Furkan Avcı 19 Ekim 2016 Paylaş 19 Ekim 2016 AL4 tipi 4 ileri şanzıman ise sorun çıkarmaya teşne bir üretim malesef, özellikle 2008 ve eski modellerde. Benim 307'de AL4 idi, 2008 sonrası idi (güya düzeltilmiş üretim) onda bile bir kaç ufak tefek sıkıntım olmuştu. Araba genel olarak gayet güzel ama şans işi birazda.. Evet abi 4 ileri olanın kodu bu ve en çok sıkıntı çıkaran parçasıda hidrolik valf grubu maalesef. Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 19 Ekim 2016 Paylaş 19 Ekim 2016 İkinci el şans işi benim araç 4 ileri idi ve çok uzun km ler yaptım sıkıntı çıkarmadı. Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger 20 Ekim 2016 Paylaş 20 Ekim 2016 İkinci el şans işi benim araç 4 ileri idi ve çok uzun km ler yaptım sıkıntı çıkarmadı. Benim araçta 4 ileriydi [emoji41] 4 ileri şanzuman pek ekonomik değil ama sorun yaşama ihtimalin daha az. Sonuçta eski nesil, klasik otomatik şanzuman... 1.6 Hdi manuel neden bakmıyorsunuz? Bakımlı bir araç + yazılım ile çok keyifli olur... 1 Yorum bağlantısı
Abdurrahman Tekin 20 Ekim 2016 Yazar Paylaş 20 Ekim 2016 Benim araçta 4 ileriydi [emoji41] 4 ileri şanzuman pek ekonomik değil ama sorun yaşama ihtimalin daha az. Sonuçta eski nesil, klasik otomatik şanzuman... 1.6 Hdi manuel neden bakmıyorsunuz? Bakımlı bir araç + yazılım ile çok keyifli olur... Eşimde kullanıyor, o yüzden manuel araç alamıyorum maalesef :-( Yorum bağlantısı
Recommended Posts