Osman Serdar Hançer 3 Kasım 2016 Paylaş 3 Kasım 2016 (düzenlendi) Arkadaşlar daha önce başından geçen var mı sormak istedim, Arabam 2013 Titanium X TDCİ. Far anahtarı auto modda olmasına rağmen benim araba gece gündüz farları sürekli açık tutuyor. Gündüz manuel olarak kapatmak zorunda kaldım. Camı yıkadım sensör olarak gözüme ilişen herşeyi temizledim ama sonuçta bir değişiklik yok. Daha önce başından böyle bir durum geçen var mı. Yoksa bizim sensör arızalandımı yaptırmak mı lazım. Cevaplarınızı bekliyorum. Şimdiden herkese çok teşekkür ederim. 3 Kasım 2016 tarihinde Osman Serdar HANÇER tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 3 Kasım 2016 Paylaş 3 Kasım 2016 (düzenlendi) Gündüzleri ana lambayi da mi acik tutuyor? 3 Kasım 2016 tarihinde Eren Gökmen tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Osman Serdar Hançer 3 Kasım 2016 Yazar Paylaş 3 Kasım 2016 Gündüzleri ana lambayi da mi acik tutuyor? Evet gündüzleri kısaları hep açık tutuyor bu gün dikkatimi çekti daha önce varmıydı hatırlamıyorum. Ya da dikkat etmedim. Bu gün ellerimle kapalı konumuna getirdim. Güneşin göbeğinde tekrar autoya aldım hemen kısaları yaktı. Var bir sıkıntı anlamış değilim. Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 3 Kasım 2016 Paylaş 3 Kasım 2016 Evet gündüzleri kısaları hep açık tutuyor bu gün dikkatimi çekti daha önce varmıydı hatırlamıyorum. Ya da dikkat etmedim. Bu gün ellerimle kapalı konumuna getirdim. Güneşin göbeğinde tekrar autoya aldım hemen kısaları yaktı. Var bir sıkıntı anlamış değilim. Bende bir focus 2 vardi. ondaki farlar hep yanik olarak ayarlanmisti, kapatmak mümkün degildi. (burada bir dönem kisa farlarin sürekli acik kalmasi ile ilgili bir yasa varmis) Desem ki sizde de böyle bir durum var.... Türkiyede öyle bir kanun yoktu. Acaba sizden önceki sahibi serviste veya obd ile kendisi sürekli yanik olarak ayarlamis olabilir mi? diye geciyor icimden Yorum bağlantısı
Osman Serdar Hançer 3 Kasım 2016 Yazar Paylaş 3 Kasım 2016 Bende bir focus 2 vardi. ondaki farlar hep yanik olarak ayarlanmisti, kapatmak mümkün degildi. (burada bir dönem kisa farlarin sürekli acik kalmasi ile ilgili bir yasa varmis) Desem ki sizde de böyle bir durum var.... Türkiyede öyle bir kanun yoktu. Acaba sizden önceki sahibi serviste veya obd ile kendisi sürekli yanik olarak ayarlamis olabilir mi? diye geciyor icimden Eren bey çalışıyordu bir yerlerde terslik var aldığım zaman sapa sağlam çalışıyordu sonradan hep yanık olmaya başladı sanırım. Büyük ihtimalle arıza var. Bakalım belki başından geçen var ise bir öneride bulunur teşekkür ederim sdizede. Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 3 Kasım 2016 Paylaş 3 Kasım 2016 Eren bey çalışıyordu bir yerlerde terslik var aldığım zaman sapa sağlam çalışıyordu sonradan hep yanık olmaya başladı sanırım. Büyük ihtimalle arıza var. Bakalım belki başından geçen var ise bir öneride bulunur teşekkür ederim sdizede. Pardon o zaman Araci yeni almissiniz hayirli ugurlu olsun bu arada. Ben aldiginizdan beri böyle zannettim. yol bilgisayarinda ayar falan olabilir mi? kurcalarken yanlislikla acik birakilmistir belki Yorum bağlantısı
Osman Serdar Hançer 3 Kasım 2016 Yazar Paylaş 3 Kasım 2016 Pardon o zaman Araci yeni almissiniz hayirli ugurlu olsun bu arada. Ben aldiginizdan beri böyle zannettim. yol bilgisayarinda ayar falan olabilir mi? kurcalarken yanlislikla acik birakilmistir belki Rica ederim Teşekkür ederim bu arada. Ama yol bilgisayarında yağmur sensörü var. Far ile ilgili bir bölüm yok. Olmadı servis yolu görünüyor gibi. 1 Yorum bağlantısı
Osman Serdar Hançer 4 Kasım 2016 Yazar Paylaş 4 Kasım 2016 Sanırım hiç kimsenin bir fikri yok bu gün bir servise gidelim o zaman ... Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Yorum bağlantısı
Osman Serdar Hançer 4 Kasım 2016 Yazar Paylaş 4 Kasım 2016 Bu gün kendiliğinden çalışıyor ilginç bir şekilde bir anlam veremedim herşey olması gerektiği gibi Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Yorum bağlantısı
Tuna İşgören 4 Kasım 2016 Paylaş 4 Kasım 2016 bazen benim arabadada oluyor bakıyorum farlar yanıyor off konumuna alıp tekrar auto moda alıyorum farları yakıyor. Şu şekilde çözümünü buldum . farlar yanarken off konumuna alıp 1-2 dakika o şekilde kullanıyorum daha sonra tekrar auto ya aldığımda yanmıyor Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 4 Kasım 2016 Paylaş 4 Kasım 2016 Bu gün kendiliğinden çalışıyor ilginç bir şekilde bir anlam veremedim herşey olması gerektiği gibi Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Aynanın altında sensör mevcut. Kapaklarını çıkartarak soketlerini kontrol edin isterseniz . Yorum bağlantısı
Osman Serdar Hançer 4 Kasım 2016 Yazar Paylaş 4 Kasım 2016 Teşekkür ederim önerileriniz için Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Yorum bağlantısı
Tuna İşgören 4 Kasım 2016 Paylaş 4 Kasım 2016 Aynanın altında sensör mevcut. Kapaklarını çıkartarak soketlerini kontrol edin isterseniz . far sensörü ön cam havalandırma kanal ortasındaki top şeklinde fiestada bildiğim ? ayna arkasında olan camdaki ısıyı ölçen dijital klimaya bilgi veren infrared sensör ? Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 4 Kasım 2016 Paylaş 4 Kasım 2016 far sensörü ön cam havalandırma kanal ortasındaki top şeklinde fiestada bildiğim ? ayna arkasında olan camdaki ısıyı ölçen dijital klimaya bilgi veren infrared sensör ? Tam tersi Aynanın altında far ve yağmur sensörü bulunuyor. Yorum bağlantısı
Tuna İşgören 4 Kasım 2016 Paylaş 4 Kasım 2016 Tam tersi Aynanın altında far ve yağmur sensörü bulunuyor. Bilgi için teşekkürler Ersen abi 1 Yorum bağlantısı
Osman Serdar Hançer 4 Kasım 2016 Yazar Paylaş 4 Kasım 2016 Aynanın altı dediğiniz dikiz aynası değilmi Ersen Bey. Bu gün stabil çalışıyor ama genede bilgi olsun. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi 1 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 4 Kasım 2016 Paylaş 4 Kasım 2016 Evet dikiz aynasının altı.Kapağın nasıl açıldığını biraz kurcalayınca anlarsınız 1 Yorum bağlantısı
Osman Serdar Hançer 4 Kasım 2016 Yazar Paylaş 4 Kasım 2016 Teşekkür ederim. Şimdilik gerek yok gibi ama bir gündüz daha aynı şeyi yaparsa önerinizi deneyeceğim. [emoji5] Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts