Çağlar Bayur 30 Ekim 2016 Yazar Paylaş 30 Ekim 2016 Duyulması problem olan Bütün dediklerini yazmışsın o halde sorun olmamalı değil mi Çağlar abi [emoji2] 2 kişnin bildiği sır değildir.. 35 kişi önünde toprağı öpmüşssün.. topluma mal oldu artık 2 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 30 Ekim 2016 Paylaş 30 Ekim 2016 (düzenlendi) başta Çağlar olmak üzere emeği geçen ve katılan arkadaşların ayaklarına sağlık, Çağlar vip limuzinle yolculuk başka güzeldi. hopladık, güldük, 2 kilo zarara uğramışım bunun acısını kimden çıkarmak lazım bilemedim. manidar 30 Ekim 2016 tarihinde Lokman Ceritlioğlu tarafından düzenlendi 16 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 30 Ekim 2016 Paylaş 30 Ekim 2016 1025km yol yaptım toplamda. Çok çok güzeldi. Hep beraber sohbet ettik eğlendik, yedik, içtik. Bende ki foto'lar az sonra 6 Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 30 Ekim 2016 Paylaş 30 Ekim 2016 herkesin ayağına sağlık çok çok eğlenceli geçtiği fazlasıyla belli 1 Yorum bağlantısı
Misafir 30 Ekim 2016 Paylaş 30 Ekim 2016 Bildiğim bütün duaları okudum maşallahın var abi saygılar iner inmez derin bi ohh çektim Direksiyonda bi kel gordum sanki Yorum bağlantısı
Misafir 31 Ekim 2016 Paylaş 31 Ekim 2016 Katılan tüm dostların ayağına yüreğine sağlık. Çok samimi ve güzel bir toplantı oldu. Hava resmen bize kıyak geçti. Servet abi bizi postalamasa daha gitmeyecektik. Tekrar buluşmak ümidiyle. Yorum bağlantısı
Misafir 31 Ekim 2016 Paylaş 31 Ekim 2016 Katılanların, gelenlerin ayaklarına sağlık. Benim için de güzel geçen bir geceydi.. Tanışmak istediğim bir çok abim, kardeşim ile de tanışma/kaynaşma fırsatı buldum.. Tekrar bekliyoruz Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 31 Ekim 2016 Paylaş 31 Ekim 2016 1025km yol yaptım toplamda. Çok çok güzeldi. Hep beraber sohbet ettik eğlendik, yedik, içtik. Bende ki foto'lar az sonra Fotoğraf görelim Sani... Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 31 Ekim 2016 Paylaş 31 Ekim 2016 Güzel ve bol eğlenceli bir hafta sonu geçirdik, organizasyonu sağlayan bizleri bir araya toplayan herkese tek tek teşekkür ederim. ilk şenlik buluşmamdı çok güzel oluyormuş 6 Yorum bağlantısı
Misafir 31 Ekim 2016 Paylaş 31 Ekim 2016 Güzel ve bol eğlenceli bir hafta sonu geçirdik, organizasyonu sağlayan bizleri bir araya toplayan herkese tek tek teşekkür ederim. ilk şenlik buluşmamdı çok güzel oluyormuş [emoji23][emoji23][emoji23] Yorum bağlantısı
Serkan Toker 31 Ekim 2016 Paylaş 31 Ekim 2016 Güzel ve bol eğlenceli bir hafta sonu geçirdik, organizasyonu sağlayan bizleri bir araya toplayan herkese tek tek teşekkür ederim. ilk şenlik buluşmamdı çok güzel oluyormuş Sizi tanımak güzeldi Süha bey, yemekte bana eşlik etmeniz takdire şayandı.. Sonradan yemeğe katılan arkadaşla daha sonra kaynaşma fırsatı bulamadık ama kendisi de iyi biri gibi.. 6 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 31 Ekim 2016 Paylaş 31 Ekim 2016 bu toplantı konusu açıldığı andan beri çok güzel bir toplantı olacağı belli idi konuya en az üç dört kez adımı yazıp sildim. gelmeyi çok istiyordum ama bir şey beni hep engelledi ve adımı listeye bir türlü yazamadım. vardır bir hayır deyip olmazsa gizli süpriz yaparım diye düşünüyordum. ama maalesef beni engelleyen acaba dediğim şey gerçekleşti ve ne tesadüftür ki Mükramin abinin annesi ile aynı gün bende dedemi kaybettim. aranızda olmak isterdim ama olmadı kısmet bir daha ki sefere inşallah. Güzel ve bol eğlenceli bir hafta sonu geçirdik, organizasyonu sağlayan bizleri bir araya toplayan herkese tek tek teşekkür ederim. ilk şenlik buluşmamdı çok güzel oluyormuş yıldızlı ilk şenlik buluşması idi sanırım. yoksa ben seni başka bir şenlikten hatırlıyor gibiyim, karıştırıyormuyum yoksa 3 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 31 Ekim 2016 Paylaş 31 Ekim 2016 bu toplantı konusu açıldığı andan beri çok güzel bir toplantı olacağı belli idi konuya en az üç dört kez adımı yazıp sildim. gelmeyi çok istiyordum ama bir şey beni hep engelledi ve adımı listeye bir türlü yazamadım. vardır bir hayır deyip olmazsa gizli süpriz yaparım diye düşünüyordum. ama maalesef beni engelleyen acaba dediğim şey gerçekleşti ve ne tesadüftür ki Mükramin abinin annesi ile aynı gün bende dedemi kaybettim. aranızda olmak isterdim ama olmadı kısmet bir daha ki sefere inşallah. Başın sağolsun Mehmet.. Allah rahmet eylesin.. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 31 Ekim 2016 Paylaş 31 Ekim 2016 Çok güzel bir bayi toplantısı olmuş.. Ayaklarınıza, muhabbetinize sağlık. kısmet değilmiş. Bir daha ki sefere inşallah. Selamlar, sevgiler, saygılar.. Yorum bağlantısı
Misafir 31 Ekim 2016 Paylaş 31 Ekim 2016 bu toplantı konusu açıldığı andan beri çok güzel bir toplantı olacağı belli idi konuya en az üç dört kez adımı yazıp sildim. gelmeyi çok istiyordum ama bir şey beni hep engelledi ve adımı listeye bir türlü yazamadım. vardır bir hayır deyip olmazsa gizli süpriz yaparım diye düşünüyordum. ama maalesef beni engelleyen acaba dediğim şey gerçekleşti ve ne tesadüftür ki Mükramin abinin annesi ile aynı gün bende dedemi kaybettim. aranızda olmak isterdim ama olmadı kısmet bir daha ki sefere inşallah. yıldızlı ilk şenlik buluşması idi sanırım. yoksa ben seni başka bir şenlikten hatırlıyor gibiyim, karıştırıyormuyum yoksa Başın sağolsun Yorum bağlantısı
Misafir 31 Ekim 2016 Paylaş 31 Ekim 2016 ... Başınız sağolsun abim. Allah rahmet eylesin. Yorum bağlantısı
Tahir İlter 31 Ekim 2016 Paylaş 31 Ekim 2016 bu toplantı konusu açıldığı andan beri çok güzel bir toplantı olacağı belli idi konuya en az üç dört kez adımı yazıp sildim. gelmeyi çok istiyordum ama bir şey beni hep engelledi ve adımı listeye bir türlü yazamadım. vardır bir hayır deyip olmazsa gizli süpriz yaparım diye düşünüyordum. ama maalesef beni engelleyen acaba dediğim şey gerçekleşti ve ne tesadüftür ki Mükramin abinin annesi ile aynı gün bende dedemi kaybettim. aranızda olmak isterdim ama olmadı kısmet bir daha ki sefere inşallah. yıldızlı ilk şenlik buluşması idi sanırım. yoksa ben seni başka bir şenlikten hatırlıyor gibiyim, karıştırıyormuyum yoksa Başınız sağolsun abi. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts