İçeriğe Yönlendir

X Trail,crv,tiguan Ve Yeni Seat Ateca Hangisi

Erkam Elma

Recommended Posts

Erkam Elma

Arkadaşlar 2012 aralık'tan bu yana kahrımızı çeken C Maxa hem yenilik düşüncesi hem de rahat batması ev borcunun bitmesi gibi nedenlerle alternatif ve daha büyük bir araç bakınmaya başladım.Bütçe maksimum 120.000,otomatik aramıyorum dizel olması şart.Buradan hareketle başlıkta geçen araçlardan crv yi denedim haftasonu x trail ile tanışacağız kısmetse test sürüşü var ki beklentim çok fazla.Kullanan kullanmayan neler söyleyebilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Fatih Altınoluk

Xtrail için bende çok övgüler duydum.Sonucunu buraya yazarsanız sevinirim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Halit Demir

En yakisiklisi ateca bence. hayirli olsun hangisi olursa degerlendirme sonuclarini bekliyorum

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Erkam Elma

Atecayı ben de çok merak ediyorum ama Nissan da şöyle bir artı var 40.000 sıfır faiz

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Daha büyükse niyet Ateca al abi :) İncelemesini izlemiştim. Güzel araba :good1: Xtrailin bagaj hacmi nette 445 litre atecanın 510 yazıyor.

Büyüklüğü sadece bagajda var bu arada :) Diğer ölçülerde xtrail daha büyük.

tarihinde Eren Erdoğan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Oğuz Yılmaz

En heybetlisi Xtrail gibi duruyor trafikte. 

Yeni tiguana çok çalışmışlar. Tüm detayları düşünmüşler showroomda çok inceledim. Bagaj da dahil. Bir arkadaşım ciddi ciddi düşünüyordu. Ancak dış görünüşte beni iten birşey var çok anlayamadığım.

CRV yılların tecrübesi bu konuda. Dizel Otomatik 1.6 150bin bandında f/p bence en iyisi. Hemi de 4X4

Ancak VAG grubunun iç tasarımını seviyorsanız tiguan da olur.

Ateca.. bilmiyorum fiyat olarak tiguan ile çok yakın gözüküyorlar, tiguan varken seçmezdim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu
(düzenlendi)

Xtrail'deki cvt şanzımanı kullanmadan sakın almayın. Kaşkai da bi tecrübem olmuştu cvt için tam bir eziyet.

Crv güzel bir tercih olur, ama Tiguan alacağıma hem daha güzel hemde daha donanımlı Ateca alırdım.

tarihinde Hakan Gürsu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Erkam Elma

Crv yi kullandım arkasındaki konik bagaj uzantısını biraz yagırgamadım değil..

Yorum bağlantısı
Uğur Çelik

Bir Seat Leon kullanıcısı olarak Ateca yı Doğuş otoda incelediğimde beni çok heyecanlandırmadı doğrusu.Leon ile aynı kokpit ve aksesuarlara sahip.Bagajı normal büyüklükte.Ama tip olarak bence en yakışıklısı.....Dizel excelence modeli 115-120 civarlarına geliyor.Fiyat biraz pahalı geldi bana.Renault Kadjar ı.listeye dahil etmemişsiniz.Kadjar fiyat ve özellik olarak çok iyi bence.1.5 dizel otomatik 118 civarına geliyor.Opsiyon dahil.Yeni 3008 de çok güzel olmuş.Fiyatlarını incelemedim.Ama tek dezavantajı Peugeot un çabuk değer kaybetmesi bence...

Yorum bağlantısı
Erkam Elma

Dizel Manuel X1 de olabilir

X1 in liste fiyatı benim bütçenin üzerinde maalesef.

bence az bekleyin CHR alın.

2017 ye kalırsam ötv mağduriyetinden korkuyorum.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erkam Elma

Bir Seat Leon kullanıcısı olarak Ateca yı Doğuş otoda incelediğimde beni çok heyecanlandırmadı doğrusu.Leon ile aynı kokpit ve aksesuarlara sahip.Bagajı normal büyüklükte.Ama tip olarak bence en yakışıklısı.....Dizel excelence modeli 115-120 civarlarına geliyor.Fiyat biraz pahalı geldi bana.Renault Kadjar ı.listeye dahil etmemişsiniz.Kadjar fiyat ve özellik olarak çok iyi bence.1.5 dizel otomatik 118 civarına geliyor.Opsiyon dahil.Yeni 3008 de çok güzel olmuş.Fiyatlarını incelemedim.Ama tek dezavantajı Peugeot un çabuk değer kaybetmesi bence...

Peugeot sizin de dediğiniz gibi değer kaybı ve piyasada tercih noktasında biraz geride kaldığından düşünmedim.Kadjar listede yok çünkü kuzeni quasqai ile sınıflar arasında kalmış büyüyememiş gibi gelir nedense hep...
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Ateca yı merak etmiştim. Bayiye gittim ön çaprazda duruyordu.. Baktım.. Kapısını açmadan geri çıktım. Zevk tercih meselesi. Kamyonet ruhsatı ile ötv si indirimli gelse de olurmuş

Doblo daha yakışıklı

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı

X-Trail diğerlerine göre daha büyük. Park ve manevrada bir tık daha zor gelebilir. Bir de hangi donanım ve hangi yakıt seviyesi seçilecek o da önemli bir etken. CR-V ve Tiguan arasında kalırdım ben.

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

bence az bekleyin CHR alın.

artık Hooouunnndaaaaa ve Toyotacıyız cıyız, japoncuyuz  :good1:

arabada ve motorda... 

maxresdefault.jpg

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Nuri Güngör

X1 in liste fiyatı benim bütçenin üzerinde maalesef.

2017 ye kalırsam ötv mağduriyetinden korkuyorum.

Evet şimdi listeye baktım fiyatlar çok artmış 120 gibi kalmıştı aklımda birde otv zammı gelirse fiyatlar ne olur düşünemiyorum dizel x1 220 den başlıyor
Yorum bağlantısı
Alperen Artam

Crv bir alt kasası jeep havası bir araçtı konfor,görüş açısı ve gidişiyle 2.0 benzinli lpg uyumuda ayrı bir güzeldi bizdekinde yeni kasalarınında dizel otomatik seçeneğinin fiyatını biraz yüksek buldum lakin eski kasasından aşağı bir araba olmaz diye düşünüyorum o yüzden CRV abi :good1:

Yorum bağlantısı
Erkam Elma

Honda bayisi ile az önce görüştüm crv 2017 sonunda kasa değişeceğini ilaveten 2017 ocak ayında ötv zammıile yüzde 20 oranında artacağını Yen'i çıkacak CHR modelin de 2017 ortalarını bulacağı verdiği bilgilerarasında.

X-Trail diğerlerine göre daha büyük. Park ve manevrada bir tık daha zor gelebilir. Bir de hangi donanım ve hangi yakıt seviyesi seçilecek o da önemli bir etken. CR-V ve Tiguan arasında kalırdım ben.

Cenk bey x trail de fiyat aldığım donanım skypack cam tavanlı modeli büyüklüğü eğer sıkıntı olmazsa çok yakışıklı duruyor ama test eden bir forumdaş olsa daha iyi yorumlanabilecek..

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...