İçeriğe Yönlendir

2016 İnsignia 1.6 Dizel Otm. Sport Nasıl Bilirsiniz?

Hasan Sancak

Recommended Posts

Hasan Sancak

İşte sende yazmışsın ya :) Sellektör atamıyor araç . Sistemi yavaş galiba .

Bi-xenon kullandınız değilmi çakar mıydı peki şu audiler gibi :))

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hasan bey otopark.com bu aracı test etti otomatik dizel versiyonunu...İzlerseniz bir fikir verebilir.

İzleyeceğim teşekkür ederim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum bağlantısı
Ahmet Hacıoğlu

peşpeşe selektör atamamak aslında bir nebze diğer sürücüler için iyidir. Afl far yapısı gereği buna müsade etmiyor. ama gerekte yok dağı taşı aydınlattığı için bir kere selektör yapmak yetiyor :) abimde 2015 model cosmo donanım olanı var. full opsiyon bir araç bütün radar ve teknolojik özellikleri mevcut. kesinlikle pişman olmazsınız. tam bir fiyat performans aracı. yakıtı makul performansı makul. konfor ve sessizlik çok iyi seviyelerde. sport paketin cazibesinden bahsetmeye gerek yok zaten :D

Yorum bağlantısı
Baran Ekici

Eğimsiz uzun yol pürüzsüz asfalt 90 sabit 5 litre, 120 sabit 6 litre. Şehir içi 8 litreden 12-13 litrelere kadar tükettiğini söyleyenler mevcut. Mesela ben ankara içi 8.3 ortalamayla biniyorum. 10litreyi ilk 4-5bin km dışında hiç geçmedim.

Tüketim işi biraz da kullanım alışkanlıklarıyla alakalı. Dizelden geçmek isteyenlere tavsiye etmem. 1200-1300kiloluk arabadan 1600-1700kiloluk bir arabaya geçmek isteyenlere tavsiye etmem. Yakıtını beğenmezsiniz. Size seri gelmez. Park problemi yaşarsınız. Ama kesinlikle çok güvenli, çok oturaklı, uzun yolda 18 jantlarla yeterince konforlu, spor kullanımda ise 19 jantlarla çok rahat binilebilen, özellikle 19 ve 20 jantlarla viraj kabiliyeti çok yüksek olabilen bir araç. Dikkat ettiyseniz insignia kullanıcıları genellikle insigniaya bir şekilde geri dönerler.

Türkiye şartlarında bu fiyatlara bu arabalar bana kalırsa çok uygun. Benim araç 67bine geldi, garantisi biteli 1 sene oldu. Şimdilik bir sorunumuz yok. 

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Erdem Çağla

garantisi bitince şanzıman nanik yapmasın diyenlere hitap ediyor. 1.6 motorda tork konvertörlü görmek beni sevindirdi. Eyyyy ford mondeoda niye yok! olsa gidip mondeoya yazılmıştım.

vites geçişleri ağırdır, pürüzsüzdür, yakıt 1-1,5 lt fazladır çift kavramalılara göre. ama sağlam yapısı kafanızı rahat ettirir. İç hacim azdır, arka diz mesafesi dardır ama dıştan baktın mı müren balığına benzer tasarımı her şeyi unutturur.

1.6'da 5 sene önceki 2.0 dizel performansı veriyor. ist içi 7 yakıyorsa alınır.

Yorum bağlantısı

Aynı araç bi arkadaşımda var ve çok memnun benimde kullanma fırsatım oldu Araç gayet tatminkar güzelde gidiyor

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...