İçeriğe Yönlendir

34 Plaka Nasıl Alabilirim

Güven Kaya

Recommended Posts

Güven Kaya

Arkadaşlar aracimi sattım yeni araç alıcam plakasınin 34 olmasını istiyorum yeni alacağımın başka bir plaka olsa 34 nasıl yapabilirim aslında baş harflerimle istiyorum.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

ikametiniz istanbulda değilse, ikameti istanbulda olan birisi alır aracı ve plakasını çıkarır, size sabit plaka şartıyla satar...

Başka yolu yok..

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Hakan Türkoğlu

34 GVN istiyorsunuz  bu iş için harcayacak 4000 5000 tl niz varsa bu işe girebilirsiniz yoksa hiç boşuna heveslenmeyin istanbulda üç harfli isim grupları 3000-15000 tl arasında değişiyor bu paralar trafik vakfına bağış olarak yatırılıyor iki yolunuz var

1* si GVN plakayı fatih ilçesi verir alacağınız araç fatih ilçesine ait olmayacak onun dışında başı 34 te olabilir hepsini alabilirsiniz aracı alırken plaka değişikliği isteyeceksiniz sonra ya fatihte ikamet eden tanıdık bulup nüfus kaydınızı oraya aldıracaksınız yada fatihte ikamet eden birisi aracı alacak plakayı çıkartacak ve size tekrar satış yapacak sizde o satış esnasında plaka değişikliği istemiyorum diyeceksiniz olacak bitecek

2* çok paranız varsa uğraşmayacaksınız muameleciye parayı bastıracaksınız vekaleti vereceksiniz o sizin adınıza herşeyi yapacak

yukarıda yazdıklarımı yapmadan önce GVN boşta varmı onu bulmalısınız 34 GVN 01-99  boşta varsa gidip ilçe emniyete trafik  tescile ben bu plakayı istiyorum diyeceksiniz onlarda  boşta olanları size söyleyecek özel isime plaka alındıgı için sizden bağış isteyecekler min 2000 max 4000 tl civarı eğer tanıdık bulursanız +-500 oynayabilir eğer boşta plaka varsa vede bağışı yatırırsanız yukarıdaki iki maddeden birisini yapacaksınız biraz meşakkatli bir iş

ör: şuan boşta 34 HKN yok çok araştırdım olsada bağışı 10.000 tl diiyorlar   CAN NAZ AKP MHP gibi plaka gruplarından 10 bin gibi bir bağıştan bahsediyorlar allah yardımcınız olsun

heee birde belki denk gelir GVN plaka parasız alırsınız benim istediğim plaka 34 HKN 28  89 model şahinde araç eyüp civarında araçla karşılaştım satıyormusun dedim satmadı satsaydı bağışsız plaka bendeydi şanss :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Şahindeki plakayı kendi aracınıza nasıl geçirecektiniz Hakan bey ?

Yorum bağlantısı
Hakan Türkoğlu

Şahindeki plakayı kendi aracınıza nasıl geçirecektiniz Hakan bey ?

geçiremeyeceğim :) şahine bineceğim  yoksa olacakları biliyorum

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Eski plakam gibi 2323 almak istedim, 3 bin tl istediler. Bi de harf belirtseydim daha neler olurdu.

Yorum bağlantısı
Nihat Palolu

İstanbul bayağı pahalıymış, İzmir'de geçen sene 1000 liraydı. Ben 35AGA44 boştaydı alacaktım, çok iddialı diye almadım. Farklı bir şey aldım.

Yorum bağlantısı
Misafir

Konya da 42 eem 01 için 300 tl vermiştim.42 eem 42  için 500 dedilerdi param çıkışmamıştı. Bedavaya almışım ben ozaman.

Hep derim yaşanmaz İstanbulda diye :D

34 GVN değilde 42 GVN isterseniz yardımcı olmaya hazırım...

Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir

Ben 35 DNZ istedim (son rakamları önemli değil dedim) 3.500 lira istediler.

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

snl85 verelim :p  hemde mercedesli

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Ya arkidiş ha gv ha lv ne yani al gitsin işte biz mıc yazana bindik kaç ay herkezin ilgi odaydı mesala huhaaaaaaaaaaaaaaaa   :D

Paran varsa özel istiyorsan isim yazdırcan bundan gerisi yalan bence.

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

işin garibi ben de niye ise hep  41F  41R  hatta 41B leri seviyorum. sıfır plaka bulursam daha da iyi :p

ha bi ara TC li plakalara heves etmiştim. ama gebze ile uğraşılmaz

Yorum bağlantısı
Misafir

geçiremeyeceğim :) şahine bineceğim yoksa olacakları biliyorum

Adımız popüler biz ne yapalım :)

Yorum bağlantısı
Hakan Türkoğlu

Konya da 42 eem 01 için 300 tl vermiştim.42 eem 42  için 500 dedilerdi param çıkışmamıştı. Bedavaya almışım ben ozaman.

Hep derim yaşanmaz İstanbulda diye :D

34 GVN değilde 42 GVN isterseniz yardımcı olmaya hazırım...

konyada üç harfli g ler olmayabilir sırayla açılıyor HKN plaka türkiyede sadece istanbul ankara izmir antalyada var

Yorum bağlantısı
Ali Gök

eniştemin pasatı 33 NMZ idi.  tesadüf denk gelmiş bir plaka idi  satarken konyadan gelen bir hacı amca çok severek almıştı . sırf plaka için konyadan tarsusa gelmişti

Yorum bağlantısı
Eser Yıldırım

Aracı ibaşka yerden alırsanız istanbulda birine satış yapın plakayı istanbul yapsın sizde geri alın.

Yorum bağlantısı
Misafir

konyada üç harfli g ler olmayabilir sırayla açılıyor HKN plaka türkiyede sadece istanbul ankara izmir antalyada var

G geçeli çok oldu hatta bana sıradan ghj mi ne verecekti ben eem almıştım. birde parayı basınca sıraya bakmıyorlar galiba

Yorum bağlantısı
Fırat Önal

Bir gün sahsa plaka verirlerse ve o plaka arabayı satsam dahi benimle kalacak olsa özel plaka alırım. Yoksa hiç gerek yok 2-3 sene için o kadar para vermeye.

Yorum bağlantısı
Hakan Türkoğlu

bu iş sadece istanbulda meşhur şuanda samsun 3 hafli A veriyor ADA AGA çok cuzi bir bağış yaparak alınabilir gel bakalım istanbuldan alabilecekmisin :)

Yorum bağlantısı
Mustafa Şimşek

Son rakamlari.

ne anlama geldigini sormak istedim.

elazig midir? 2323

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...