Volkan Turkmen 23 Kasım 2016 Paylaş 23 Kasım 2016 Arkadaşlar merhaba, Hayırlısı ile bir ev aldık, daha önce kiracı oturduğu için iyi bir boya badana lazım. Bu konularda tecrübem olmadığı için hangi markanın hangi model boyasını önerirsiniz evin içi için ? Şimdiden teşekkürler. Yorum bağlantısı
Serdar Güngör 23 Kasım 2016 Paylaş 23 Kasım 2016 (düzenlendi) Öncelikle hayırlı uğurlu olsun.. Filli veya Marshall 23 Kasım 2016 tarihinde Serdar GÜNGÖR tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Misafir 23 Kasım 2016 Paylaş 23 Kasım 2016 İmkan varsa Jotun tercih edin. Eviniz hayırlısı olsun. Güle güle oturun.. Yorum bağlantısı
Onur Çelebi 23 Kasım 2016 Paylaş 23 Kasım 2016 Eviniz hayırlı olsun, her boya markasının iyisi ve orta düzeyi var. Genelde Marshall export kullanırdım kendi evimde boya yaparken. Kiraya çıktığım evde Polisan Elegans serisini kullandım Exporta göre çok daha iyi kapatıyor ve çok daha güzel görünüyor. Tabi duvarlar alçıysa böyle oluyor. 1 Yorum bağlantısı
Naim Durmaz 23 Kasım 2016 Paylaş 23 Kasım 2016 Marshall ya da Dyo işinizi fazlası ile görecektir, tavan ve duvarların kirliliğine ve renk değişimine göre ortalama birer kova 15 LT tavan bıyası ve duvar boyası gider.Maliyeti 200 civarı olur, kendiniz yapacaksanız boya örtüleri var şeffaf çok ince naylonlar, bir paket almayı unutmayın.Duvar kenarları içinde bol miktar eski gazete işinizi görecektir..Kolay gelsin , hayırlı olsun 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Karahan 23 Kasım 2016 Paylaş 23 Kasım 2016 polisan güzel, su bazlısı parlak duruyor, sanki yağlı boya yapılmış gibi, kapatma oranı yüksek. 1 Yorum bağlantısı
Volkan Turkmen 23 Kasım 2016 Yazar Paylaş 23 Kasım 2016 Çok teşekkürler herkese. Bu durumda polisan elegans ağırlıklı öneri. 1 Yorum bağlantısı
Tamer Olcay Çiçek 23 Kasım 2016 Paylaş 23 Kasım 2016 Düfa derim tek geçerim alman üstün teknojisiyle kapa gücü cok yüksek bi boya tavsiye ederim 1 Yorum bağlantısı
Emre Cetin 23 Kasım 2016 Paylaş 23 Kasım 2016 Polisan elegans anti aging tavsiye ederim . 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Gökmen 23 Kasım 2016 Paylaş 23 Kasım 2016 (düzenlendi) Duvarlar için filli boya oldukça kalitelidir.Tavan için permolit tercih edebilirsiniz.Permolit tavanda çok başarılı bir boyadır. Eviniz hayırlı olsun.Güle,güle oturun. 23 Kasım 2016 tarihinde Mustafa Gökmen tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Sahin 23 Kasım 2016 Paylaş 23 Kasım 2016 Benim kuzen boya badana ustasıdır, Dyo kullanıyor. 1 Yorum bağlantısı
Osman Bilgin 23 Kasım 2016 Paylaş 23 Kasım 2016 marshall silikonlu özel mat kum beji.. yeni boyadık gayet güzel... 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 23 Kasım 2016 Paylaş 23 Kasım 2016 dış mekan boyayı içe vurursanız çok güzel oluyor silnebiliyor. 1 Yorum bağlantısı
Emre Akbas 23 Kasım 2016 Paylaş 23 Kasım 2016 Polisan Elegans su bazlı silinebilir bir boyadır.Piyasadaki en iyi boyadır. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 23 Kasım 2016 Paylaş 23 Kasım 2016 +1 İmkan varsa Jotun tercih edin. Eviniz hayırlısı olsun. Güle güle oturun.. [emoji106] Yorum bağlantısı
Zafer Bakar 23 Kasım 2016 Paylaş 23 Kasım 2016 Tek marka boya tavsiye ederim butce fazla ise kesinlikle polisan elegance serisini kullanin 1 Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 23 Kasım 2016 Paylaş 23 Kasım 2016 dış mekan boyayı içe vurursanız çok güzel oluyor silnebiliyor.sakın mehmet hocam sakın sürmeyin. Pislik kesinlikle çıkmaz. Silinebilir ancak matlık yada kir sonra gün yüzüne çıkar. Jotun güzel boyadır ancak iç ve dış çephede usta hatası varsa hataları hemen gösterir. Onun yerine yarımat silikonlu filli boya öneririm. Herkes Polisan demiş ama ben kesinlikle kapıdan içeri koymam. İki kova boya düşünün renk ton farklı çıkarmı. Bunla en az beş kere karşılaştık. Ben filli boya öneririm. Şakın parlak boya düşünmeyin hataları çok gösterir sonra evden soğursunuz. Ustalar hatayı göstermesin diye (biz boyacı hilesi deriz) yarımat silikonlu boya kullanırlar sürekli. Nedeni vurulacak yüzeyin hatasını göstermesin ve boya güzel görünsün diye. 4 Yorum bağlantısı
Volkan Turkmen 23 Kasım 2016 Yazar Paylaş 23 Kasım 2016 sakın mehmet hocam sakın sürmeyin. Pislik kesinlikle çıkmaz. Silinebilir ancak matlık yada kir sonra gün yüzüne çıkar. Jotun güzel boyadır ancak iç ve dış çephede usta hatası varsa hataları hemen gösterir. Onun yerine yarımat silikonlu filli boya öneririm. Herkes Polisan demiş ama ben kesinlikle kapıdan içeri koymam. İki kova boya düşünün renk ton farklı çıkarmı. Bunla en az beş kere karşılaştık. Ben filli boya öneririm. Şakın parlak boya düşünmeyin hataları çok gösterir sonra evden soğursunuz. Ustalar hatayı göstermesin diye (biz boyacı hilesi deriz) yarımat silikonlu boya kullanırlar sürekli. Nedeni vurulacak yüzeyin hatasını göstermesin ve boya güzel görünsün diye. Müteahhit söylüyorsa bir bildiği vardır 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Şimşek 23 Kasım 2016 Paylaş 23 Kasım 2016 Polisan elegans anti aging tavsiye ederim . Yorum bağlantısı
Serhat Işık 24 Kasım 2016 Paylaş 24 Kasım 2016 ben kendi evimde kullandım .DYO NANO alın derim.hem silinebiliyor hemde kiri belli etmiyor.biraz pahalı boyadır. Yorum bağlantısı
Metehan Şahin 24 Kasım 2016 Paylaş 24 Kasım 2016 Jotun boyanın Mercedes'idir. Diğerleri 3 aşağı 5 yukarı aynıdır. Tabi birde kendi içlerinde ayrılırlar. Örneğin filli boya da kendi içinde gruplara ayrılır alpinasilan, ixir gibi şantiye boyası denilen gruplardan almayın . Yorum bağlantısı
Metin Akbal 25 Kasım 2016 Paylaş 25 Kasım 2016 Polisan Elegance diyorum bende. Sıvalı boyada bile çok iyi iş çıkarıyor prüz miktarını azaltıyor adamın elini çok yırtmıyor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts