Alptuğ Özcan 10 Kasım 2016 Paylaş 10 Kasım 2016 Arkadaşlar merhaba, Başlıkta belirttiğim aracımın sigorta semasini arıyorum, forumda araştırdım bulamadım veya yok. Bu sigorta şemasının detaylı görselini bilen veya kaynak gösterebilecek olan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirler mi? Bahsettigim sigorta direksiyonun altında bulunan, motor kısmında bulunan sigortalar. Direksiyon altında bulunan sigortanın kapağında şekiller var fakat neyin ne olduğunu çözemiyorum.plaka aydınlatmasının sigortası patlamış fakat hangisi oldugunu bulamadığım icin elektrikçiye gitmek zorunda kaldım halbuki bilsem kendimde yapabilirmisim. Eğer bu konuda bir baslık açıldıysa önceden konu kaynak gösterilerek kapatılabilir. İyi forumlar. 1 Yorum bağlantısı
Semih İzgi 10 Kasım 2016 Paylaş 10 Kasım 2016 Selamlar Alptuğ, Umarım işine yarar. 8 Yorum bağlantısı
Mustafa Çiçek 10 Kasım 2016 Paylaş 10 Kasım 2016 Sigortanın kutusunun arkasında şema var Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 10 Kasım 2016 Yazar Paylaş 10 Kasım 2016 Selamlar Alptuğ, Umarım işine yarar. Tesekkurler Semih, isime yarar tabiki aynı siteden direksiyon altındaki sigortasında sema detayını da bulabilir miyiz acaba Yorum bağlantısı
Koray Demir 10 Kasım 2016 Paylaş 10 Kasım 2016 Focusun kullanıcı el kitabından alınmıştır. Araç içerisinde yer alan merkez sigorta kutusu için: Sigorta ve röleler Motor bölmesinde yer alan yardımcı sigorta kutusu için: Sigortalar ve röleler Yorum bağlantısı
Çözüm Semih İzgi 10 Kasım 2016 Çözüm Paylaş 10 Kasım 2016 Tesekkurler Semih, isime yarar tabiki aynı siteden direksiyon altındaki sigortasında sema detayını da bulabilir miyiz acaba 1. şema Direksiyon altı 2. şema motor ünitesi Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 10 Kasım 2016 Yazar Paylaş 10 Kasım 2016 1. şema Direksiyon altı 2. şema motor ünitesi Tesekkurler ederim çok isime yaradı demekki İngilizce aramak gerekiyormuş Yorum bağlantısı
Enes Göktaş 20 Kasım 2016 Paylaş 20 Kasım 2016 merhaba acaba bu 2003 model içinde aynımıdır? Yorum bağlantısı
Semih İzgi 20 Kasım 2016 Paylaş 20 Kasım 2016 merhaba acaba bu 2003 model içinde aynımıdır? Makyajlı makyajsız tüm Mk1 ler için aynı Yorum bağlantısı
Recommended Posts