansel 7 Ekim 2016 Paylaş 7 Ekim 2016 keske onceden plan yapip hazirlansaydim ama bir anlık oldu. Kismette varsa bir dahakine sizlerden destek alarak bi plan cizecegim insallah hepiniz destekleriniz için sagolun. Satici için araç aynı fotograflardaki gibi kusursuz ve masrafsizmis bende ustelemedim sonuç olarak parayla bir tecrübe kazanmis oldum. tam zopalıkmış Yorum bağlantısı
Ahmet Aydın 7 Ekim 2016 Paylaş 7 Ekim 2016 Kardeşim araç özellikle İzmir 6. sanayi otokent te ise başkasına göstermeden kesinlikle yola çıkma. Bide kendimde karşılaştığım için söyluyorum. Bu gaziemir tarafında genelde açtıkları ilanlar orda gaziemir metro duragının çevresinde ilan açıp yok araç bizim aile arabamız deyip kullanıcı gibi gözüküp çakallık yapan ayaküstü al satçılar var. Muhtemelen bunlardan birine denk geldin. Yorum bağlantısı
Mehmet Ali Karakaya 7 Ekim 2016 Paylaş 7 Ekim 2016 İlanı buraya koysanız biz de görsek. Yorum bağlantısı
Osman Uslu 7 Ekim 2016 Paylaş 7 Ekim 2016 gezen adam diye bir site var bence bir daha kine onlardan yardım al derim. Beğendiğin aracı onlara bildiriyorsun. Onlar satıcı ile görüşüyor. Satıcı onay verirse kendi adamlarını gönderip araca baktırıyorlar. İzmir merkezde belirtmiş olduğum İzmir oto ekspertizi kullanıyorlar. Ekspertize sokuyorlar aracı. Sana detaylı resimleri ve bilgileri telefondan iletiyorlar. İstersen yol testi bile yapıyorlar. Ondan sonra ödemeyi alıyorlar. 160 ya da 170 TL arası bir ücreti vardı. 1 Yorum bağlantısı
Uğur Çimen 7 Ekim 2016 Paylaş 7 Ekim 2016 Aracin ilani duruyorsa,karsilastiginiz olumsuzlukla burda paylasin isterseniz.baskasi ayni duruma dusmesin. Yorum bağlantısı
Fatih Koç 7 Ekim 2016 Yazar Paylaş 7 Ekim 2016 Sahibinden 349380954 ilan kodlu araç. Yorum bağlantısı
Tuncay Arslan 7 Ekim 2016 Paylaş 7 Ekim 2016 Sahibinden 349380954 ilan kodlu araç. Böyle bir ilanın olmadığını söylüyor site. Yorum bağlantısı
Fatih Koç 7 Ekim 2016 Yazar Paylaş 7 Ekim 2016 Ben almayinca baska alicisi var deyip bunun rahatlığıyla ukalalaşan galerici, kesin o alıcıya satmıştır arabayı. Yorum bağlantısı
Recommended Posts