İçeriğe Yönlendir

Motorlu Testere Tavsiyesine Ihtiyacım Var

Misafir

Recommended Posts

Misafir

herkes e iyi akşamlar diliyorum öncelikle..

Köyde ufak tefek işlerde kullanmak için motorlu testere(benzinli) testere almak istiyorum.Keseceğim ağaçlar maksimum 75 cm kalınlığında.Kavak-ceviz-badem-ayva-söğüt gibi yumuşak ağaçlar.

1- Hangi marka hangi modeli almalıyım?stihl-oleo-mac-husqvarna.....

2-En ucuza nereden alabilirim? Ankara dayım :)  :)

Bu konuda bilgi sahibi arkadaşlardan yardım bekliyorum 

Yorum bağlantısı
Ümit Mavigöz

oleo-mac çok güzel makina bende var kullanıyorum yaklaşık 3 sene oldu hiç arıza yapmadı...

Yorum bağlantısı
Misafir

oleo-mac çok güzel makina bende var kullanıyorum yaklaşık 3 sene oldu hiç arıza yapmadı...

Hangi modelini kullanıyorsunuz?

Yorum bağlantısı
Abdurrahim Çelebi

Geçen perşembe a101 de attlas marka vardı. Biz 159 tl ondan aldık 3 gündür kullanıyoruz. İnşallah sorun çıkartmaz.

Yorum bağlantısı
Sermet Gündoğdu

Geçen perşembe a101 de attlas marka vardı. Biz 159 tl ondan aldık 3 gündür kullanıyoruz. İnşallah sorun çıkartmaz.

Benzin yağ karışıma ve yağın bu amaçla üretilen markalardan olmasına dikkat edin.Fazla zorlamayın  filtre temizliği de önemli.

Yorum bağlantısı
Abdurrahim Çelebi

Benzin yağ karışıma ve yağın bu amaçla üretilen markalardan olmasına dikkat edin.Fazla zorlamayın  filtre temizliği de önemli.

Benzin yağ karışımı meselesi hakkında bilgi verir misiniz ?

Yorum bağlantısı
Sermet Gündoğdu
(düzenlendi)

Kutudan çıkan benzin şişesinin üstündeki çizgilere göre benzin ve 2 zamanlı motor yağını karıştırıp koymanız gerekiyor.Mesela 4 lt. benzine 100 ml. yağ koyup karıştırdıktan sonra makinaya koyun.Sakın yağsız benzin kullanmayın.

tarihinde Sermet Gündoğdu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
İsmail Sefer

10 seneyi aşkın husqvarna kullanıyoruz sanırım daha hiç usta yüzü görmedi. Tavsiye ederim

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...