Misafir 17 Ekim 2016 Paylaş 17 Ekim 2016 Derecesini bilmeme ama traştan sonra sürünce kafamı buzluğa sokuyorum. su içinde 80 derecesi var o zaman Yorum bağlantısı
Serhad İncedere 17 Ekim 2016 Paylaş 17 Ekim 2016 Şuan kullandığım parfüm Kenzo. Fakat tavsiye üzerine CK Europha Man denemek istiyorum. Bu parfümü kullanan varsa deneyimlerini rica ederim. İntense olanını kullanın daha kalıcı ve güzel parfüm ben hala kullanıyorum. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 17 Ekim 2016 Paylaş 17 Ekim 2016 Armani code sports kullanıyorum. Bana hiç kokmuyo gibi geliyor ama soran çok fazla oluyor.Belkide ten uyumsuzluğu var. Yorum bağlantısı
Ahmet Gül 17 Ekim 2016 Paylaş 17 Ekim 2016 Parfüm cilt yapısına göre değişiklik gösterebilir o yüzden çok iyi kalıcı bulunan bir parfüm tavsiyesi başkasına uymayabilir. Kullandıklarım arasinda siralamam: 1- Jean Paul (tek geçerim sahiden sihirli bir kokusu var) 2- Fahrenheit (kalici ama bana biraz ağır geliyor. Kis aylarinda guzel) 3- Diesel Only the brave ( bunu da çok beğenerek kullanıyorum. Fark edileceginizi temin ederim) Bunlardan başka One Million 212 vip falan kullanmisligim var. Güzel kokular ama bir karakteri yok gibi geldi. Tavsiye listeme bu sebeple almadım. En kısa zamanda lacoste denemeyi planliyorum. Tavsiye veren arkadaşlar parfümün tam adını verirlerse daha makbule geçer. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Yorum bağlantısı
Kazım Yılmaz 17 Ekim 2016 Paylaş 17 Ekim 2016 (düzenlendi) Koku güzel. Kalıcılık sıfır. Tavsiye etmem. Şu anda kullandığım parfümlerden birisi. (Intense olanından bahsediyorum.) Kış için kullanacaksanız meyveli ve şekerli kokulardan hoşlanıyorsanız kesinlikle PR Black XS'i deneyin derim. Kullandığım en kalıcı parfümdü. Şu anda Diesel OTB Tattoo kullanıyorum. Black XS kadar kalıcı değil. Ama CK Euphoria'dan çok daha kalıcı. Şuan kullandığım parfüm Kenzo. Fakat tavsiye üzerine CK Europha Man denemek istiyorum. Bu parfümü kullanan varsa deneyimlerini rica ederim. 17 Ekim 2016 tarihinde Kazım Yılmaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Emre Demir 17 Ekim 2016 Paylaş 17 Ekim 2016 Ben kavun kokusu seviyorum , Kışın ortasında yurt dışından gelmiş yada sera da üretilmiş yeni kesilmiş turfanda kavun gibi koksun istiyorum Evren abi Yorum bağlantısı
Gökhan Çoşkun 17 Ekim 2016 Paylaş 17 Ekim 2016 Hermes - D'Terre erkek için muhteşem bir koku. yaş 24 gece kulübündede günlük hayatta gerçekten farkediliyor.EDP olanı alınırsa tabi tadından yenmez ama çok sıkamıyorum pahalı ve öğrenciyiz malum zorluyor bütçeyi C.Dior - Fahrenheit Aqua - Buda 2.efsane koku diyebilirim.Turunçgilli bu kokuda ama boyna ve bileklere sıkılınca gerisi geliyor Ben 2 parfümden iyi geri dönüşler aldım etrafımdakiler D'Terreyi çok farklı buluyor ,gerçektende çok farklı bi tonu var. Fahrenheit Aqua yıda aslında muadilleri bulunur ama bu kadar keskini zor özellikle D'Terre de boynunuza sarılan bırakmıyor Yorum bağlantısı
Misafir 17 Ekim 2016 Paylaş 17 Ekim 2016 Soyadımın hakkını veriyorum Sen bir Christian Dior Oud Ispahan kullan. Gül kollonyası yanında sulandırılmış gibi kalır. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Misafir 17 Ekim 2016 Paylaş 17 Ekim 2016 Ben kavun kokusu seviyorum , Kışın ortasında yurt dışından gelmiş yada sera da üretilmiş yeni kesilmiş turfanda kavun gibi koksun istiyorum Evren abi Fahreneight o zaman senin parfümün:) Saygılarımla. Hermes - D'Terre erkek için muhteşem bir koku. yaş 24 gece kulübündede günlük hayatta gerçekten farkediliyor.EDP olanı alınırsa tabi tadından yenmez ama çok sıkamıyorum pahalı ve öğrenciyiz malum zorluyor bütçeyi C.Dior - Fahrenheit Aqua - Buda 2.efsane koku diyebilirim.Turunçgilli bu kokuda ama boyna ve bileklere sıkılınca gerisi geliyor Ben 2 parfümden iyi geri dönüşler aldım etrafımdakiler D'Terreyi çok farklı buluyor ,gerçektende çok farklı bi tonu var. Fahrenheit Aqua yıda aslında muadilleri bulunur ama bu kadar keskini zor özellikle D'Terre de boynunuza sarılan bırakmıyor Terre de Hermes çok güzeldir hakikaten. ANcak genelde yaş grubu olarak biraz daha üst gruba tavsiye edilir. Toprak ve portakal karışımı geçer. Bu parümün edt ile edp'si arasında fark olduğu söylenir genelde. Yine de bir erkek için farkı parfümlerden biridir. Dİğer aqua'yı bilemiyorum. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Misafir 17 Ekim 2016 Paylaş 17 Ekim 2016 Old Spice ı çok severdim. Ben de sevdiğimi düşünürdüm. 20 sene önce. Geçen ay aldım. Sevmiyormuşum meğersem.. Yaklaşık 35 yıldır kullanıyorum. Kerem Minaz.. Yorum bağlantısı
Misafir 17 Ekim 2016 Paylaş 17 Ekim 2016 Ben de sevdiğimi düşünürdüm. 20 sene önce. Geçen ay aldım. Sevmiyormuşum meğersem.. Yaklaşık 35 yıldır kullanıyorum. Kerem Minaz.. Sana pino yakışır:) Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Misafir 17 Ekim 2016 Paylaş 17 Ekim 2016 Yıllardır 212 VIP kullanıyorum. Memnunum.. 12 yıldır deriye işlemiştir artık boşa para verme [emoji23] Yorum bağlantısı
Misafir 17 Ekim 2016 Paylaş 17 Ekim 2016 tek geçerim şantiye stayla Asker işi bu:) Gerçi esinlendiği parfümlerden bir tanesinin şişesi 919TL:) Orjinali Creed Green Iris Tweed diye mükemmel bir parfümdür. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Misafir 17 Ekim 2016 Paylaş 17 Ekim 2016 (düzenlendi) 12 yıldır deriye işlemiştir artık boşa para verme [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] 17 Ekim 2016 tarihinde Tolgahan Saglam tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy 17 Ekim 2016 Paylaş 17 Ekim 2016 erkek dediğin ter kokar en az 5-6 senedir kullanıyorum Yorum bağlantısı
Misafir 17 Ekim 2016 Paylaş 17 Ekim 2016 [emoji23] [emoji23] [emoji23] 12 yıldır deriye işlemiştir artık boşa para verme [emoji23] Merak etmesin, buradaki yorumlardan sonra bir daha dönüp yüzüne bakmayacak 212'nin. Sana önerim Tolgahancım Ch Man Prive. Bir süre 212 men ile etkileşime girecek ama ne yapalım ancak temizleriz vücuttan:) Saygılarımla. erkek dediğin ter kokar en az 5-6 senedir kullanıyorum İlk okulda öğretmenime güzel kokmak için bitirirdim babamın Brütlerini.) Yeni bir yorum olarak Lacoste Red, Giorgio Armani deneyebilirsin. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Misafir 17 Ekim 2016 Paylaş 17 Ekim 2016 Merak etmesin, buradaki yorumlardan sonra bir daha dönüp yüzüne bakmayacak 212'nin. Sana önerim Tolgahancım Ch Man Prive. Bir süre 212 men ile etkileşime girecek ama ne yapalım ancak temizleriz vücuttan:) Saygılarımla. İlk okulda öğretmenime güzel kokmak için bitirirdim babamın Brütlerini.) Yeni bir yorum olarak Lacoste Red, Giorgio Armani deneyebilirsin. Saygılarımla. İşte bende bir öneri bekliyordum abi Teşekkür ederiim Yakın zamanda nereden bulabileceğimi araştırıp, denemeye başlarım Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 17 Ekim 2016 Paylaş 17 Ekim 2016 Asker işi bu:) Gerçi esinlendiği parfümlerden bir tanesinin şişesi 919TL:) Orjinali Creed Green Iris Tweed diye mükemmel bir parfümdür. Saygılarımla. Abooo ama değermiş http://www.hepsiburada.com/creed-green-irish-tweed-120-ml-erkek-parfum-p-SGUZAYS8JHG?magaza=UzayExclusive&wt_gl=cpc.nelk.kozmetik.pla&gclid=CPaMpPbt4c8CFYsy0wodqxYP6w Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 17 Ekim 2016 Paylaş 17 Ekim 2016 -Yves Rocher-Cuir Vetiver -Yves Rocher-Ambre Noir -Slazenger-Active Sport Kullandığım parfümler. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Ekim 2016 Paylaş 17 Ekim 2016 marka olacak ve mağazadan alınaca.. uzun vadede en ucuzu oluyor kokusu da bozulmuyor Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 17 Ekim 2016 Paylaş 17 Ekim 2016 İşin şakası kaliteli açık parfüm kullanıyorum Ispartadan gülsuyu yollayayım. Yorum bağlantısı
Recommended Posts