İçeriğe Yönlendir

Focus Anahtarsız Çalıştırma- Anahtar Kayıp

Serhat DAĞ

Recommended Posts

Serhat DAĞ

Merhabalar... Aracım 2011 model focus titanium.. Araba anahtarsız çalıştırma özelliğine sahip..
Aracın yedek anahtarı kayboldu.. Evin heryerini alt üst ettik.. Anahtarın kaybolduğu kanısına vardık.. Korktuğum anahtarın bir manyağın eline geçmesi..Yoksa tek anahtar şimdilik bana yetiyor zaten. İzlemem gereken yolla ilgili yardımcı olursanız sevinirim..

Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Geçmiş olsun .  Yetkili servise gidip yeni anahtar yaptıracaksınız. Yeni anahtar kodlanırken diğer anahtarın kodu iptal edilir. Dolayısı ile yedek anahtarı bulan herhangibir kişi aracı manuel olarak açabilir ama çalıştıramaz.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Kaskonuz varsa(klozlarında anahtar kaybı varsa) anahtar sistemini ücretsiz yaptırabilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Serhat DAĞ

cevaplar için teşekkür ederim.. kaskom yok... az önce ford yetkili servisi aradım.. anahtardaki kodlama değiştirilirse, bulan kişinin sadece kapıyı açabileceğini.. bunun yaklaşık 1 saat sürdüğünü ve fiyatında 250-300 lira civarı tutacağını söylediler.. Fakat komple anahtar sistemi değişirse bunun da en az bir gün süreceğini söylediler.. Bide sanayiye sorucam...

Yorum bağlantısı
Hakan Türkoğlu

benim 2010 model titanium aracımın yedek anahtarı arızalanmıştı yetkili servis 800 tl istedi bende bağcılarda biryere yalvar yakar 300 tl ye yaptırmıstım anahtar anahtarsız çalışma özelliğine sahipti

Yorum bağlantısı
Serhat DAĞ

Benim anahtar da anahtarsız çalıştırma özelliğine sahip... Karabük yetkili servis anahtar kodu sıfırlamanın 250- 300 lira falan tutacağını söyledi... Yarında sanayiye gidip orda bikaç kişiye sorucam ama burda yapamazlar diye tahmin ediyorum..

Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Benim anahtar da anahtarsız çalıştırma özelliğine sahip... Karabük yetkili servis anahtar kodu sıfırlamanın 250- 300 lira falan tutacağını söyledi... Yarında sanayiye gidip orda bikaç kişiye sorucam ama burda yapamazlar diye tahmin ediyorum..

Bu tip işlemleri yetkili serviste yaptırmanızı tavsiye ederim. işin ehli olmayan biri tüm kodlamayı bozabilir.

Yorum bağlantısı
Arif Aykın

Karabükte duyduğuma göre en iyi kilitçi anahtarcı kayabaşı anahtarcısıymış. Dediğim gibi duyduğuma göre diyorum herhangi bir iş veya bir alışverişim olmadı. Kapı kilitimde sorun olmuştu o anda kemaloyman sanayii sindeydim orada kilitçiye yaptırdım eğer yapamasaydı kayabaşına gidecektim gerek kalmadı. Ben olsam parasına bakmam serviste yaptırırım.

Yorum bağlantısı
Serhat DAĞ

karabük yetkili servisle tekrar görüştüm. onlar sadece anahtar sıfırlamanın o civar olduğunu söylediler.. kodlamanın sıfırlanabilmesi için her iki anahtara da gerek varmış.. bundan dolayı yedek anahtar satın alıp yeni kod yükleyecekler.. bunun masrafının da net 720 lira olduğunu söylediler. ben kastamonu da yaşıyorum. burada yetkili servis olmadığı için ford özel servise gittim.. oda yükleme için iki anahtara gerek var dedi..tahmini 500-600 falan tutar ama fiyat alalım pahalı gelirse karabükte bir usta var, onun adresini veririm ona yaptırırsın dedi. 2 gündür fiyat verecekler henüz dönüş olmadı.. işin komik yanı daha önce gittiğim avm, kafe, market gibi yerlere sordum... 2 tane unutulmuş- kayıp anahtar buldum ama benimki değildi..

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...