Gökhan Akbulut 12 Aralık 2016 Paylaş 12 Aralık 2016 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-yon-motors-tan-2009-ford-mondeo-2.0-tdci-selective-sunroof-lu-369730995/detay Arkadaşlar merhaba. Otomatik bir Mondi mk4 arıyordum. İlan daki araç sahibiyle görüştüm 3000tl civarı hasar kayıtlı olduğu degisensiz 5 parça olduğu söylendi ve bakimli deniyor. Sizin fikrinizede almak istegimdimden sormak istedim. Fiyatı, piyasası, görünur durumu nasıldır sizce alınır mı? Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum. Selametle. Yorum bağlantısı
Efe Özer 12 Aralık 2016 Paylaş 12 Aralık 2016 (düzenlendi) Bu arac bence selective degıl.Koltukların orta kısmı kumas ve teybın cevresı alımınyum.Tıtanyum ustune paket alınmıs olabılır.Pioneer unıtede yok.Makyajsız oldugu ıcınde olabılır.Ruhsata bakmakta fayda var. 12 Aralık 2016 tarihinde Efe Özer tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 12 Aralık 2016 Paylaş 12 Aralık 2016 Aynı donanım model araç kullanıyorum. Araba selective ayarında sadece 2009 senesinde buna selective denilmiyordu titanium x deniyordu gibi ayrıntısı var. Araç gayet iyi ve diri görünüyor. Güzel baktırıp alınabilir göze hitap eden bir araba. Yorum bağlantısı
Volkan Turkmen 12 Aralık 2016 Paylaş 12 Aralık 2016 Ben olsam bağcılardan ve galeriden araç almam. 6 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 12 Aralık 2016 Paylaş 12 Aralık 2016 Sadece ön alt panjur trend panjuru, normalde titanium'da o panjurun gri renkte olması gerekir. Önemsiz bir ayrıntı ama kontrol etmekte fayda var baktırırken. Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar 12 Aralık 2016 Paylaş 12 Aralık 2016 Araç selective.Saminin dediği gibi titanyum x... 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 12 Aralık 2016 Paylaş 12 Aralık 2016 Araç selective.Saminin dediği gibi titanyum x...Hocam eksik olmuş sanırım. Hem selective demissiniz hem tit x [emoji3] saygılar... Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar 12 Aralık 2016 Paylaş 12 Aralık 2016 Dediğim de eksik yok...o sene bu donanıma titanyum x deniyordu.sonra selective dendi. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kapdan 12 Aralık 2016 Paylaş 12 Aralık 2016 Temizlik boyası ? Hemde 5 parça.Bizim arabalar pis pis geziyor. 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Akbulut 12 Aralık 2016 Yazar Paylaş 12 Aralık 2016 Anladım peki titanium x ile selective arasında vark varmı mantık olarak iki üst donanımdan söz ediyoruz aşağı yukarı aynı olmalı fakat selective paketi istememdeki en büyük neden titaniumdaki ses yalitimi sorununun bu donanımda düzeltilmiş olması, yol tutuş ve sürüş özellikleri hakkında hatırı sayılır farklar olduğu, ve bi-xenon farlar.. Asıl konu bu selective konforu titanium x neslinde de varmi? Aynı donanım model araç kullanıyorum. Araba selective ayarında sadece 2009 senesinde buna selective denilmiyordu titanium x deniyordu gibi ayrıntısı var. Araç gayet iyi ve diri görünüyor. Güzel baktırıp alınabilir göze hitap eden bir araba. Aynı aracı kullanan biri olarak tavsiye ediyorsunuz sanırım teşekkürler Temizlik boyası ? Hemde 5 parça.Bizim arabalar pis pis geziyor. Evet insan başka şeyler düşünmüyor değil Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 12 Aralık 2016 Paylaş 12 Aralık 2016 Anladım peki titanium x ile selective arasında vark varmı mantık olarak iki üst donanımdan söz ediyoruz aşağı yukarı aynı olmalı fakat selective paketi istememdeki en büyük neden titaniumdaki ses yalitimi sorununun bu donanımda düzeltilmiş olması, yol tutuş ve sürüş özellikleri hakkında hatırı sayılır farklar olduğu, ve bi-xenon farlar.. Asıl konu bu selective konforu titanium x neslinde de varmi? Aynı aracı kullanan biri olarak tavsiye ediyorsunuz sanırım teşekkürler Evet insan başka şeyler düşünmüyor değil Titanium X veya Selective alarak çok daha sessiz bir mondeo'ya sahip olacağınızı düşünmüyorsunuzdur umarım. Bahsedilen donanımda bir nebze sessizlik var ama abartılacak kadar değil. Asıl bu donanım paketini özellikler yani donanımlar için seçmelisiniz. Tavsiye ediyorum herhangi bir problemi yok, sehir dışında 6 - 7 lt arasında, istanbul'da sabah akşam trafikte kullanarak 8 - 9 lt arasında yakıt tüketimi var. Yorum bağlantısı
Ali Gök 12 Aralık 2016 Paylaş 12 Aralık 2016 arabayı canlı görmek lazım resim renkleriyle çok oynanmış . üzerindeki çizikler vs kapatılmış olabilir canlı canlı bir gözünüzle bakıp sonra değerlendirmek lazım Yorum bağlantısı
Ali Gök 12 Aralık 2016 Paylaş 12 Aralık 2016 bakım geçmişi sordunuz mu? hiç bakımsız galeri arabası gördünüzmü çağlar abi 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Aralık 2016 Paylaş 12 Aralık 2016 hiç bakımsız galeri arabası gördünüzmü çağlar abi klalvyemi parçaladım.. vurdum ekrana ekrana.. tabi yahu nasıl görmedim o hususu 4 Yorum bağlantısı
Gökhan Akbulut 12 Aralık 2016 Yazar Paylaş 12 Aralık 2016 klalvyemi parçaladım.. vurdum ekrana ekrana.. tabi yahu nasıl görmedim o hususu Sordum tabi ki bakımları tam 6 senedir aynı adam kullaniyor tanıdığımız dedi Yorum bağlantısı
metehan koç 12 Aralık 2016 Paylaş 12 Aralık 2016 (düzenlendi) Araç Titanium x+lüks paket. 2011 den sonra selective adıyla anılmaya başlandı.Resimlerle çok oynanmış bu araçta tahminimce epey çizik taş izi vs vardır.Galeride tertemiz araç bulmak çok zor.5 parça boya'da az değil hani.Zaten araç 11 parçadan oluşuyor yarısı boyanmış aracın.Boyadan ziyade motor bakımı nasıl onu iyi detaylı baktırmak lazım. Ancak en büyük eksisi Galeriden ve istanbulda ki bir galeriden olması.O bölgeden çok araç alıp sattım herkesi bir tutmuyorum ama esnafına çok dikkat edin derim Birde 2009 modellerin yakıt tüketimi şehir içi 9.8 dir.2010'dan sonra gelenlerin motorları daha farklı 7.3 litre yakıyor onlar.2010 ve sonrasına bakın derim 12 Aralık 2016 tarihinde metehan koç tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Gökhan Akbulut 13 Aralık 2016 Yazar Paylaş 13 Aralık 2016 (düzenlendi) Araç Titanium x+lüks paket. 2011 den sonra selective adıyla anılmaya başlandı.Resimlerle çok oynanmış bu araçta tahminimce epey çizik taş izi vs vardır.Galeride tertemiz araç bulmak çok zor.5 parça boya'da az değil hani.Zaten araç 11 parçadan oluşuyor yarısı boyanmış aracın.Boyadan ziyade motor bakımı nasıl onu iyi detaylı baktırmak lazım. Ancak en büyük eksisi Galeriden ve istanbulda ki bir galeriden olması.O bölgeden çok araç alıp sattım herkesi bir tutmuyorum ama esnafına çok dikkat edin derim Birde 2009 modellerin yakıt tüketimi şehir içi 9.8 dir.2010'dan sonra gelenlerin motorları daha farklı 7.3 litre yakıyor onlar.2010 ve sonrasına bakın derim Çok teşekkür ederim yakıt tüketiminin bu detayini bilmiyordum herkesin genel kanısı olarak başka bir araç bakmak en güzeli.Butcem 55000tl ye kadar olduğu için 2011 selective bir hayal olacak sanırım fiyatları yüksek, daha düşük km'li 2011 bir titanium en temizi.. Sizlerin önereceği bir araç olursa link atabilirseniz sevinirim. 13 Aralık 2016 tarihinde Gökhan Akbulut tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 13 Aralık 2016 Paylaş 13 Aralık 2016 Araç Titanium x+lüks paket. 2011 den sonra selective adıyla anılmaya başlandı.Resimlerle çok oynanmış bu araçta tahminimce epey çizik taş izi vs vardır.Galeride tertemiz araç bulmak çok zor.5 parça boya'da az değil hani.Zaten araç 11 parçadan oluşuyor yarısı boyanmış aracın.Boyadan ziyade motor bakımı nasıl onu iyi detaylı baktırmak lazım. Ancak en büyük eksisi Galeriden ve istanbulda ki bir galeriden olması.O bölgeden çok araç alıp sattım herkesi bir tutmuyorum ama esnafına çok dikkat edin derim Birde 2009 modellerin yakıt tüketimi şehir içi 9.8 dir.2010'dan sonra gelenlerin motorları daha farklı 7.3 litre yakıyor onlar.2010 ve sonrasına bakın derim 2009 ile 2010 arasında ne gibi motor farkı var biraz bahseder misiniz ? 1 Yorum bağlantısı
Yildirim Karaca 13 Aralık 2016 Paylaş 13 Aralık 2016 Sordum tabi ki bakımları tam 6 senedir aynı adam kullaniyor tanıdığımız dedi hep öyle olur zaten 2 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 13 Aralık 2016 Paylaş 13 Aralık 2016 Servisten bakım geçmişi görünüyorsa inanırım, diğer türlü lafla peynir gemisi yürümez tabiki. Yorum bağlantısı
metehan koç 13 Aralık 2016 Paylaş 13 Aralık 2016 (düzenlendi) 2009 ile 2010 arasında ne gibi motor farkı var biraz bahseder misiniz ? 2007 yılı ile 2010 yılının ilk yarısına kadar üretilen 2.0 dizel mondeolar 130 hp güç üreten 320 nm torka sahip ve maksimum torku 2240 devirde alan araçlardı. Bu motor şehir içi 9.8 litre yakıt tüketiyordu ve maksimum torku 2000 devirin üzerinde aldığı için hantal kalmakla suçlanıyordu.Ford bunun üzerinde 2010 yılının ikinci yarısından itibaren 2.0 dizel motoru revize etti. Araç yine 320 nm torka sahip ancak 140 hp oldu ve maksimum torku 1750 devirde vermeye başladı.Ve yine maksimum güç olan ps'yi de 130 hp olan araçlarda 4000 devirde alırken, 140 hp olan dizellerde 3750 devirde almaya başladı. Bununla hem yakıt tüketimini 7.3 seviyelerine düşürdüler hemde ilk viteslerdeki alt devir isteksizliğinin önüne geçtiler Ve birde 2007 ve 2010 ilk yarısı mondeolarda tiptronik şanjuman vardı.2010 ikinci yarısından sonra çift kavramalı s-tronik şanjumana geçtiler 13 Aralık 2016 tarihinde metehan koç tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 13 Aralık 2016 Paylaş 13 Aralık 2016 2007 yılı ile 2010 yılının ilk yarısına kadar üretilen 2.0 dizel mondeolar 130 hp güç üreten 320 nm torka sahip ve maksimum torku 2240 devirde alan araçlardı. Bu motor şehir içi 9.8 litre yakıt tüketiyordu ve maksimum torku 2000 devirin üzerinde aldığı için hantal kalmakla suçlanıyordu.Ford bunun üzerinde 2010 yılının ikinci yarısından itibaren 2.0 dizel motoru revize etti. Araç yine 320 nm torka sahip ancak 140 hp oldu ve maksimum torku 1750 devirde vermeye başladı. Bununla hem yakıt tüketimini 7.3 seviyelerine düşürdüler hemde ilk viteslerdeki alt devir isteksizliğinin önüne geçtiler Ve birde 2007 ve 2010 ilk yarısı mondeolarda tiptronik şanjuman vardı.2010 ikinci yarısından sonra çift kavramalı s-tronik şanjumana geçtiler Verdiginiz bilgi malesef dogru degil. 2 Yorum bağlantısı
metehan koç 13 Aralık 2016 Paylaş 13 Aralık 2016 Verdiginiz bilgi malesef dogru degil. kendiniz teknik verilere bakarak araştırabilirsiniz Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 13 Aralık 2016 Paylaş 13 Aralık 2016 kendiniz teknik verilere bakarak araştırabilirsinizBir sey soylediniz bunu sizin kanitlamanizi beklerim, ben olmadigini biliyorum. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts