Mehmet Ozyurek 5 Ağustos 2024 Paylaş 5 Ağustos 2024 Ali Gök yazdı: bu yeşil değilmiydi ya boyadınmı yoksa Benim gördüğümde gri idi.. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Mart Yazar Paylaş 12 Mart Ağustosta taktığım falken ziex ler ilk defa ıslak zeminle tanıştı, beklemiyordum böylesini, esp dir xds dir vs dir hiçbiri devreye girmeden virajları aştık, iyi ki taktırmışım. kasa ağır olursa virajda biraz esneyebilir ama yol tutuşta sorun yaşatmaz 3 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 12 Mart Paylaş 12 Mart Bizde focusta 5 yil kullandık. Son senesi hariç 3.5/4 yıl memnunduk. Satılık mı? Jantları çok güzel. Ben hiç Cupra ya binmedim Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 12 Mart Paylaş 12 Mart Güncel bi foto mu görsek.Gözümüz gerçek araba görse mi? 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Mart Yazar Paylaş 12 Mart Mehmet Yeter yazdı: Yaz lastigi mi Çağlar abi falkenler? yazlık Oğuzhan Çakır yazdı: Fikri Keleş yazdı: Güncel bi foto mu görsek.Gözümüz gerçek araba görse mi? ağustos günceli çekmiştim, yaza doğru çekeriz yine https://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/287010-ibiza-cupra/?do=findComment&comment=3990079 1 1 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 12 Mart Paylaş 12 Mart Çağlar Bayur yazdı: Ağustosta taktığım falken ziex ler ilk defa ıslak zeminle tanıştı, beklemiyordum böylesini, esp dir xds dir vs dir hiçbiri devreye girmeden virajları aştık, iyi ki taktırmışım. kasa ağır olursa virajda biraz esneyebilir ama yol tutuşta sorun yaşatmaz Lr1'de ve pasatın birinde epey kullanıldı. Dayanıklı. Ha bir de bazılarına göre dik rampa denilen yerlerde patünaj yapmadan da çıkıyormuş. Öyle diyola Yorum bağlantısı
Recommended Posts