Serkan Toker 1 Kasım 2016 Paylaş 1 Kasım 2016 Hahahahahaha nasıl gördün biz göremedik ne geçtiğini Kabuğu ile Yedim valla çoğunu okadar kavrulmuş ve lezzetli idi Stoplardan belli... 3 Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 1 Kasım 2016 Paylaş 1 Kasım 2016 Mk3 F16 geçti.. Işınlanmayı bulan masum türk.... 3 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 Kasım 2016 Paylaş 1 Kasım 2016 Neye sevindi bu garip? Dastır şöferi acıdı akrabasına Beypazarı yiyici takımı Gençlik.. Yollar yollar... Mevzu derin La doldur demi doldur... Serhan : Başkana bak hele malı nasılda götürüyor Eray : La ne güzelde yiyor, bende istesem verir mi bi lokma? 15 Yorum bağlantısı
Misafir 1 Kasım 2016 Paylaş 1 Kasım 2016 Üzüldüğüm tek şey orda tarhana çorbası içmek oldu bilemedik oteldeki taze fasulyeyi oraya kadar gidip yemedik kavurmayi [emoji20] Yorum bağlantısı
Serkan Toker 1 Kasım 2016 Paylaş 1 Kasım 2016 Üzüldüğüm tek şey orda tarhana çorbası içmek oldu bilemedik oteldeki taze fasulyeyi oraya kadar gidip yemedik kavurmayi [emoji20] Ben sizi uyardım.. Fatih akşamda yer miyiz yemek dedi her türlü dedim. Akşam da oturduk fırın tavuğu gömdük... 2 Yorum bağlantısı
Misafir 1 Kasım 2016 Paylaş 1 Kasım 2016 Ben sizi uyardım.. Fatih akşamda yer miyiz yemek dedi her türlü dedim. Akşam da oturduk fırın tavuğu gömdük... Valla okadar çok olacağını bilsem o çorbayı istermiyim neyse yemeğe geliriz inşallah bi dahakine [emoji21] Yorum bağlantısı
Serkan Toker 1 Kasım 2016 Paylaş 1 Kasım 2016 Valla okadar çok olacağını bilsem o çorbayı istermiyim neyse yemeğe geliriz inşallah bi dahakine [emoji21] Bulursan gelirsin.. Numaramı değiştirdim, yarında adresimi degistiriyorum... F16 ya zaten yetişemezsin yolda falan görsen... 2 Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 1 Kasım 2016 Paylaş 1 Kasım 2016 Ben sizi uyardım.. Fatih akşamda yer miyiz yemek dedi her türlü dedim. Akşam da oturduk fırın tavuğu gömdük... Harbi abi gömdün tavuğu... 1 Yorum bağlantısı
Misafir 1 Kasım 2016 Paylaş 1 Kasım 2016 Bulursan gelirsin.. Numaramı değiştirdim, yarında adresimi degistiriyorum... F16 ya zaten yetişemezsin yolda falan görsen... Ben ısmarlarım diyecektim ama peki napalım Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu 1 Kasım 2016 Paylaş 1 Kasım 2016 (düzenlendi) Keyifli bi toplantı olmuş, bi denk getiremedim şu buluşmaları. Vardiyalı çalışmak beni bitirdi. 1 Kasım 2016 tarihinde Hakan Gürsu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 1 Kasım 2016 Paylaş 1 Kasım 2016 Kaldirima ciktigimda karşımdaki kangoo nun içindekini görünce cip mip hikaye. Far görmüş tavşan gibi oldum 2 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 2 Kasım 2016 Paylaş 2 Kasım 2016 (düzenlendi) Serhan : Başkana bak hele malı nasılda götürüyor O kadar kibar yiyordu ki bakmamak elde değil di 2 Kasım 2016 tarihinde Serhan Gürbüzol tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 2 Kasım 2016 Paylaş 2 Kasım 2016 Yanımda ki saçı olmayan arkadaş fena bakmış nasıl da farketmedim tekme tokat atardım dışarıya. 2 Yorum bağlantısı
Misafir 2 Kasım 2016 Paylaş 2 Kasım 2016 Yanımda ki saçı olmayan arkadaş fena bakmış nasıl da farketmedim tekme tokat atardım dışarıya.Baskaaaaaan, alirim anahtarini. Vukuatli baskan Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 2 Kasım 2016 Paylaş 2 Kasım 2016 Baskaaaaaan, alirim anahtarini. Vukuatli baskanKaç kişiyle 1 Yorum bağlantısı
Misafir 3 Kasım 2016 Paylaş 3 Kasım 2016 herkesin ayağına sağlık gerçekten çok eğlenceli bi akşamdı hepinizi görmek ayrı bir mutluluktu ama eraayy başganımın yemeğinde gözünmü var o nasıl bi bakış Yorum bağlantısı
Misafir 3 Kasım 2016 Paylaş 3 Kasım 2016 herkesin ayağına sağlık gerçekten çok eğlenceli bi akşamdı hepinizi görmek ayrı bir mutluluktu ama eraayy başganımın yemeğinde gözünmü var o nasıl bi bakış Valla aç karnına bakınca fena görünüyor et yemekleri bölümüne taşıyalım [emoji16] Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Kasım 2016 Yazar Paylaş 6 Kasım 2016 Ayaş'ta olan Ayaş'ta kalır.. gelene kadar yolda donar zaten taze taze ne güzel 1 Yorum bağlantısı
Onur Can Polat 17 Aralık 2016 Paylaş 17 Aralık 2016 2 aylık bir aradan sonra bu gün forum a girme şansım oldu konuyu gördüm girdiğime pişman oldum ama yelekler harika nasıl ulaşabiliriz o yeleklere bir imkan yol varmıdır? Yorum bağlantısı
Recommended Posts