Misafir 31 Ekim 2016 Paylaş 31 Ekim 2016 Kaskayi amerikaya almazlar..Aks ucuzmuş orda abi Jakuziyi bir ara tartışalımEsmer bi arkadaş vardı bi ara abi Oda temizliği yapıyormuş hani [emoji16] Arabasinin markasindan utanan biri vardiSani bence eline Dikkat et [emoji23] Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 31 Ekim 2016 Paylaş 31 Ekim 2016 Sizi tanımak güzeldi Süha bey, yemekte bana eşlik etmeniz takdire şayandı.. Sonradan yemeğe katılan arkadaşla daha sonra kaynaşma fırsatı bulamadık ama kendisi de iyi biri gibi.. Serkan bey sizi tanımakta ayrı bir zevk gerçekten, bizlere yeni yerler öğretip harika lezzetleri tanımamıza sebep oldunuz. Özellikle yöresel 3 lü uruş ve bize sonradan katılan diğer 3 kişi efsane idi bu toplantı konusu açıldığı andan beri çok güzel bir toplantı olacağı belli idi konuya en az üç dört kez adımı yazıp sildim. gelmeyi çok istiyordum ama bir şey beni hep engelledi ve adımı listeye bir türlü yazamadım. vardır bir hayır deyip olmazsa gizli süpriz yaparım diye düşünüyordum. ama maalesef beni engelleyen acaba dediğim şey gerçekleşti ve ne tesadüftür ki Mükramin abinin annesi ile aynı gün bende dedemi kaybettim. aranızda olmak isterdim ama olmadı kısmet bir daha ki sefere inşallah. yıldızlı ilk şenlik buluşması idi sanırım. yoksa ben seni başka bir şenlikten hatırlıyor gibiyim, karıştırıyormuyum yoksa Abicim öncelikle başınız sağolsun. Şaka bir yana üye olduğum günden beri yapılan tüm şenliklere katıldım çok şükür Süha abi her şenlikte olduğu gibi yine formundaydı gece boyu iyi güldürdü bizi sinir stres kalmadı eyvallah kardeşim sağolasun, sevdiğimiz insanlarla beraber zaman geçirmenin mutluluğunu yaşadık 5 Yorum bağlantısı
Misafir 31 Ekim 2016 Paylaş 31 Ekim 2016 Siz uruş'u kapatın şimdiden, 11.ayın sonunda geliyorum, açarız beraber Gel gel, deneyecegimiz cok sey var Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy 31 Ekim 2016 Paylaş 31 Ekim 2016 mehmet abi başınız sağ olsun, allah rahmet eylesin.. şenliğe katılıp bizim yerimize de eğlenmişsiniz ne güzel. rabbim birliğinizi daim etsin. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 31 Ekim 2016 Yazar Paylaş 31 Ekim 2016 Siz uruş'u kapatın şimdiden, 11.ayın sonunda geliyorum, açarız beraber dönüşte haber ederiz demiştik 1 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 31 Ekim 2016 Paylaş 31 Ekim 2016 Mehmet Başınız sağolsun, Allah Rahmet eylesin. bundan sonra İstanbulun 100 km. ilerisine gitmem. 5 Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 31 Ekim 2016 Paylaş 31 Ekim 2016 Emminin cumartesi gecesi tavuk yerine taze fasülye yemesini de masaya yatırsak iyi olacak İyiki tavuk yememiş... Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 31 Ekim 2016 Paylaş 31 Ekim 2016 Emminin cumartesi gecesi tavuk yerine taze fasülye yemesini de masaya yatırsak iyi olacak Evden mi getirmiş Yorum bağlantısı
Misafir 31 Ekim 2016 Paylaş 31 Ekim 2016 İyiki tavuk yememiş...Pilav nasıldı pilav birde sütlaç yanında pipet vardı [emoji16] Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 31 Ekim 2016 Yazar Paylaş 31 Ekim 2016 pipeti unutmasak eyiydi dediydim demek istemem de.. kapanmış bizden sonra zirvede bırakmışlar müşteri kabülünü http://www.tatil.com/otel/naskon_sapphire_resort_spa_hotel_ankara.htm?processid=CU-97885015TRB0N9 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 31 Ekim 2016 Paylaş 31 Ekim 2016 Mehmet Başınız sağolsun, Allah Rahmet eylesin. bundan sonra İstanbulun 100 km. ilerisine gitmem. Al benden de o kadar abi 1 Yorum bağlantısı
Misafir 31 Ekim 2016 Paylaş 31 Ekim 2016 Al benden de o kadar abi Yarın Erzurum' dan sesini duymayız demi abi [emoji4] Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 1 Kasım 2016 Paylaş 1 Kasım 2016 Ben de suwaz ın 350 km ötesine gitmem... 2 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 1 Kasım 2016 Paylaş 1 Kasım 2016 bu toplantı konusu açıldığı andan beri çok güzel bir toplantı olacağı belli idi konuya en az üç dört kez adımı yazıp sildim. gelmeyi çok istiyordum ama bir şey beni hep engelledi ve adımı listeye bir türlü yazamadım. vardır bir hayır deyip olmazsa gizli süpriz yaparım diye düşünüyordum. ama maalesef beni engelleyen acaba dediğim şey gerçekleşti ve ne tesadüftür ki Mükramin abinin annesi ile aynı gün bende dedemi kaybettim. aranızda olmak isterdim ama olmadı kısmet bir daha ki sefere inşallah. Başınız sağolsun Mehmet, Rabbim mekanını Cennet eylesin inşallah... 2 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 1 Kasım 2016 Paylaş 1 Kasım 2016 (düzenlendi) Acilmiş, lazımmış karikatürü yemedi ben de bu sefer. bu toplantı konusu açıldığı andan beri çok güzel bir toplantı olacağı belli idi konuya en az üç dört kez adımı yazıp sildim. gelmeyi çok istiyordum ama bir şey beni hep engelledi ve adımı listeye bir türlü yazamadım. vardır bir hayır deyip olmazsa gizli süpriz yaparım diye düşünüyordum. ama maalesef beni engelleyen acaba dediğim şey gerçekleşti ve ne tesadüftür ki Mükramin abinin annesi ile aynı gün bende dedemi kaybettim. aranızda olmak isterdim ama olmadı kısmet bir daha ki sefere inşallah. yıldızlı ilk şenlik buluşması idi sanırım. yoksa ben seni başka bir şenlikten hatırlıyor gibiyim, karıştırıyormuyum yoksa Mekanı cennet olsun abi, Allah size sabır versin. 1 Kasım 2016 tarihinde Köksal Yılmaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 1 Kasım 2016 Paylaş 1 Kasım 2016 Çok güzel bir toplantıydı. Düzenleyenlere, katılanlara,gönlü bizle olanlara çok teşekkür. Mehmet,başın sağolsun. 5 Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 1 Kasım 2016 Paylaş 1 Kasım 2016 Yoruluyoruz yolda [emoji41] [emoji41] 1 Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 1 Kasım 2016 Paylaş 1 Kasım 2016 Kardeşlerim benim. Tekerinize daş değmesin. Çok güzel bir buluşma olmuş. Dostluğumuz daim olur inşallah... 4 Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 1 Kasım 2016 Paylaş 1 Kasım 2016 Osman,Mert,Emin ile Ayaş da ne yenir turu. Emmi'nin sayfalar dolusu yazmamıza neden olan japon kaşyazı,yok neydi kaşkayı, ııh,kuşkuşu ya her neyse adı bozuk caponu. O kadar didikledik ki bilmediğimiz yönü kalmadı onun için Arabayı incelemiyorum .Emmi'nin getirdiği lezzetli Kabak çekirdeğinden başka kalmış mı diye bakınıyorum. 10 Yorum bağlantısı
Misafir 1 Kasım 2016 Paylaş 1 Kasım 2016 Mk3 F16 geçti.. Hahahahahaha nasıl gördün biz göremedik ne geçtiğini Yalnız o kabak çekirdeği neydi öyle hayatımda yediğim en kaliteli çekirdekti getirenin kesesine bereket Kabuğu ile Yedim valla çoğunu okadar kavrulmuş ve lezzetli idi Yorum bağlantısı
Recommended Posts