İçeriğe Yönlendir

2004 C Max Direksiyon Sertleşmesi

Mustafa SARITAŞ

Recommended Posts

Mustafa SARITAŞ

İyi akşamlar.2004 C MAX soğuk havalarda direksiyon sertleşiyor.Sağa ve sola bir kademede zor dönüyor.5,6 km gidince normale dönüyor.Sorun nedendir daha önce karşılaşan varsa yardımcı olursanız sevinirim.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

direksiyon pompası elektrikli mi kayışlı tip mi? yağ haznesini görüyor msunuz?

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Dizelse elektrik destekli hidrolik olmalı. Yağ deposu farlardan birinin altında ama hangisi hatırlamıyorum.

Yorum bağlantısı
Misafir

Dizelse elektrik destekli hidrolik olmalı. Yağ deposu farlardan birinin altında ama hangisi hatırlamıyorum.

Sağ tarafta olması lazım abi
Yorum bağlantısı
Mustafa SARITAŞ

Sağ farın altında.Geçenlerde direksiyon yağını değiştirdim.Havalar sıcaktı normalde bir rahatlama hissettim.Ama soğuk havalarda özellikle sabahları hiç bir değişiklik olmadı.Pompa yada kutu diyenler var.Tam olarak kime gideceğimide bilmiyorum.

Yorum bağlantısı
Mustafa SARITAŞ

direksiyon pompası elektrikli mi kayışlı tip mi? yağ haznesini görüyor ms

Elektirikli pompa sanırım.Sağ farın altında.Söküp yağını değiştirdim ama pek bişey değişmedi.Yine soğuklarda sertlik devam ediyor.Aceba sorun pompamı yoksa kutudamı

Yorum bağlantısı
Misafir

İyi akşamlar.2004 C MAX soğuk havalarda direksiyon sertleşiyor.Sağa ve sola bir kademede zor dönüyor.5,6 km gidince normale dönüyor.Sorun nedendir daha önce karşılaşan varsa yardımcı olursanız sevinirim.

Konunuz uygun bölüme taşınmıştır.

Saygılarımla,

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

yağ olarak ne kullanıldı? rot ayarına en son ne zaman gittiniz?

Yorum bağlantısı
Furkan Akyol

Ayni problem bir çok kiside mevcut. Ya sıfır direksiyon kutusu alacaksiniz yada direksiyon kutusunu tornaya vereceksiniz. Ankarada ustasi vardi. Bende yaptiramadim. Soğuk havada araba isinana kadar devam ediyor sonra geciyor bendede

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...