İçeriğe Yönlendir

Bayi Toplantısı Naskon Fotoğraflar

Çağlar Bayur

Recommended Posts

Misafir

Kaskayi amerikaya almazlar..

Aks ucuzmuş orda abi

Jakuziyi bir ara tartışalım

Esmer bi arkadaş vardı bi ara abi Oda temizliği yapıyormuş hani [emoji16]

Arabasinin markasindan utanan biri vardi

Sani bence eline Dikkat et [emoji23]
Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Sizi tanımak güzeldi Süha bey, yemekte bana eşlik etmeniz takdire şayandı.. Sonradan yemeğe katılan arkadaşla daha sonra kaynaşma fırsatı bulamadık ama kendisi de iyi biri gibi.. :D

Serkan bey sizi tanımakta ayrı bir zevk gerçekten, bizlere yeni yerler öğretip harika lezzetleri tanımamıza sebep oldunuz. Özellikle yöresel 3 lü uruş ve bize sonradan katılan diğer 3 kişi efsane idi :D

bu toplantı konusu açıldığı andan beri çok güzel bir toplantı olacağı belli idi konuya en az üç dört kez adımı yazıp sildim. gelmeyi çok istiyordum ama bir şey beni hep engelledi ve adımı listeye bir türlü yazamadım. vardır bir hayır deyip olmazsa gizli süpriz yaparım diye düşünüyordum. ama maalesef beni engelleyen acaba dediğim şey gerçekleşti ve ne tesadüftür ki Mükramin abinin annesi ile aynı gün bende dedemi kaybettim.  aranızda olmak isterdim ama olmadı kısmet bir daha ki sefere inşallah.

yıldızlı ilk şenlik buluşması idi sanırım. yoksa ben seni başka bir şenlikten hatırlıyor gibiyim, karıştırıyormuyum yoksa  :unsure2:

Abicim öncelikle başınız sağolsun. Şaka bir yana üye olduğum günden beri yapılan tüm şenliklere katıldım çok şükür ;)

Süha abi her şenlikte olduğu gibi yine formundaydı gece boyu iyi güldürdü bizi :) sinir stres kalmadı :)

eyvallah kardeşim sağolasun, sevdiğimiz insanlarla beraber zaman geçirmenin mutluluğunu yaşadık ;)

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Misafir

Siz uruş'u kapatın şimdiden, 11.ayın sonunda geliyorum, açarız beraber :dribble:

Gel gel, deneyecegimiz cok sey var
Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy

mehmet abi başınız sağ olsun, allah rahmet eylesin..

şenliğe katılıp bizim yerimize de eğlenmişsiniz ne güzel. rabbim birliğinizi daim etsin.  :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Siz uruş'u kapatın şimdiden, 11.ayın sonunda geliyorum, açarız beraber :dribble:

dönüşte haber ederiz demiştik

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

Mehmet Başınız sağolsun, Allah Rahmet eylesin.

bundan sonra İstanbulun 100 km. ilerisine gitmem.

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz

Emminin cumartesi gecesi tavuk yerine taze fasülye yemesini de masaya yatırsak iyi olacak :)

İyiki tavuk yememiş...
Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Emminin cumartesi gecesi tavuk yerine taze fasülye yemesini de masaya yatırsak iyi olacak :)

Evden mi getirmiş :D

Yorum bağlantısı
Misafir

İyiki tavuk yememiş...

Pilav nasıldı pilav birde sütlaç yanında pipet vardı [emoji16]
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Mehmet Başınız sağolsun, Allah Rahmet eylesin.

bundan sonra İstanbulun 100 km. ilerisine gitmem.

Al benden de o kadar abi :)
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

bu toplantı konusu açıldığı andan beri çok güzel bir toplantı olacağı belli idi konuya en az üç dört kez adımı yazıp sildim. gelmeyi çok istiyordum ama bir şey beni hep engelledi ve adımı listeye bir türlü yazamadım. vardır bir hayır deyip olmazsa gizli süpriz yaparım diye düşünüyordum. ama maalesef beni engelleyen acaba dediğim şey gerçekleşti ve ne tesadüftür ki Mükramin abinin annesi ile aynı gün bende dedemi kaybettim.  aranızda olmak isterdim ama olmadı kısmet bir daha ki sefere inşallah.

Başınız sağolsun Mehmet, Rabbim mekanını Cennet eylesin inşallah...

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
(düzenlendi)

Acilmiş, lazımmış karikatürü yemedi ben de bu sefer.

yıldızlı ilk şenlik buluşması idi sanırım. yoksa ben seni başka bir şenlikten hatırlıyor gibiyim, karıştırıyormuyum yoksa  :unsure2:

Mekanı cennet olsun abi, Allah size sabır versin.

tarihinde Köksal Yılmaz tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör

Çok güzel   bir toplantıydı. Düzenleyenlere, katılanlara,gönlü bizle olanlara çok teşekkür.

Mehmet,başın sağolsun.

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu

Kardeşlerim benim. Tekerinize daş değmesin. Çok güzel bir buluşma olmuş. Dostluğumuz daim olur inşallah... :bravo:  :bravo:

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör

Osman,Mert,Emin ile Ayaş da ne yenir turu.

G38p17.jpg

Emmi'nin  sayfalar dolusu yazmamıza neden olan japon kaşyazı,yok neydi kaşkayı, ııh,kuşkuşu  ya her neyse adı bozuk caponu. O kadar didikledik ki bilmediğimiz yönü  kalmadı onun için Arabayı incelemiyorum .Emmi'nin getirdiği lezzetli   Kabak çekirdeğinden başka  kalmış mı diye bakınıyorum.

yV7Ana.jpg

• Beğen 10
Yorum bağlantısı

Mk3 F16 geçti..

Hahahahahaha nasıl gördün biz göremedik ne geçtiğini

Yalnız o kabak çekirdeği neydi öyle hayatımda yediğim en kaliteli çekirdekti getirenin kesesine bereket

Kabuğu ile Yedim valla çoğunu okadar kavrulmuş ve lezzetli idi

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...