İçeriğe Yönlendir

Focus 3 95 Hp Vs 109Hp

Gökhan Çoşkun

Recommended Posts

Gökhan Çoşkun
(düzenlendi)

iyi günler arkadaşlar.

Focus 3  109 hp ve 95 hp   1.6 tdci motorlar arasında belirgin bir performans farkı varmıdır ? 

Style ve Trend X donanım olarak düşünün.

Daha önce  Focus 2.5 Titanium  1.6 dizel aracımız var idi.performans yönünden memnun ediyordu bizi.

Focus 3 95 hp olan Trend X lerde DPF mevcutmudur ? 

Çelik jant,sis farı,4 cam otomatik,hız sabitleyicisi tatmin edici özellikler.fazlası olmasada olur.Trend X uygun gibi fakat performans yönünden merak ediyorum farkını.

50-55 bin TL fiyat aralığında manuel en mantıklı Focus  3 --  2012-2013 modeller geldi aklımıza. öneriniz varmıdır bu düzeyde ve sınıfta başka araç?

tarihinde Gökhan Çoşkun tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Semih Güney

Performans olarak yorum yapamam ama Style ve Titanium'lar 115hp. 20 beygirin mutlak farkettiği yerler olacaktır ama değecek düzeyde mi,onu bilmiyorum. 2'sinide kullananlardan yorum almak lazım.

Trend X kafi,style tatminkar,titanium olması gereken,tit x mükemmel benim gözümde :) 

Style'ın  trend x'ten donanım olarak fazlası;

-katlanır ısıtmalı ayna

-otomatik park,fazladan 2 hava yastığı(perde olarak geçiyordu sanırım),

-orjinal park sensörü

-yağmur/far sensörleri

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu

2 sene 90 lık Focus kullandım hiç bizaman ulan bi gitmiyo demedim. Hiç üzmedi beni. 109 luk ile gazladığınız zaman illa bi fark olacaktır. Şu an 115 lik C-Max kullanıyorum.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir
(düzenlendi)

Yanılmıyorsam bir ara test etmişlerdi ikiside kalkış yaptı . 100 km hıza kadar nerdeyse kafa kafaya gidiyorlar. Sonrasında yüksek km hızlarda 110 luk biraz fark yapıyor oda en fazla 1 boy kadar. Yani kalkışta ve çekişte sıkıntı yoktu. Araçlar  mk 2,5 kasa focus dizeldi

tarihinde Öztunç Ünal tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Erhan Doruk

Yaklaşık 5 yıldır focus 3 kullanıyorum . Arada pug 301 , fluence tecrubem de oldu. 90 lik focus bence hem şehir içi hem dışında yeterli. Sıkıştırınca gitmem demiyor ama yakıtı içiyor. Sakin kullanımda ekonomik. özensiz kullanımda ortalamam şehir içi 5,8lt.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Alperen Artam

İmkan varsa tabi 110luk lakin 95 lik kesinlikle üzmez bizdeki öyleydi  her iki motorda şehiriçi biraz hantal gelebilir ancak uzun yollarda açılır rahat gidersiniz.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Ozen

Yanılmıyorsam bir ara test etmişlerdi ikiside kalkış yaptı . 100 km hıza kadar nerdeyse kafa kafaya gidiyorlar. Sonrasında yüksek km hızlarda 110 luk biraz fark yapıyor oda en fazla 1 boy kadar. Yani kalkışta ve çekişte sıkıntı yoktu. Araçlar  mk 2,5 kasa focus dizeldi

Öztunc bey çok haklısın.

Gecenlerde benzın alıyorken bır gencle tanısıp kapışmak ıstedıgımı söyledım.

Oda bana abı bana uyar dedı.110 luk ghıa benım mca 2011 90 hp.

Kaç kere denedım kalkıslarda ben arayı açtım fakat 5. Vıteste arayı 50 metre kesın açtı.

Hatta sunu dedı abı lastıklerın durumu pek ıyı degıl dedı,ama benım arac 100.km onun 70.km.

Afakı fark yok kesınlıkle.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Gökhan Çoşkun

teşekkürler yorumlar için :)

95hp olan trend x tercih sebebi olucak sanırım.hem bir model yüksek ve düşük km bulunabiliyor Style donanıma göre.

Performans olarakta sanırım bizim çokta anlayacağımız bi fark yok,yorumlara bakınca böyle anladım.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...