İçeriğe Yönlendir

1993 Skoda Forman Alınır Mı?

Hüseyin Vuruşkan

Recommended Posts

Hüseyin Vuruşkan

Megane forum dışına foruma verdiğimden 300tl daha pahalıya satıldı. Çarşıdan da ev aldığım için biraz nakite ihtiyacım var. O yüzden çok ekonomik bir araç almam lazım. Kangoo'dan da sizlerin fikirleriyle vazgeçtim kimse önermedi :) 5500 gibi bir rakama, boyası çok temiz çok yeni, 4 lastik sıfır, lastiğin 1 tanesi inmiş sadece, içi yaşına oranla biraz eskimiş. El atmak lazım. Kilometresini sormadım. LPG ruhsata işli. Motor, yürüyen ve şanzıman iyi olduğu söylenildi. Eksikleri akü bitik, sol ön far camı değişecek, detaylı bir temizlik, koltuk ve kapı döşemeleri yenilenmesi lazım. Parçaları ucuz mudur, bizi üzer mi? Al derseniz alacağım bugün.

VPAnXn.jpg

Yorum bağlantısı
Mehmet Ali Karakaya

O rakama alacağım araba, yürüsün yeter derdim [emoji2] motoru iyiyse al geç bence

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
Mustafa Şimşek

hayirlisi olsun. aynisindan banka da güvenlik görevlisi arkadaşımda var. yıllardır kullanıyor arada ufak tefek masraf çıkarsa da gayet memnun.

bilginize

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tuncay Arslan

Bu araba için fikir sormuşsun ama karbüratörlü samara da bakabilirsin.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hüseyin Vuruşkan

Az önce araba pazarını gezdim maalesef 7 liradan aşağı tofaş dahi yok. Hemde ben boyası temiz araç istiyorum. Yıkık dökük görünmesin dışardan. Bu yüzden bu araç üzerinde yoğunlaştım. Karar verelim de alalım. :)

Yorum bağlantısı
Hüseyin Vuruşkan

Hocam muayneden geçmesi kaça malolacak o konu çok önemli

Muayene 1 sene var. 1 Sene binmeden satılacak bir araç bizim için, kısmet olursa.

Yorum bağlantısı
Abdullah Aladı

1 sene binmem diyorsanız çok da masraf çıkarmaz alın derim bence.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erhan Doruk

Yatmış arabadan esktra masraflar beklenmeli . Piyasada temizlerine 8-8,5 istiyorlar

5.5 a alsaniz bile sürprizler için payınız kalıyor. Bence alıp uğraşılır.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hasan Hüseyin Şen

Skoda favorit kullanmış biri olarak, ben alırdım. Çok keyifli bir aracım vardı 92 model hala temiz bir şey bulsam alasım var . 

Yorum bağlantısı

92 modelini kullandım 2 yıl kadar. Hararete çok meyillidir bilginiz olsun. 

Triger zincirinin sesi de mest eder :)

Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy

vw, skodayı 91 de gurubuna dahil etmişti. bunlar da vw üretimi mi acaba?

rengi de ayrıca güzelmiş, rs mavi

Yorum bağlantısı
Erdem Çağla

mondeo mk3'ü sattıktan sonra ev alacaktık, ucuza araba bakıyorduk, 6500'e favorit baktık, babam vitesine bile takamadı, taktı kavşakta debriyaja basamadı öndekine patlatıyorduk. Ben bunları 20 sene önce nasıl kullanmışım ya dedi. Ama siz gençsiniz kullanırsınız. Teneke Tofaşlardan daha sağlamdır.

Daha sonra 7500'e 96 kia sephia baktık, babam kaymak gibi debriyajı yumuşaçık, enjeksiyonlu dedi ama ön göğüs bitikti. Gittik 15'e 2004 hyundai elantra aldık. O zaman sıfır sümbül 25 bin, linea ise 26500 idi. Hey gidi günler. :)

55.000KM'deki 2.0 Trend otom. mk3'ü 25500'e vermiştik .

Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel

Al bin Hüseyin topu topu ne kadar ki en fazla 1.000 tl zarar edersin. Ayağını yerden kessin yeter

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...