İçeriğe Yönlendir

Bayi Toplantısı Naskon Fotoğraflar

Çağlar Bayur

Recommended Posts

Misafir

Ben tahmin edebilir miyim [emoji23] [emoji23]

Sağ salim Safranbolu ya ulaştık burdan herkese teşekkür ediyorum çok güldük çok eğlendik en kısa zamanda tekrar kaynaşmak lazım. Bu arada Kemal abi lada hikayeni uzun süre unutmayız Sanırım [emoji23]

Olmaz, sen biliyorsun :)
Yorum bağlantısı
Fatih Keskin

Yine güzel bi buluşma herkes in ayaklarına sağlık en kısa zamanda tekrarlamak dileğiyle

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Yine güzel bi buluşma herkes in ayaklarına sağlık en kısa zamanda tekrarlamak dileğiyle

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tapa imzanız açık Sn. Keskin

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

tapa imzanız açık Sn. Keskin

Scandal...[emoji33]
  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
Bayram Ünsal

organizasyonda Emeği geçenlere teşekkür ederiz Ahmet kirişe Ayrıca teşekkür ederim telefonla oynamaktan sohbet edemedik engelemiye calışsada engel olamadı [emoji12]

Ayaşa kadar varmışlayın söğüte de uğrayıp Ertuğrul Gazi'yi ziyaret edelim dedik iyide oldu bb42647f251b59261c975f9766def97a.jpg05c24d3705ea5791851e915c99c1f4f8.jpg

• Beğen 12
Yorum bağlantısı
Osman Ozturk

Hayırlısı ile gidip döndük.Güzel iki gün geçirdik dostlarla.Herkesin ayağına,yüreğine sağlık.

• Beğen 10
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Güzel geçen iki gündü, katılan ve katılamayıp gönlü bizimle olan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Allah dostluğumuza zeval vermesin, yeni tanıştığım arkadaşlar oldu memnun oldum herkese tekrar teşekkürler...

• Beğen 17
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

su geçirmeyen telefonlara el koyduk kurnaya sokmadık....

sarımsaklı şampuan efsane idi ben çok beğendim.. Otel bizden sonra kapanma kararı almış :sandalye:

gelen gelmeyen arayan aramayan arkadaşlarımız ile çok keyifli saatler günler geçirdik .

İki kare çektirmediniz yahu
Yorum bağlantısı
Misafir

İki kare çektirmediniz yahu

Okadar anlattın yok suya dayanıklı yok hamam tasina dayanıklı herkesin hevesi kursağında kaldi..[emoji3] Abi bu arada Erkan abinin şoför mali emniyet kemeri pert olmuş sanırım [emoji23]
Yorum bağlantısı
Misafir

Şu boynunda fctr logosu olan kedinin fotoğrafını atmayan kaldı mı? :D :D :D

İlk ben attım [emoji23]
Yorum bağlantısı
Talip Eren

Süper toplantı,mesai saatlerim uymadı,yoksa kesin oradaydım. Katılan herkesin ayağına sağlık.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Okadar anlattın yok suya dayanıklı yok hamam tasina dayanıklı herkesin hevesi kursağında kaldi..[emoji3] Abi bu arada Erkan abinin şoför mali emniyet kemeri pert olmuş sanırım [emoji23]

arabadan inince toprağı niye öpmüştü?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Herkese sonsuz teşekür ederim ayağınızı sağlık gelemeyen ve gönlü bizde olan arkadaş larla da en kısa zamanda görüşmek üzere selametle

NOT.Beypazarı dönüşünü hep hatırlayacam ..

Yorum bağlantısı
Misafir

Herkese sonsuz teşekür ederim ayağınızı sağlık gelemeyen ve gönlü bizde olan arkadaş larla da en kısa zamanda görüşmek üzere selametle

Bizde [emoji23] [emoji23] Kemal abinin lada birde senin emniyet kemeri maceran unutulmayacak[emoji2]

arabadan inince toprağı niye öpmüştü?

Bir ara kadran 240 neden 220 de kaldı diyorlardı belki bi ilgisi olabilir [emoji16]
Yorum bağlantısı
Misafir

Bildiğim bütün duaları okudum maşallahın var abi saygılar iner inmez derin bi ohh çektim da8c30a3e596975c5dc8de01b823e115.jpg

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

sd karttan kopya isterim

Yorum bağlantısı
Misafir
(düzenlendi)

sesli çekmiştir olmaz bem bi ara tm abi tm abi diyodum

king sin bi tanesin cansın diyodum bem ettim sen etme diyodum

tarihinde Misafir tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Serkan Turan

Çok pis kıskandım valla. Ayağınıza yüreğinize sağlık süper olmuş herzamanki gibi.

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Güzel bir hafta sonu geçirdik. Katilan,katilamayan tüm dostlara teşekkürler.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Orada olmayı çok isterdim.  Yüreğinize ayağınıza sağlık.  

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Misafir

sesli çekmiştir olmaz bem bi ara tm abi tm abi diyodum

king sin bi tanesin cansın diyodum bem ettim sen etme diyodum

Duyulması problem olan Bütün dediklerini yazmışsın o halde sorun olmamalı değil mi Çağlar abi [emoji2]
Yorum bağlantısı
Fatih Uzun

Çok güzel 2 gün geçirdik,buradan baş ta Çağlar abi ye organizasyonu için ve bütün katılan arkadaşlara Teşekkür ederim.Serkan yedirdiğin saç kavurma için ayrıca teşekkürler,karnımızı doyurdun eksik olma. :) tok olmasak fasulye ve sütlaçı da denerdik ama bir dahaki sefere artık.

• Beğen 7
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...