Mustafa SARITAŞ 30 Ekim 2016 Paylaş 30 Ekim 2016 İyi akşamlar.2004 C MAX soğuk havalarda direksiyon sertleşiyor.Sağa ve sola bir kademede zor dönüyor.5,6 km gidince normale dönüyor.Sorun nedendir daha önce karşılaşan varsa yardımcı olursanız sevinirim. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Ekim 2016 Paylaş 30 Ekim 2016 direksiyon pompası elektrikli mi kayışlı tip mi? yağ haznesini görüyor msunuz? Yorum bağlantısı
Serkan Toker 30 Ekim 2016 Paylaş 30 Ekim 2016 Dizelse elektrik destekli hidrolik olmalı. Yağ deposu farlardan birinin altında ama hangisi hatırlamıyorum. Yorum bağlantısı
Misafir 30 Ekim 2016 Paylaş 30 Ekim 2016 Dizelse elektrik destekli hidrolik olmalı. Yağ deposu farlardan birinin altında ama hangisi hatırlamıyorum.Sağ tarafta olması lazım abi Yorum bağlantısı
Misafir 31 Ekim 2016 Paylaş 31 Ekim 2016 Kronik bir problem. Ben neredeyse kaza yapacaktım bu sebeple. Aksatmadan iyi bir direksiyon ustasına gösterin. Aşağıdaki konuda detay bilgilere ulaşabilirsiniz. http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/226816-c-max-direksiyon-problemi/ Yorum bağlantısı
Mustafa SARITAŞ 31 Ekim 2016 Yazar Paylaş 31 Ekim 2016 Sağ farın altında.Geçenlerde direksiyon yağını değiştirdim.Havalar sıcaktı normalde bir rahatlama hissettim.Ama soğuk havalarda özellikle sabahları hiç bir değişiklik olmadı.Pompa yada kutu diyenler var.Tam olarak kime gideceğimide bilmiyorum. Yorum bağlantısı
Mustafa SARITAŞ 31 Ekim 2016 Yazar Paylaş 31 Ekim 2016 direksiyon pompası elektrikli mi kayışlı tip mi? yağ haznesini görüyor ms Elektirikli pompa sanırım.Sağ farın altında.Söküp yağını değiştirdim ama pek bişey değişmedi.Yine soğuklarda sertlik devam ediyor.Aceba sorun pompamı yoksa kutudamı Yorum bağlantısı
Misafir 31 Ekim 2016 Paylaş 31 Ekim 2016 İyi akşamlar.2004 C MAX soğuk havalarda direksiyon sertleşiyor.Sağa ve sola bir kademede zor dönüyor.5,6 km gidince normale dönüyor.Sorun nedendir daha önce karşılaşan varsa yardımcı olursanız sevinirim.Konunuz uygun bölüme taşınmıştır.Saygılarımla, Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 31 Ekim 2016 Paylaş 31 Ekim 2016 yağ olarak ne kullanıldı? rot ayarına en son ne zaman gittiniz? Yorum bağlantısı
Furkan Akyol 31 Ekim 2016 Paylaş 31 Ekim 2016 Ayni problem bir çok kiside mevcut. Ya sıfır direksiyon kutusu alacaksiniz yada direksiyon kutusunu tornaya vereceksiniz. Ankarada ustasi vardi. Bende yaptiramadim. Soğuk havada araba isinana kadar devam ediyor sonra geciyor bendede Yorum bağlantısı
Recommended Posts