Hasan Sancak 9 Kasım 2016 Paylaş 9 Kasım 2016 Merhaba değerli forum üyeleri. Bugün şans eseri bir insignia inceleme fırsatım oldu araç donanımlı ve göze hitap eden bir duruşu var. Donanım olarak hayli etkileyici. Fakat teknik olarak artısı eksisi nedir pek bilgi sahibi değilim ve size danışmal istedim. Nasıl bilirsiniz bu opelin insignaiasını Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Kasım 2016 Paylaş 9 Kasım 2016 ophğelll. seveni çok sever ama sayısı azdır.. bir dönem sahibi olanlar pek iyi anmaz. Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 9 Kasım 2016 Paylaş 9 Kasım 2016 1.6dizel kac beygir? yanlis hatirlamiyorsam insignia 1700 kilodan fazla. Agir gelebilir. Yorum bağlantısı
Hasan Sancak 9 Kasım 2016 Yazar Paylaş 9 Kasım 2016 136 beyfir 310 tork Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 9 Kasım 2016 Paylaş 9 Kasım 2016 136 beyfir 310 tork O zaman fena degil. Denemek lazim Yorum bağlantısı
Ramazan Turan 9 Kasım 2016 Paylaş 9 Kasım 2016 Bağlı olduğumuz sendika kampanya yapmıştı, Insignia Sedan 1.6 Dizel 136HP AT6 Sport 124.650 modeli 100 bin liraya verilmişti. dikkatimi epey çekti, epey ilgilendim ama param yoktu Yorum bağlantısı
Hasan Sancak 9 Kasım 2016 Yazar Paylaş 9 Kasım 2016 Banada opc paketine 108 dediler çok cezbediyo beni duramıyorum yerimde Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 9 Kasım 2016 Paylaş 9 Kasım 2016 Jettadan sonra hantal gelebilir hasan abi genelde elektronik arızaları çıkıyor diye okumuştum kronik olarak. Ama hepsi bi yana çok yakışıklı araç Yorum bağlantısı
Baran Ekici 9 Kasım 2016 Paylaş 9 Kasım 2016 Bende şu an sıfırı satılmayan benzinlisinden var, memnunum. Yeni kasayı bekliyorum. Olmazsa da D ve E segment arabalar gırla ortalıkta. Özellikle E segmentte arz fazlası var. Nasıl olsa buluruz uyguna binecek bir şey. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Çankaya 9 Kasım 2016 Paylaş 9 Kasım 2016 kardeşim de elit paketi var... istanbul dan gelirken 300 km kadar kullandım... araç beygir ve tork etkisiyle gayet tatminkar. vites geçişleri hiç hissedilmiyor. yalıtım iyi. teknolojik açıdan çok dolu. kardeşimle ortak yorumumuz : passat tan daha keyifli ve en az 40 bin lira ucuz... 2 Yorum bağlantısı
Hasan Sancak 9 Kasım 2016 Yazar Paylaş 9 Kasım 2016 Benimde ucuz olması çok hoşuma gitti donanıma göre hemde birde opc paket komple body kit var sunroof var bi xenon var elektikli koltuk var. Ne bileyim teknik açıdan da iyiyse çok niyetlendim Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Yorum bağlantısı
Misafir 9 Kasım 2016 Paylaş 9 Kasım 2016 (düzenlendi) Benimde ucuz olması çok hoşuma gitti donanıma göre hemde birde opc paket komple body kit var sunroof var bi xenon var elektikli koltuk var. Ne bileyim teknik açıdan da iyiyse çok niyetlendim Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Kıl payı fark ile yılın otomobili seçilmiş, olgunluk döneminde bir araç üstelik dizel ve opc paket . Mondeo mk 4 tutkum olmasa sanırım bir saniye bile düşünmeden koşa koşa gider alır üstüne yazılım yaptırırdım.Sonra paşa paşa tadını çıkartırım. Şimşek elektronikte ve yakıtta zamanında can yakardı ama hızlanması yol tutuşu ilede tadından yenmezdi elektronik girdi işi bozdu. Yinede gözümde vectra nın yeri ayrıdır. İnsigna ise bambaşka bir araç oldu.. 9 Kasım 2016 tarihinde Öztunç Ünal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Rifat Berber 9 Kasım 2016 Paylaş 9 Kasım 2016 Astra ile aynı motoru taşıyor 136 hp. Hantal bir yapısı var, şehiriçi 7 lt. kadar yakıyor. Çok güzel araba aslında ama o sınıf arabadan biraz daha güç bekliyorsanız yetersiz gelebilir. Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 9 Kasım 2016 Paylaş 9 Kasım 2016 Yerinde duramayacak kadar hoşa gittiyse alınır. Neticede sıfır araba garanti bitene kadar binersiniz Yorum bağlantısı
Osman Bilgin 9 Kasım 2016 Paylaş 9 Kasım 2016 sıfırına (3-4 bin km idi) 1 gün boyunca şehir içi ve çevre yolunda bindim, hoşuma gitti, sessiz, vites geçişleri çok az hissettiriyor ve farkında olmadan hızlanıyor, çekmeme / kasa ağır gelme durumu 1,6 ya göre yok. geri vites kamerası da hoşuma gitmişti direksiyonu çevirince kamerada dönüyordu.. kronik sorunu yoksa hoşlandıysanız alınır.. Yorum bağlantısı
Ahmet Türedi 10 Kasım 2016 Paylaş 10 Kasım 2016 İnsignia şuanda parasına göre alınacak en iyi araçlardan biri.Sunduğu donanımlar ve konfora karşılık parası komik sayılır. Tek dezavantajı 2017 de kasa değişecek ve sıfır aldığınız araç eski sayılacak. Ben mondeo alırken düşünmüştüm ama daha önce 1.6T benzinlisini kullandığım için görsel olarak beni cezbetmedi ve tasarımını daha çok beğendiği mondeodan yana tercihimi kullandım.Pişman olunacak bir araç değil. Yorum bağlantısı
Oğulcan Akıncıoğlu 10 Kasım 2016 Paylaş 10 Kasım 2016 2015 benzinli cosmo sahibiyiz passatmı insigniamı çok gidip geldik.İnsignia daha fazla donanım ile 40 bin kadar daha ucuza geldi ve daha yakışıklı bir araba bence .Uzun süre kullanılacaksa alınır keyifle binilir yok 1 sene sonra satarım derseniz 2.eli malesef bir vw değil.Benzinlisinin yakıtı biraz fazla babam arada bir yakınır yakıttan ama koltuğuna oturunca unutturuyor diyor [emoji846]İnsignianın bana göre tek - yanı active select şanzımanı. Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 10 Kasım 2016 Paylaş 10 Kasım 2016 Fayda performans oranı gözetilerek alınabilir. Yorum bağlantısı
Ali Gök 10 Kasım 2016 Paylaş 10 Kasım 2016 eğer yukarıda yazıldığı gibi eşdeğer pasattan 40 bin daha ucuzsa bütçem müsait ise % 100 bunu tercih ederdim. passat kanat açıp uçmuyor ya , bozulursada garantisi var tank gibi araba . bana göre pasat-mondeo-insignia eşdeğer olanları ( motor-yakıt-şanzıman tipi-donanım) birbirinden çok farklı değil ucuz olanı tercih ederim Yorum bağlantısı
Oğulcan Akıncıoğlu 10 Kasım 2016 Paylaş 10 Kasım 2016 eğer yukarıda yazıldığı gibi eşdeğer pasattan 40 bin daha ucuzsa bütçem müsait ise % 100 bunu tercih ederdim. passat kanat açıp uçmuyor ya , bozulursada garantisi var tank gibi araba . bana göre pasat-mondeo-insignia eşdeğer olanları ( motor-yakıt-şanzıman tipi-donanım) birbirinden çok farklı değil ucuz olanı tercih ederim Biz 85 bin liraya bitirmiştik otomatik benzinli cosmoyu biraz ucuza getirdik şuan gelmiyor cosmo sıfır, bir alt donanımıda 100 gibi birşey şuan.Dsg Highline 1.4 150 hp passatın liste fiyatı 130 idi o zamanlar.Şimdi birdaha baktım 141 olmuş.O gün farkı tam 45 bin liraydı.45 binlik benzin alalım dedik [emoji846] Yorum bağlantısı
Hasan Sancak 10 Kasım 2016 Yazar Paylaş 10 Kasım 2016 (düzenlendi) Bende jetta var 1.6 dizel 105bg bu araç 136bg hız ivme olarak beni üzmez diye düşünüyorum. İlk defa otomatik araba alıcam en büyük korkum şanzumanı. Yoksa araç donanım ve görünüş olarak kusursuz. Birde önceden 2005 astram vardı tüplü. En az benzin kadarda yağ yakıyordu oda korkutuyor Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi 10 Kasım 2016 tarihinde Hasan Sancak tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 10 Kasım 2016 Paylaş 10 Kasım 2016 2.0 tdcı mondeo kullandıktan sonra bu yaz 4 günlüğüne izmir tarafına giderken kullandım 1,6 dizel otomatik busines paket olanını . Açıkcası 2.0 dizelden sonra bana yetti . Araç hantal bir araç değil kesinlikle . Yakıtı ,yol tutuşu , sürüş keyfi ve uzun yol perfprmansı ile oldukça iyi . Sadece aracın mercekli far yapısını sevmedim . Aydınlatması çok güzel ancak peşpeşe sellektör atmak oldukça zor . Full paket olmasa bile müzik sistemi oldukça güzeldi . Ben sıfır araç alacak olsam kesinlikle otomatik dizel olarak bu aracı alırdım . Tavsiye ederim . Yorum bağlantısı
Hasan Sancak 10 Kasım 2016 Yazar Paylaş 10 Kasım 2016 2.0 tdcı mondeo kullandıktan sonra bu yaz 4 günlüğüne izmir tarafına giderken kullandım 1,6 dizel otomatik busines paket olanını . Açıkcası 2.0 dizelden sonra bana yetti . Araç hantal bir araç değil kesinlikle . Yakıtı ,yol tutuşu , sürüş keyfi ve uzun yol perfprmansı ile oldukça iyi . Sadece aracın mercekli far yapısını sevmedim . Aydınlatması çok güzel ancak peşpeşe sellektör atmak oldukça zor . Full paket olmasa bile müzik sistemi oldukça güzeldi . Ben sıfır araç alacak olsam kesinlikle otomatik dizel olarak bu aracı alırdım . Tavsiye ederim . Bu peşpeşe sellektör atmak oldukça zor dediniz ya o kısmı anlayamadım. Bu arada hepinizin değerli görüşleri için teşekkür ederim Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 10 Kasım 2016 Paylaş 10 Kasım 2016 Bu peşpeşe sellektör atmak oldukça zor dediniz ya o kısmı anlayamadım. Bu arada hepinizin değerli görüşleri için teşekkür ederim Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi İşte sende yazmışsın ya Sellektör atamıyor araç . Sistemi yavaş galiba . Yorum bağlantısı
Oğulcan Akıncıoğlu 10 Kasım 2016 Paylaş 10 Kasım 2016 Bende jetta var 1.6 dizel 105bg bu araç 136bg hız ivme olarak beni üzmez diye düşünüyorum. İlk defa otomatik araba alıcam en büyük korkum şanzumanı. Yoksa araç donanım ve görünüş olarak kusursuz. Birde önceden 2005 astram vardı tüplü. En az benzin kadarda yağ yakıyordu oda korkutuyor Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Hasan bey otopark.com bu aracı test etti otomatik dizel versiyonunu...İzlerseniz bir fikir verebilir. Yorum bağlantısı
Recommended Posts