İçeriğe Yönlendir

1.2 Skoda Fabia Hakkında

Murat Kırmızı

Recommended Posts

Murat Kırmızı

Arkadaşlar merhabalar.. Elimde Yaklaşık 2 sene önce aldığım ve Allah'a şükür kazasız ve sorunsuz bindiğim 2005 tdci fiestam var.. Km 178.000'e dayandı. Aylık 1000 km civarında yol yapıyorum. Yakın bir tanıdığım sıfır araç aldığı için 2012 1.2 Fabia'sını satacak. Fabia 12.000 km'de ve hasarsız. Fiyat konusunda da çok yardımcı oluyor. 30.000 TL ye alabilirim. Hiç Skoda kullanmadım uzun soluklu. 1.2 bana sıkıntı çıkarır mı, 1.4 TDCi 'den sonra keyif vermez mi fikir ve yardımınıza ihtiyacım var.. 

Yorum bağlantısı

Aynen maalesef TSİ değil.. Düz 1.2

Kullanım olarak aynı tadı kesinlikle vermez o zaman. Sadece tip, iç tasarım, kalite bakımından bir tık öndedir. Full paket ise düşünülebilir. Ama baz paketi ise, o motorla hiç albenisi olmaz. 

Yorum bağlantısı
Murat Kırmızı

Kullanım olarak aynı tadı kesinlikle vermez o zaman. Sadece tip, iç tasarım, kalite bakımından bir tık öndedir. Full paket ise düşünülebilir. Ama baz paketi ise, o motorla hiç albenisi olmaz. 

Dolu modeli Kerem ağabey de ben km-fiyat uygunluğunun da cazibesine kapıldım. Ama yolda tatmin etmeyecekse bi daha düşünmek lazım

Yorum bağlantısı
Murat Kırmızı

Kıyaslama yapınca max. güç ve tork Fabia'nın daha yüksek görünüyor ancak aracın torkuna bakınca da Fabia 112 Fiesta 160 görünmekte..

LQJPRo.jpg

Yorum bağlantısı

Dolu modeli Kerem ağabey de ben km-fiyat uygunluğunun da cazibesine kapıldım. Ama yolda tatmin etmeyecekse bi daha düşünmek lazım

Dolu ise düşünülür. Lpg takılır, ekonomide tavan yaparsın. Ama performans bekleme. Kalan tüm özellikleri yeterince tatminkar.

Yorum bağlantısı
Ali Eren

1.4 tdci 'den sonra 1.2 atmosferik motorlu araç donanımlı da olsa pek cazip gelmiyor bana. Yakıt tüketimi olarak da dizel fiestaya göre benzinde ya da tipte de çok cazip bir fark olmayacaktır. Ama donanım beni mutlu eder derseniz düşünülebilir.

Yorum bağlantısı
Uğraş Özyurt

ben 10 gün kadar Slovenya da kiralık kullanmıştım, bir sıkıntı yaşamadım. Bagajı ve iç hacmi kardeşi polodan daha geniş gelmişti. 1.6  olsa eski araç tad vermezdi belki ama 1.4 tdci ile pek fark göremessiniz,  görseniz de 1 hafta sonra alışırsınız :) , araç temizmiş alın bence...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

km ve model avantajına alınır 1 sezon binilir beğeni olmaz ise rahat ta satılır elde kalmaz

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Murat Kırmızı

Teşekkür ederim değerli yorumlarınız için..

Yorum bağlantısı
Tuna İşgören

Atmosferik motor can sıksada tam kupon bir araç o kmde o model aldığınız bi araci daha yüksek bir fiyata satabilirsiniz

Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz

Ben olsam alırdım. Biraz değişiklik iyidir. Bir deneyip kullanın performansı görmüş olursunuz. Performans bir tık aşağıda olsa da yeni araç, daha sessiz daha sorunsuz, değer bence.

Yorum bağlantısı
Murat Kırmızı

Kullandım, tatmin etmedi beni.. Büyük beklentim yoktu ama 4 5 kişi araca binince performansını hakikaten kötü. TSİ olsa çok daha farklı olabilirdi heralde. Tekrardan teşekkür ederim arkadaşlar. 

Yorum bağlantısı
Tuna İşgören

Tsi motorda yuk olsada turbo desteği sayesinde arac genede yürüyor , bu arada 50bine aldığımız fabia 56bin olmuş

Yorum bağlantısı
Mehmet AYDIN

Bu modele tup takiliyor mu?yani tup takilinca iyice bayilir mi oyle soyleyeyim takiliyorsa

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...