Cem Işık 31 Ekim 2016 Paylaş 31 Ekim 2016 Abi başın sağolsun,allah sabırlar versin. 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 31 Ekim 2016 Paylaş 31 Ekim 2016 Başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 31 Ekim 2016 Paylaş 31 Ekim 2016 Yatak alelacele düzeltilmiş.... tapa imzanız açık Sn. Keskin Bi rahat bırak adamı, kaliteyi göstersin millete Katılan tüm dostların ayağına yüreğine sağlık. Çok samimi ve güzel bir toplantı oldu. Hava resmen bize kıyak geçti. Servet abi bizi postalamasa daha gitmeyecektik. Tekrar buluşmak ümidiyle. Akşamın bi vakti geldiniz, gecenin körü oldu gitmek bilmiyonuz la. misafir dediğin erken kalkar 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 31 Ekim 2016 Yazar Paylaş 31 Ekim 2016 Yatak alelacele düzeltilmiş.... ama hani aramızda kalacaktı.. jakuzi de efsane idi 1 Yorum bağlantısı
Misafir 31 Ekim 2016 Paylaş 31 Ekim 2016 Akşamın bi vakti geldiniz, gecenin körü oldu gitmek bilmiyonuz la. misafir dediğin erken kalkar Seviyoruz abi ne yapalım Yorum bağlantısı
Cem Işık 31 Ekim 2016 Paylaş 31 Ekim 2016 ama hani aramızda kalacaktı.. jakuzi de efsane idi Metropolde efsane jakuziler keşfettim siz yokken, bi ara jakuzi buharı altında tartışalım.. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 31 Ekim 2016 Paylaş 31 Ekim 2016 Metropolde efsane jakuziler keşfettim siz yokken, bi ara jakuzi buharı altında tartışalım.. Uruş kapaması yemediğin için konuş bakalım. Jakuziymiş buharmış falan filan... Yorum bağlantısı
Serkan Toker 31 Ekim 2016 Paylaş 31 Ekim 2016 Uruşmuymuş... Uruş kapama, temsili fotoğraf... 5 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 31 Ekim 2016 Paylaş 31 Ekim 2016 Arabasinin markasindan utanan biri vardiArabası da onu utandırdı, lastiğini indirdi.Acil yardim ekibi derhal yetişti, çelik gövdeli kompresöru ile Ertan abi verdi havayı, verdi havayı.Sonrasinda saatlerin azizliğine uğrayınca Emmi ile başbaşa romantik bi kahvaltı yaptık 7 Yorum bağlantısı
Cem Işık 31 Ekim 2016 Paylaş 31 Ekim 2016 Uruş kapama, temsili fotoğraf... Siz uruş'u kapatın şimdiden, 11.ayın sonunda geliyorum, açarız beraber 1 Yorum bağlantısı
Misafir 31 Ekim 2016 Paylaş 31 Ekim 2016 bu toplantı konusu açıldığı andan beri çok güzel bir toplantı olacağı belli idi konuya en az üç dört kez adımı yazıp sildim. gelmeyi çok istiyordum ama bir şey beni hep engelledi ve adımı listeye bir türlü yazamadım. vardır bir hayır deyip olmazsa gizli süpriz yaparım diye düşünüyordum. ama maalesef beni engelleyen acaba dediğim şey gerçekleşti ve ne tesadüftür ki Mükramin abinin annesi ile aynı gün bende dedemi kaybettim. aranızda olmak isterdim ama olmadı kısmet bir daha ki sefere inşallah. yıldızlı ilk şenlik buluşması idi sanırım. yoksa ben seni başka bir şenlikten hatırlıyor gibiyim, karıştırıyormuyum yoksa Yüce Allah makamini cennet eylesin. SIzlere sabirlar ve uzun omurler versi insallah.Saygilarimla. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 31 Ekim 2016 Paylaş 31 Ekim 2016 Sani, erken mi kalktınız, geç mi? Geç oldu abi bizim ki 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 31 Ekim 2016 Paylaş 31 Ekim 2016 Geç oldu abi bizim ki Neyse Emmi ile romantik kahvaltı iyi olmuş. 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 31 Ekim 2016 Paylaş 31 Ekim 2016 Sonrasinda saatlerin azizliğine uğrayınca Emmi ile başbaşa romantik bi kahvaltı yaptık Bence sen Tommy Lee Jones ile kahvaltı yapmışsın... 2 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 31 Ekim 2016 Paylaş 31 Ekim 2016 Bence sen Tommy Lee Jones ile kahvaltı yapmışsın... :D Hakikaten benzemiş.. 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 31 Ekim 2016 Paylaş 31 Ekim 2016 Tommy le jones kaşkay mı kullanıyor Kaskayi amerikaya almazlar.. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts