Alperen Artam 28 Kasım 2016 Paylaş 28 Kasım 2016 2013 manuel 1.6 Atmosferik 115lik LT sizce nasıl bir araç konfor,yakıt ve sürüş özellikleri açısından bilenlerden yorum alabilir miyim Yorum bağlantısı
Misafir 28 Kasım 2016 Paylaş 28 Kasım 2016 Bende Sedici varken, Opel Mokka ya binmiştim. Benzinli 4x4 turbo olanına. Beklentimin çok altında kaldı araç. Aşırı derece içeriye yol ve motor sesi alıyordu, malzeme kalitesi vasat geldi, içi çok çok dardı.. Ki Sedici ile kıyasla bunlar. Yerden yüksek B sınıfı gibi düşünün. Yorum bağlantısı
Serkan Erden 28 Kasım 2016 Paylaş 28 Kasım 2016 opel mokka ile aynı platforma sahip. tek farkı markası. içi nissan juke gibi dardır. belki juke dan biraz ferah olabilir. ama tip olarak iyi bence. motoru klasik opel 1,6 astra motoru. lpg uyumludur. ancak o kasaya nasıl olur bilemem. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Türedi 28 Kasım 2016 Paylaş 28 Kasım 2016 (düzenlendi) 1.6 115 beygirlik motor opelin en verimsiz motoru.Çok yakar gitmez.Tek avantajı lpg uyumu. Alınacaksa 1.4 turbolu alınmalı.Yakıt olarak 1.6 ile emsal yakar lpg uyumludur ve performansı çok daha iyidir. Mokkayı sürdüm baya, kötü bir araç değil sınıf beklentisini karşılar.D sınıfı konforu beklemeyin.Yüksekliğinden ötürü rüzgardan biraz etkileniyor ve rüzgar sesi alıyor.Ama dediğim gibi sınıfındaki beklentileri karşılar.Trax ında çok farklı olacağını sanmıyorum.Belki malzeme kalitesi biraz daha kötü olabilir mokkaya kıyasla. 28 Kasım 2016 tarihinde Ahmet Türedi tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Rıfat Çakar 28 Kasım 2016 Paylaş 28 Kasım 2016 1.6 115 beygirlik motor opelin en verimsiz motoru.Çok yakar gitmez.Tek avantajı lpg uyumu. Alınacaksa 1.4 turbolu alınmalı.Yakıt olarak 1.6 ile emsal yakar lpg uyumludur ve performansı çok daha iyidir. Mokkayı sürdüm baya, kötü bir araç değil sınıf beklentisini karşılar.D sınıfı konforu beklemeyin.Yüksekliğinden ötürü rüzgardan biraz etkileniyor ve rüzgar sesi alıyor.Ama dediğim gibi sınıfındaki beklentileri karşılar.Trax ında çok farklı olacağını sanmıyorum.Belki malzeme kalitesi biraz daha kötü olabilir mokkaya kıyasla. Muhtemelen kullanmışsınızdır fakat o motoru beğenmemeniz şaşırtıcı. Atmosferik 1.6 hacimli motorlar içinde ilk 3'e girer kanımca. Tabii turbo benzinli bir araç gibi hızlanmaz fakat , 220-230 km/h ( teknik bilgi amacı ile söylüyorum ) gibi hızlara çıkabilen bir motor. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Türedi 28 Kasım 2016 Paylaş 28 Kasım 2016 Muhtemelen kullanmışsınızdır fakat o motoru beğenmemeniz şaşırtıcı. Atmosferik 1.6 hacimli motorlar içinde ilk 3'e girer kanımca. Tabii turbo benzinli bir araç gibi hızlanmaz fakat , 220-230 km/h ( teknik bilgi amacı ile söylüyorum ) gibi hızlara çıkabilen bir motor. Evet zamanında iyi sayılabilecek motorlardandı.Ancak günümüz teknolojisi artık turbo motorlara yönelik.1.6 atmosferikler ile kıyaslarsak tabiki kötü motor değil.Ben şuanki duruma göre yorum yaptım.Ve opel grubunda şuanda bulunan en verimsiz motor bu.1.4 turbolu motor varken açıkcası 1.6 atmosferik araç ben almam. Hatta şöyle söyliyim şu saaten sonra turbosuz araç almam.Turbosuz araç alınacaksa 3000 cc veya üstü olmalı.Malum nedenlerle oda olmayacağı için turbo candır 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 28 Kasım 2016 Paylaş 28 Kasım 2016 Bence motorda sorun yok. atmosferik daha bile iyi. bozulmaz. tepe tepe kullan. ve fakat: bu aracın trimleri benim hoşuma gitmemişti. Olmadık yerlerde boşluklar vardı. Tabi opelden bahsediyorum mokkadan. 1 Yorum bağlantısı
Alperen Artam 28 Kasım 2016 Yazar Paylaş 28 Kasım 2016 Bende Sedici varken, Opel Mokka ya binmiştim. Benzinli 4x4 turbo olanına. Beklentimin çok altında kaldı araç. Aşırı derece içeriye yol ve motor sesi alıyordu, malzeme kalitesi vasat geldi, içi çok çok dardı.. Ki Sedici ile kıyasla bunlar. Yerden yüksek B sınıfı gibi düşünün. Mpv denilen sınıfta diye biliyorum aslında araba önden alçak gibi ama hafif bir yüksekliği var yinede Bence motorda sorun yok. atmosferik daha bile iyi. bozulmaz. tepe tepe kullan. ve fakat: bu aracın trimleri benim hoşuma gitmemişti. Olmadık yerlerde boşluklar vardı. Tabi opelden bahsediyorum mokkadan. Arızasız olması büyük kredi hocam evet,mokkadan farklı olarak iç mekan daha sade bunlarda bindim içide yumuşak plastikti konsol falan Muhtemelen kullanmışsınızdır fakat o motoru beğenmemeniz şaşırtıcı. Atmosferik 1.6 hacimli motorlar içinde ilk 3'e girer kanımca. Tabii turbo benzinli bir araç gibi hızlanmaz fakat , 220-230 km/h ( teknik bilgi amacı ile söylüyorum ) gibi hızlara çıkabilen bir motor. opel mokka ile aynı platforma sahip. tek farkı markası. içi nissan juke gibi dardır. belki juke dan biraz ferah olabilir. ama tip olarak iyi bence. motoru klasik opel 1,6 astra motoru. lpg uyumludur. ancak o kasaya nasıl olur bilemem. Qashqai ile(2010-2013) kasa aynı geldi bana iç mekan hatta artısı şaft tüneli ortada durmuyor ortadakide rahatça oturuyor 1.6 115 beygirlik motor opelin en verimsiz motoru.Çok yakar gitmez.Tek avantajı lpg uyumu. Alınacaksa 1.4 turbolu alınmalı.Yakıt olarak 1.6 ile emsal yakar lpg uyumludur ve performansı çok daha iyidir. Mokkayı sürdüm baya, kötü bir araç değil sınıf beklentisini karşılar.D sınıfı konforu beklemeyin.Yüksekliğinden ötürü rüzgardan biraz etkileniyor ve rüzgar sesi alıyor.Ama dediğim gibi sınıfındaki beklentileri karşılar.Trax ında çok farklı olacağını sanmıyorum.Belki malzeme kalitesi biraz daha kötü olabilir mokkaya kıyasla. Fiyat olarak tabikide büyük şeyler beklemek tutarsız olur ancak bu fiyata makul gibi sunduğu motor hariç sanırım Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 28 Kasım 2016 Paylaş 28 Kasım 2016 batan geminin malı denilebilir bence tamamiyle uzak durulması gereken bir marka chevy 1 Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu 28 Kasım 2016 Paylaş 28 Kasım 2016 1.6 115 lik motoru Astra J de 1 sene kullandım benzini içer ve gitmez. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts