İçeriğe Yönlendir

Mersin - Oto Kara' Yı Tavsiye Etmiyorum

Mustafa Sahin

Recommended Posts

Mehmet Göktürk
(düzenlendi)

Bu biraz saçma değilmi ? Orası servis ise ben oradan servis hizmeti almak istiyorsam parçaya neden karışsınlar ? O halde yedek parça firması diye bir sektör olmasın. Bence biraz işgüzarlık, Yedek parça firmaları da para kazanmalı. 

Bu bence servis tarafından talep edilebilir. sonuçta yürütülen bir işletme var.

Servis aracınızı genel anlamda  tamir etmeye mecbur olmadığı gibi (mesela koltuğu kirli diyerek yahut başka herhangi bir nedenle) böyle durumlarda beyan edip farklı fiyat da isteyebilir. Bu olayda yapılan hata laubali olup ifade hataları yapmış olmaları. Yorgunu yokuşa sürünce çayınıza da tükürebilirler.

Bence hiç kimseyle kötü olmaya gerek yok.

Dersiniz ki pahalı. Parçayı pahalı satıyor. Onu kabul ederiz.

Bir de "yalan" söyledi ise iş yapmak için onu da afişe edin.

Örneğin 

1 ay önce kendilerinden 100 liraya aldığım çift sileceği 1 ay sonra bakıma gittiğimde "abi sileceklerin gitmiş değişmesi lazım" diyen doğuş oto kartal servis danışmanını saygı ile anıyorum. Çok fena haşlamıştım.

Keza Cevizli Ford 150 bindeki fusion aracıma ön burçlar gitmiş değişmesi lazım komple diyerek 1200 lira mı ne fiyat çektikten ve sesi kendilerince bana dinlettikten (ben de yedim) sonra arabamı sonra yaparız dedim ve 300 binde sattım hala ses yoktu. :)

Bunlar kötü şeyler. Parçayı çok pahalı ise zaten tartışır "ben bir araştırayım abi belki ucuza buluruz az bekle sen" diye toparlarsınız ama bir kayış,  bilya, motor yağı bunlarda tartışma çıkınca başka sakatlıklar arkadan gelebilir. Nerden biliyorsunuz aks körüklerinizin jiletlenmediğini şimdi?

tarihinde Mehmet Göktürk tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Sahin

Dün "Dostlar Ford Mersin" servisine gidip yarım kalan işi hallettirdim. Gayet uygun bir işçilik bedeliyle temiz ve güvenli birşekilde triger gergi bilyası takıldı.

Ustaya başka sorunlu yerler varmı diye sordum, "vites geçişlerin zor oluyormu abi ?" Dedi, ben de evet deyince vites kolu kutusunu açtı ve vites kolu takozu gibi plastik küçük bir parçanın paramparça olduğunu gördük. 20 TL gibi ucuz muadil bir parça takıp sorunu giderdiler. Memnun bir şekilde ayrıldım.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...