Bayram Eser 28 Ekim 2016 Paylaş 28 Ekim 2016 S.a. arkadaşlar, 98 model glx mondeo ya baktım. Araç ruhsatında glx yazıyor. Klima manüel , 4 cam otomatik ve jant kapaklı olanlardan. Araç manüel vites. Ama arka kapılarda orijinal ghia arması var. Aracı şase nodan sorgulattigimda aşağıdaki gibi cevap geliyor. Bir fikir verir misiniz. Araç bir de sorgulamada 2004 Ghia cikiyor 1 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 28 Ekim 2016 Paylaş 28 Ekim 2016 Aracın sigorta sorgusunda hata olabilir. Çünkü sigorta yapılırken yanlışlık yapılabiliyor. En doğrusu Ford Etis den sorgulamanız. Ama araç özelliklerine bakarsak glx olması kuvvetle muhtemel. Yorum bağlantısı
Bayram Eser 28 Ekim 2016 Yazar Paylaş 28 Ekim 2016 Glx Ghia olması önemli değil ama glx arabada Ghia armalı kapı olması sorun. Arka kapılar değişmiş mi de böyle. Bir de sorgulamada 2004 trafiğe çıkış olarak gözüküyor. Ruhsat glx- araç glx- arka kapı ve sigorta sorgulamasi Ghia? Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 28 Ekim 2016 Paylaş 28 Ekim 2016 O armalar önceki sahibi tarafından yapılmış olabilir. Neticede her yerde bulunuyor. İstanbul da bütün minibüsler de var neredeyse. Yorum bağlantısı
Misafir 28 Ekim 2016 Paylaş 28 Ekim 2016 Arma sonradan takılmış olabilir . 3-5 liralık arma sonuçta. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 28 Ekim 2016 Paylaş 28 Ekim 2016 Arma bu konuda belirleyici olacak en son şeydir.. Yorum bağlantısı
Misafir 28 Ekim 2016 Paylaş 28 Ekim 2016 Klima Manuel olabilir 98'in ilk yarısında. Jant da belki kapak ile değişmiştir. Eğer yol bilgisayarı varsa baktığınız aracta; klimanın üstünde sadece saat değil ince uzun dijital ekran, ya da arıza bilgi ekranı dikkatinizi çektiyse ghia'da. Dışardan sis farı varsa ghiadir. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Bayram Eser 28 Ekim 2016 Yazar Paylaş 28 Ekim 2016 Sis farı var araç ruhsatta glx. Sahibi de glx diyor. Klima da manuel. Yol bilgisayarı da yok araçta. Sorun glx yada Ghia olması değil. Glx de yeterli benim için. Dört cam otomatik kol dayama ,abs ,klima da var. 98 model araçta bunlar olsun zaten kafi. Bir de araç modeli ile trafiğe çıkış tarihi farklı görünüyor. Hem plaka hem de şasi nodan sorgulamayı yaptım . Yorum bağlantısı
Eray Aksoylu 28 Ekim 2016 Paylaş 28 Ekim 2016 sis farı arma bunlar glx'e sonradan takılabilecek şeylerdir.. trafiğe çıkış tarihi konusunda da sigortada veya noterde her model çıkmayabiliyor mesela benim mondeoyu satarken noterdeki arkadaş bişeyi farklı yazmıştı sistemde görünmüyor şöyle böyle yazayımmı diye sormuştu ama neydi hatırlayamadım.. ama şayet yol bilgisayarı ve dijital klima yoksa araç GLX'tir.. glx'e o donanımları eklemek oldukça sıkıntılı bir mevzudur uğraşmak isteyen olacağını çok sanmıyorum Yorum bağlantısı
Misafir 28 Ekim 2016 Paylaş 28 Ekim 2016 97-98 yarisi manuel klimadir. Ayrica glx arka xamlar otomatik degildir. O zaman bu arac gumruk girisli olabilir. Trafige cikis tarihi plaka degistiginde degisirdi eskiden. Saygilarimla. Yorum bağlantısı
Bayram Eser 28 Ekim 2016 Yazar Paylaş 28 Ekim 2016 Biraz cekindim ama gerek yok galiba. Nasip artık... Yorum bağlantısı
Emre Sutay 28 Ekim 2016 Paylaş 28 Ekim 2016 97-98 yarisi manuel klimadir. Ayrica glx arka xamlar otomatik degildir. O zaman bu arac gumruk girisli olabilir. Trafige cikis tarihi plaka degistiginde degisirdi eskiden. Saygilarimla. sattığım '98 mondeo glx ve arka camlar otomatikti. ilk sahibi de gurbetçi değildi. Yorum bağlantısı
Tuncay Arslan 29 Ekim 2016 Paylaş 29 Ekim 2016 Mk2'yi unutmusuz demek ki. Saygilarimla. Evren Bey dediğiniz gibi üretim yılıyla ilgili farklılıklar muhtemelen. Benim kullandığım 98 glx de 2 hava yastığı, 4 cam otomatik, kumandadan bagaj açma vardı. Bazı ghia larda dijital klima da yok, yol bilgisayarı varsa kesin ghia diyorum Yorum bağlantısı
Emre Sutay 29 Ekim 2016 Paylaş 29 Ekim 2016 Evren Bey dediğiniz gibi üretim yılıyla ilgili farklılıklar muhtemelen. Benim kullandığım 98 glx de 2 hava yastığı, 4 cam otomatik, kumandadan bagaj açma vardı. Bazı ghia larda dijital klima da yok, yol bilgisayarı varsa kesin ghia diyorum kumanda 3 tuşlu (focuslardaki model) ile değişim yapılmış olmasın? normal de kullanılan anahtar bu diye biliyorum.. 3 tuşlu anahtar focus model dediğim de bu.. Yorum bağlantısı
Tuncay Arslan 29 Ekim 2016 Paylaş 29 Ekim 2016 Evet alttaki 3 tuşlu anahtar vardı ama anahtarla birlikte bagaj kilidi için motordur tesisattır ilavesi lazım sanırım. Hatırladığım kadar bir kaç kişi daha söylemişti anahtardan bagaj açmayı. Yorum bağlantısı
Emre Sutay 31 Ekim 2016 Paylaş 31 Ekim 2016 Şu konudan sonra 98 mondeo glx'te motor kablo vs varmı diye bakmıştım, vardı.. muhtemelen motor tesisat gerekmiyor. anahtarım üstteki IR 2tuşlu olan anahtardı. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 31 Ekim 2016 Paylaş 31 Ekim 2016 Bu sorunun cevabı sigorta kayıtlarında bulunamaz.. Sorgu için boşa masraf etmişsiniz.. https://www.etis.ford.com/vehicleRegSelector.do;jsessionid=BA0EA6085F8FCCE190997F28842A1F99.eccvas1900b Bu adrsten şasi numarası ile sorgulamayı deneyin... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 31 Ekim 2016 Paylaş 31 Ekim 2016 eski modellerde ghia/glx gibi farkların bilgisne ulaşmak zordur. 98 glx de arka cam elektrikli olabilir (olmayabilir ama genelde vardı) klima hepsinde var. abs %99 da mevcuttur. ghia da iç döşeme de kadife gibi olurdu fark eder. yol bilgisayarı %99 vardı. cruise control belirgin özellik mesela. glx de yoktu. ghia da olmayanı da vardı ama yol bilgisaayrı vardır. Yorum bağlantısı
Misafir 31 Ekim 2016 Paylaş 31 Ekim 2016 Geçenlerde sanayide tofas marka bir araçta bizim focus 2 ghia amblemi vardı varın düşünün Yorum bağlantısı
Yıldırım Mustafa 3 Kasım 2016 Paylaş 3 Kasım 2016 Şu konudan sonra 98 mondeo glx'te motor kablo vs varmı diye bakmıştım, vardı.. muhtemelen motor tesisat gerekmiyor. anahtarım üstteki IR 2tuşlu olan anahtardı. Bagajda motor tesisatı vardı kablo çektirip iceriye buton yaptırdım bagaj içeriden açılıyor artık Yorum bağlantısı
Emre Sutay 4 Kasım 2016 Paylaş 4 Kasım 2016 Bagajda motor tesisatı vardı kablo çektirip iceriye buton yaptırdım bagaj içeriden açılıyor artık eline sağlık, benim düşünüp de faaliyete geçiremediğim bir şeydi.. gerçi ne yapabildim dersen koca bir hiç ama bu düğmeye çok ihtiyaç oluyordu.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts