Muhittin Kaplan 20 Ekim 2016 Paylaş 20 Ekim 2016 Hayirli olsun, tekeriniz duz bassin Yorum bağlantısı
Gökhan Tongay 20 Ekim 2016 Yazar Paylaş 20 Ekim 2016 125 lil mi ? 250 alın Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Yorum bağlantısı
Gökhan Tongay 20 Ekim 2016 Yazar Paylaş 20 Ekim 2016 Motorla gezmelerim sonucu motor ne uzun yol ne de şehir içi motoru ikisinin arası. Şehir içi trafik varsa biraz ısınıyor ama 40 km hızla gidince motor soğuyor fan açmıyor. Uzun yol için önde cam yok ve koltuğu biraz rahatsız ediyor öne cam taktırıcam. Şu ana kadar max 147 basabildim. Çok torklu motor gazladığımda arkadan kayıp gitmemek için sıkı tutunmam gerekiyor. Debriyajı ve kavraması biraz sert ya da ben alışamadım ama çok keyifli motor. Zaten alırken basmak için almadım. Racing şehir içine hiç uygun değil diye almadım ve çok süratliler bana göre değiller. Ama motordaki bu tork çok fena hasta ediyor insanı 3 vites biraz gazlıyorum hemen hız 100 130 lara kadar çıkıyor sonra bırakıyorum. Araçların sıkıştırmasına göre çok uygun kaçabiliyorum yokuş yukarı giderken banamısın demiyor tam bir dağ keçisi ve xmaxin amortisör sertliğinden sonra bu motor çok daha rahat geldi. Bir de arka dakinin yorumlarına kulak verelim. Niye satmışım xmaxi arkasında sırt dayaması vardı (sissy bar ) koltuğu büyüktü (sanki koca popolu ) daha rahattı diyor ne zaman xmax görse inicem diyor . Bu rengi seçmemde en çok internetteki videolar ve ilan sayısı oldu. Mt 07 abs diye aratınca bir sürü ilan çıkıyor sarı diye aratınca ilan sayısı 7 ye düşüyor. Şimdi sıra akrapovic eksoza geldi. Servise götürünce onu da taktırıcam. Ses olarak en tok en güzel ses ondan çıkıyor siğerleri 2 silindirde bozuluyorlar. Şu ana kadar ortalamam ekonomik gittiğim için genelde 4.5/100km max oldu. Gayet başarılı ağırlık güç dağılımı var almak isteyen düşünenlere öncelikle düşük cc de başlayıp trafik ve motor dengesine alıştıktan sonra yüksek cc ye geçmeleri. Herkese çok teşekkür ederim güzel dilekleri için daha iyileri sizin olsun. Bu motoru satmadan şimdi araba ve ev alma işimiz kaldı geriye . Yorum bağlantısı
Misafir 21 Ekim 2016 Paylaş 21 Ekim 2016 Abi hayırlı olsun bu da yer uçağı olmuş. Çok beğendiğim bi naked. Maşallah. Tekerin hep düz bassın Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy 21 Ekim 2016 Paylaş 21 Ekim 2016 hayırlı uğurlu olsun. allah kaza bela vermesin. kardeşime laf geçirememiştik, gitti inat etti bundan aldı. sonra yolda domuza çarptı, kendisi hafif sıyrıklarla atlattı olayı. sonra kazalı olarak sattı diye biliyorum. senin aldığın inşallah kardeşimin sattığı kazalı mt07 değildir. o antalyada, kemerde ve elmalıda kullandı ama nereye sattı bilmiyorum. bu arada plaka nerede ekipman alacaksan kardeşime bir sorayım, elinde kaldıysa iletişime geçersiniz belki. (bagaj, arka stop sinyal bileşeni, kask, mont, reflektörlü yelek vs ) Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 21 Ekim 2016 Paylaş 21 Ekim 2016 125 lil mi ? 250 alın Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Mt 01 den mi bahsediyorsunuz , Yorum bağlantısı
Gökhan Tongay 21 Ekim 2016 Yazar Paylaş 21 Ekim 2016 hayırlı uğurlu olsun. allah kaza bela vermesin. kardeşime laf geçirememiştik, gitti inat etti bundan aldı. sonra yolda domuza çarptı, kendisi hafif sıyrıklarla atlattı olayı. sonra kazalı olarak sattı diye biliyorum. senin aldığın inşallah kardeşimin sattığı kazalı mt07 değildir. o antalyada, kemerde ve elmalıda kullandı ama nereye sattı bilmiyorum. bu arada plaka nerede ekipman alacaksan kardeşime bir sorayım, elinde kaldıysa iletişime geçersiniz belki. (bagaj, arka stop sinyal bileşeni, kask, mont, reflektörlü yelek Valla kaç km de idi ? Benim eski sahibi plakalığı değiştirmiş orj. Olanı kargodaydı gelsin onu takıcam bu kapanıp açılmalı. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Yorum bağlantısı
Recommended Posts