Yıldırım Mustafa 16 Ekim 2016 Paylaş 16 Ekim 2016 Merhaba aracım mondeo 98 glx bir süredir şöyle bir problemim var ; 1-2-4-5 vites geçişlerinde hiç bir problem yok tık diye geçiyor fakat 3. viteste sanki iki kademe var bir kere ileri ittiğimde tık ediyor bir daha ileri sürmek gerekiyor iki kere tık ettikten sonra vites 3 e geciyor ben araci bildiğimden dolayı sorun etmedim pek ama başka biri kullandığında bilmediginden birinci tıktan sonra geçti zannettiklerinden gıctırtı sesiyle birlikte vites boşa atiyor. Bu sorun için şanzumanın inmesi gerekiyor mu daha basit bir çözümü var mıdır bu şekilde kullanmaya devam edersem 3. vitese hiç geçmeme gibi bir sorun yaşar mıyım bilgisi olan kişilerden yardım bekliyorum iyi forumlar herkese.. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Ekim 2016 Paylaş 16 Ekim 2016 yolda gitmezken dururken vites yolları rahatsa. sorun 3. vites senkromeci 1 Yorum bağlantısı
Yıldırım Mustafa 16 Ekim 2016 Yazar Paylaş 16 Ekim 2016 yolda gitmezken dururken vites yolları rahatsa. sorun 3. vites senkromeci Teşekkürler hocam araç durur vaziyetteyken 3. Vitesi hiç denememiştim yarın kontrol edeyim eğer dediğiniz gibi senkromeçte ise baktirmak gerekir herhalde değil mi bu şekilde kullanmaya devam etmenin zarari varmıdır sorun senkromeçte ise Yorum bağlantısı
Suat YAPICI 17 Ekim 2016 Paylaş 17 Ekim 2016 Bendede durum aynı sıkıntı yaratmıyor bence bu şekilde devam edin Yorum bağlantısı
Derviş Dursun 17 Ekim 2016 Paylaş 17 Ekim 2016 Benimde 5 e takmak sıkıntı. Çok farklı bunların 5. vitesi. Sanki daracık aradan ip geçiriyor gibiyim. Bazen takılıyor sağa doğru yitiyorum yitiyorum sonra önündeki engel açılıp izin veriyor gibi takıyorum 5 e. Yorum bağlantısı
Yıldırım Mustafa 17 Ekim 2016 Yazar Paylaş 17 Ekim 2016 Bu şekilde kullanmaya devam edeyim o zaman kaldığı yere kadar teşekkürler yardımınız için. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Ekim 2016 Paylaş 17 Ekim 2016 Bu şekilde kullanmaya devam edeyim o zaman kaldığı yere kadar teşekkürler yardımınız için. senkromeç sorun uise ve giderken dağılırsa... kıyma öğütme makinesine ayfon ayarsay nbe olursa o olur.. bir ayfon parası gider.. Yorum bağlantısı
Yıldırım Mustafa 17 Ekim 2016 Yazar Paylaş 17 Ekim 2016 senkromeç sorun uise ve giderken dağılırsa... kıyma öğütme makinesine ayfon ayarsay nbe olursa o olur.. bir ayfon parası gider.. Haftaya sanayideyim abi çok güzel anlattın Yorum bağlantısı
Recommended Posts