İçeriğe Yönlendir

Triger Değişiminde Sente Ayarı Şart Mı ?

Mustafa Sahin

Recommended Posts

Koray Demir

Ben o aparatin fiyatindan ziyade maksatli olatak disariya verilmedigini biliyorum..ozel servislerin nasil aldigini ya da hangi iyi ozel servislerin elinde var bilemiyorum ama sanayideki usta da zaten her markaya gore elinde bulunduramaz.

Saygilarimla.

Ford müşterisi özellikle soruyor aparat var mı diye.

Yorum bağlantısı
Mustafa Sahin
(düzenlendi)

Arkadaşlar, Triger gergi bilyasının içi döner mi ?

Arkadaki demirden tuttuğum zaman iç kısmı dönüyor, ustayla konuştum, abi sendeki bilyanın içi dönüyor dönmemesi lazım diyor.

Fotoğrafta kırmızıyla işaretlediğim kısım:

eeee_IMG_20161129_013442.jpg

tarihinde Mustafa Sahin tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mustafa Sahin

Parçayı aldığım arkadaşla görüştüm, tam aksine ortadaki kısımın dönmesi lazım ki konumlama yapsın. Ustan yanlış biliyor diyor.
Gergi bilyasını taktıktan sonra kurma pimi çıkarılmalı diyor. Peki bu yaylı sistemi tekrar kurup pimi takıp eski haline getirme imkanı varmı ? Bu konuda bilgisi olan ?

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Triger degistirmek icin olan aparat servisler disinda yoktur. Bu yuzden usta dikkatlice saplama ile dogru yeri bulmaya calisir ve kaymayi engeller. Gapilan islem bu asamada dogru ama bolya isini bilemiyorum.

Saygilarimla.

Özel servislerin birçoğunda var.. Klonlamışlar :)

Yorum bağlantısı
Mustafa Sahin
(düzenlendi)

Triger setini INA almakla isabetli bir karar vermişim. INA'nın üreticisi Schaeffler firması; işini çok ciddi bir şekilde yapan müşteri memnuniyetini düşünen bir firma.

Aldığım gergi bilyasında sorun yaşadığımı Almanyadaki merkezlerine mail atarak bildirdim. 1 saat içerisinde Türkiye'deki sorumlusuna ulaşarak bana telefon açtılar.

Schaeffler'in Türkiye yetkilisi Turan bey, her üründe olabileceği gibi üretim hatası olabileceğini, incelemek istediklerini ve parçayı aldığım bayiyi sordu telefonunu istedi. Bayiyi arayıp parçayı benden almamı ve yeni bir parçayı bana göndermesini rica etmiş.

Satış sonrasında zaten Aktürk Ford'dan Serdar arkadaş sorduğum bütün maillere bıkmadan usanmadan cevap vermişti, daima sattığı ürünün arkasında oldu.

Parça konusunda yaşadığım problemde hızlıca çözüme gittiğim için hem Schaeffler - Turan  beye hem de Aktürk Ford'dan Serdar Beye teşekkür ederim.

Benim için esnaf, sattığı ürünün arkasında durur, bu bakımdan hem INA hem de Aktürk Ford iyi bir izlenim bıraktı bende.

Şimdi geriye, bu gelecek olan gergi bilyasını ait olduğu yere yani arabama takmak kaldı :) hala eski gergi bilyası duruyor :) Umarım usta da bir sorun çıkarmaz da artık bitiririm şu işi.

tarihinde Mustafa Sahin tarafından düzenlendi
  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...