Muzaffer Gülsen 9 Aralık 2016 Paylaş 9 Aralık 2016 Arkadaslar sabah camlar buz oldugu icin kalorifiri camlara ayarladim sonra buz çözüldu normal ayarina almak istedim yani arabanin icine uflemesini takildi biraz zorladim simdi boşa dönüyor ne yapmam gerek focus 1 ambiante aracim 2001 model Yorum bağlantısı
Semih İzgi 9 Aralık 2016 Paylaş 9 Aralık 2016 Tel kopmuş olabilir. Teyp ve göğüs sökülecek, içeriye bakmak lazım. Sökerken göğüs çerçevesini maske bandı ile güzelce kaplayın çünkü göğüsün altında sivri ayaklar var heryeri çiziyorlar. Yorum bağlantısı
Muzaffer Gülsen 9 Aralık 2016 Yazar Paylaş 9 Aralık 2016 Ben hic yapmadim yapabilirmiyim acaba tel kopmussa eger ne kadardir fiyatini biliyomusunuz ? Yorum bağlantısı
Ersev Kaya 9 Aralık 2016 Paylaş 9 Aralık 2016 (düzenlendi) Aynı durum geçen sene benim de başıma geldi. Klima dağıtım kademe anahtarı soğuktan donmuştur. Fiyatı 150-200 lira arası artı işçilik. Yaz gelene kadar uğraşmayın bence. Zira yine donacaktır soğuktan. Sağlıklı çalışması için öncelikle motorun ısınması gerekir. Göğüsü ve radyoyu sökmenize gerek yok. Direksiyonun altında 5 adet vidalı bir bölme var. Orayı açıp elinizi içeri sokun. Hava ayaklara ve ön cama gelecek şekilde ayarlayın öylece kalsın bence yaza kadar. http://www.bu firman?n reklam?na izin vermiyoruz..com.tr/focus-klima-kademe-dagitim-kontrol-anahtari-19982005-pid-13446.html 9 Aralık 2016 tarihinde Ersev KAYA tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Muzaffer Gülsen 9 Aralık 2016 Yazar Paylaş 9 Aralık 2016 Suan arabanin icine ufluyor eger o tel kopmussa sadece teli degistiremezmiyiz bide camlardaki buz cozundukten sonra normal kademeye yani iceri alirken ole oldu suan iceri ufluyor iste cam yine buz tutacak.bu sefer o kademeye getiremicem Yorum bağlantısı
Ersev Kaya 10 Aralık 2016 Paylaş 10 Aralık 2016 Teli değiştirebilirsiniz. Ortalama 250 lira tutar. Yorum bağlantısı
Emre Akbas 10 Aralık 2016 Paylaş 10 Aralık 2016 Aynı sorundan bende az çekmedim hatta konusunuda açmıştım forumda heralde kronik bir sıkıntı bu parça.Parçanın tam adı kalorifer halatı diye geçiyor. Pahalıda bir parça 200 tl civarın da fiyatı var sökemside bi hayli uğraştırıcı hiç bilmeyen için çok zor ön konsol sökülüyor direksiyon altındaki parçada sökülüp öle çıkartılıyor Ankarada olsaydınız uygun fiyatlı bu parçadan temin edebileceginiz yeri söyleridim ben 90 tl alıp kendim takmıştım epey uğraşmıştım takarken nasıl bir mühendislikle o parçayı yaptıklarını anlamıyorum sanırım o ayırma işini yapan yerdeki artık gres yağmıdır başka bişeymidir belli bir sogukta katılaşıyor ve dönmesi imkansız hale geliyor zorlayıncada teli attırıyor üstelik o mekanızmayı öyle yağlayım felan demek istesenizde imkansız komple arabanın gögsünü indirmedende açıp yağlanacak bir yer değil.Ben yeni alıp takmış olamam rağmen soğuk olduğu için yine zor dönüyor birdaha kopmasın diye havayı ayaklara verdim yaza kadar dokunmam artık Yorum bağlantısı
Muzaffer Gülsen 11 Aralık 2016 Yazar Paylaş 11 Aralık 2016 Eyvah eyvah yandik desenize o zaman 200 lira gidecek ayirmistim para rolanti valfini degistirmek icin o da buna gidecek heralde Yorum bağlantısı
Recommended Posts