Taha Bayraktar 28 Kasım 2016 Paylaş 28 Kasım 2016 Herkese merhaba; Öncelikle aracıma göre farklı yerde konuyu farklı yerde açtığımı biliyorum ama burada olması çözüm (bulabilme..) açısından daha sağlıklı çünkü aynı şanzıman ve motor kullanıyoruz. 2008 model 1.6 dizel Volvo kullanıcısıyım. Araç D4164T kodlu motor ve 5 ileri MTX-75 şanzımana sahip. Yani aslında motor ve şanzıman c-max ve focus'lar ile aynı. Problemim; Araçta baskı balata, bilya ve volan değişti. Balata ve volan sachs, bilya ford otosan. Aks'larda locklite işlemi için sökülmesinden dolayı yağ tamamlandı. Ve problemler başladı. Araç soğukken 1-2-3. viteslere zor girip çıkmaya başladı. Isınınca biraz rahatlıyor ama problem aracı devirsiz kullanmak istediğimde hemen kendini belli ediyordu. Hemen yağ aklıma geldi. Ustayı aradım hangi yağ tamamladın diye..Cevap 80-90 oldu. Bunun üzerine hemen yağı boşalttım. Mobil 75W-90 alıp üst tapa hizasına kadar doldurdum. Biraz rahatlar gibi oldu ama problem bitmedi ve hala devam ediyor. Bedavadan tekrar şanzıman indirmek istemiyorum ama bu şanzımanla şehir içinde tam bir facia.. Değerli yorumlarınızı bekliyorum. Saygılar... Yorum bağlantısı
Taha Bayraktar 28 Kasım 2016 Yazar Paylaş 28 Kasım 2016 1 e geçerken ve çıkarken 2'ye girerken ve çıkarken (ama özellikle girerken..) sanki bir kilit mekanizması varda orada vites kolunu tutuyor gibi tepki alıyorum.. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Aralık 2016 Paylaş 5 Aralık 2016 Baskı balata ayrı fonksiyon. Vites kol mekanizmasında montajda ufak bir kasma tam yerine geçmeme olabilir. Lifte aldırın kontorl eder Ustanız? Yorum bağlantısı
Taha Bayraktar 6 Aralık 2016 Yazar Paylaş 6 Aralık 2016 Motor çalışmazken de sert mi Araç stop halinde hiçbir problem yok. Hareket halinde; Kasis'e 3. vitesle yaklaşırken 2. vitese almak istediğimde vites zor çıkıyor ve 2. vitese geçti sanıyorsunuz ama daha geçmemiş oluyor. sanki orada bir kilit mekanizması varmış tarzı takılıyor ve 3-4 saniye sonra biraz zorlayarak geçiyor. Araca ilk defa binen biri kasis'e geldiğinde kesinlikle çartlama yaptırıyor. Ancak sorun yüksek devirle kullanım yaptığımda kendini pek belli etmiyor. Yorum bağlantısı
Taha Bayraktar 6 Aralık 2016 Yazar Paylaş 6 Aralık 2016 Hidrolik te hava kalmış olabilir Şanzıman yağını değiştirirken hazır lifte kaldırdım deyip Yağ bakımını da yaptım. Hava filtresini söktüğüm için şanzımanın üst tarafını rahat inceledim. Üstte klape tarzı bir valf vardı. Saniyelik aç-kapa yaptım. Damla yağ geldi. Ama sanırım ben o işlemi tek başıma yapamayabilirim. Nasıl yapıldığını bilmiyorum... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Aralık 2016 Paylaş 6 Aralık 2016 O kıısmda ki hava almayı ustaya bırakın. Debriyaj pedalındaki keçe ters dönerse parça değişimine gider Yorum bağlantısı
Taha Bayraktar 6 Aralık 2016 Yazar Paylaş 6 Aralık 2016 (düzenlendi) O kıısmda ki hava almayı ustaya bırakın. Debriyaj pedalındaki keçe ters dönerse parça değişimine gider İlginiz için çok teşekkür ederim. Bana yine İzmit'ten maslak yolu gözüktü anlaşılan. Umarım derdime derman ustayı bulurum orada Oraya gidip inşallah arızam ve çözüm bulunduktan sonra buradan paylaşacağım.. Saygılarımla.. 6 Aralık 2016 tarihinde Taha Bayraktar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts