İçeriğe Yönlendir

Halı Yıkama Makinesi Tavsiye

Münir Nurettin Taşova

Recommended Posts

Münir Nurettin Taşova

Evde halı ve koltuk yıkamasında kullanmak üzere arıyoruz. Bütçe 800 TL kadar. Tavsiye edebileceğiniz ürünleri bekliyorum. Fakir Deluxe 9800s ürünü nasıldır? Tavsiye eder misiniz?

Yorum bağlantısı
Münir Nurettin Taşova

Güzel ama ciddi gürültülü çalışıyor. 

İşini iyi yapsın da gürültülü olsun. :) 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz

Senede 2 kere kullanacaginiz makina icin 800 lira baglamak mantikli mi acaba ?

Teyzemde var kullanmiyorlar, annem yikamaya yolluyor m2 si 2 liradan tertemiz getiriyorlar.

Tabi ne siklikla yikadiginizda onemli.

Yorum bağlantısı
Koray Demir

Senede 2 kere kullanacaginiz makina icin 800 lira baglamak mantikli mi acaba ?

Teyzemde var kullanmiyorlar, annem yikamaya yolluyor m2 si 2 liradan tertemiz getiriyorlar.

Tabi ne siklikla yikadiginizda onemli.

Yılda 2 kere halı yıkanılan evi pislik götürüyordur kanaatimce.
Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz

Yılda 2 kere halı yıkanılan evi pislik götürüyordur kanaatimce.

Biraz agir bir cumle olmus, hali sadece yikanarak mi temiz olur ?
  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
Münir Nurettin Taşova

Annem çok titizdir her gün fircalar, haftada bir de siler. Yaşlandı artık yoruluyor. Her hafta kullanilacagi garanti yani. :) Bu arada bende arabanın dosemesinde kullanırım.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Koray Demir

Biraz agir bir cumle olmus, hali sadece yikanarak mi temiz olur ?

Yanlış anlaşılmasın lütfen bende aşırı temizlik düşkünlüğü var sanırsam, bir de öyle alıştık halılar sürekli silinirdi bizde.
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Güzel ama ciddi gürültülü çalışıyor. 

tecrübeli gördüm sizi

Yorum bağlantısı
Çiğdem Bilen

Halıyı makine ile yıkamak en az silmek kadar yorucudur. Makine ile işiniz bitince bir de makineyi temizlemelisiniz yoksa kokar. O da kolay iş değil. Ayrıca halı yıkama makinesi bir avuç su ile halıyı yüzeysel temizler. Tam temizlik için halıyı su ile yıkamaya verseniz daha iyi olur bence de. Akan su ile temizlik daha iyidir.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz

Yanlış anlaşılmasın lütfen bende aşırı temizlik düşkünlüğü var sanırsam, bir de öyle alıştık halılar sürekli silinirdi bizde.

Silmek ayri birsey, haliyikama makinasi ile yikayinca en iyi kurutan makina ile bile nerdeyse 1 gunde kuruyor, her hafta yikamak pratik olmaz onu demeye calisiyorum.

Annemlere suya ceken makina alindi, hic sevmiyor kadin. Suyu doldur, evi cektir suyu bosalt kabini yika, yikanan kab kuruyunca makinaya tak kaldir vs. Annem ugrasmiyor onla diger makinayla cektiriyor.

Pratiklikten bahsetmeye calismistim.

Halıyı makine ile yıkamak en az silmek kadar yorucudur. Makine ile işiniz bitince bir de makineyi temizlemelisiniz yoksa kokar. O da kolay iş değil. Ayrıca halı yıkama makinesi bir avuç su ile halıyı yüzeysel temizler. Tam temizlik için halıyı su ile yıkamaya verseniz daha iyi olur bence de. Akan su ile temizlik daha iyidir.

Heh ya kullanandan yorum almak lazim, katiliyorum Çiğdem hanim.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cem Işık

Eşim heveslendi aldık zamanında ya 3 ya 4 kez kullandı,sonra zor iş bu deyip kaldırdı bi köşeye. Birkaç sene kaldı öyle,geçen sene olduğu gibi toplayıp apartman görevlisine verdik kurtulduk.2ayda 1 halılar yıkamaya gidiyor,2 gün halısız kalsakta sonra çok rahat ediyoruz.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Sulu makina iyi olmaz hem koku yapar hemde halıya dökülen kırıntılar ekmek vs suya gidiyor suyuda genelde tuvalete vs boşaltılıyor sakıncalı Saminin dediği gibi mt karesi 2-3 TL verip yikatip kurutup getiriyorlar.

Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

%100 Fakir tavsiye ederim. İlk evlendiğimizde almıştık halla çok memnun bir şekilde kullanıyoruz. Araba koltuklarında muhteşem oluyor. Bu arada evleneli 16 seneyi aştık. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Münir Nurettin Taşova

Herkese tesekkurler. Haliyi silince de bir süre nemli kalıyor. Annem İçin konuşuyorum suyu doldurmasi boşaltmasi hiç sorun olmaz. Gene yikatir halıları, maksat elinde yerde silmesin koltuklarada kullanılır.

Yorum bağlantısı
Serkan Aktay

makineden daha çok kullanılan temizleyici malzeme önemli. Hepsi aynı mantıkla çalışıyor. Eğer bulabilirseniz ihlasın rainbowla aynı makinesı var. İkinci elde bile çok temizlerini çok uygun fiyata alabilirsiniz. Sizi hayli mutlu edecektir.
Örnek makine: 

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-elektrikli-ev-aletleri-kucuk-ev-aletleri-haki-yikama-makinesi-2-kez-kullanildi-355652940/detay

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-elektrikli-ev-aletleri-kucuk-ev-aletleri-aura-cleanmax-d-plus-362220734/detay

Ben halı şampuanıyla beraber a101 de satılan yağ çözücüde koyuyorum içine. İnanılmaz sonuç veriyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erhan Doruk

Bizde birkac yıl önce almıştık. Arkadaşların dediği gibi kullanmak da temizlemek de epey zahmetli. Ustelik düz renk koltuklarda kullanınca kesinlikle iz bırakıyor. Arkasından tekrar silmek gerekiyor. Buharlı temizleyicilere bakmanızı öneririm. Hem daha pratik hem de temiz olduğundan emin olursunuz.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Münir Nurettin Taşova

%100 Fakir tavsiye ederim. İlk evlendiğimizde almıştık halla çok memnun bir şekilde kullanıyoruz. Araba koltuklarında muhteşem oluyor. Bu arada evleneli 16 seneyi aştık.

Maaşallah. :)
Yorum bağlantısı
Tahir İlter

tecrübeli gördüm sizi

O çalışırken ayaklarımı uzatıp yatamıyorum çok gürültü çıkarıyor demek istedim (desem)

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...