Ali Bacaklı 15 Aralık 2016 Paylaş 15 Aralık 2016 Arkadaslar fiesta var bende balata degiseli 10000 bin olmadi ama araba sogukken frene bastagimda belli bir seviyede ince bir ses geliyor daha fazla basinca olmuyor ama ... Belli bir sure sonra ses gidiyor.. Sizce neden olabilir Yorum bağlantısı
Ali Adnan Öcal 15 Aralık 2016 Paylaş 15 Aralık 2016 Orjinal fren balatası takılmayınca ses gelir.Ben C max için 4 balata orjinal 600 TL verdim. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 15 Aralık 2016 Paylaş 15 Aralık 2016 Orjinal fren balatası takılmayınca ses gelir.Ben C max için 4 balata orjinal 600 TL verdim. Böyle bir durum tam olark doğru olmamakla beraber, orjinal balatalar da ötebilir. Her zaman aynı kalitede olmuyorlar maalesef. 1 Yorum bağlantısı
Ali Bacaklı 15 Aralık 2016 Yazar Paylaş 15 Aralık 2016 Ilginc ama bugun ankara sogugunda hic otmedi en iyisi ustamiza bi gidip gostermek.. Yorum bağlantısı
Ali Bacaklı 15 Aralık 2016 Yazar Paylaş 15 Aralık 2016 Ilginc ama bugun ankara sogugunda hic otmedi en iyisi ustamiza bi gidip gostermek.. Simdi baktimda nisanda taktirmisim 6 bin km felan yapmisim bitmis olma ihtimali var mi yani sizce Yorum bağlantısı
Hasan Baş 15 Aralık 2016 Paylaş 15 Aralık 2016 Balatanin markasi nedir? 6 bin km balata bitmez ama başka sorun ve nedenlerden bitebilir ve ses yapabilir Yorum bağlantısı
Koray Demir 15 Aralık 2016 Paylaş 15 Aralık 2016 Normalde balata disk ile birlikte değişmeli uyum sorunu yaşanmaması açısından. 1 Yorum bağlantısı
Ali Bacaklı 16 Aralık 2016 Yazar Paylaş 16 Aralık 2016 Motocraft olmasi lazim ilk firsatta gosterecem Yorum bağlantısı
Hasan Baş 16 Aralık 2016 Paylaş 16 Aralık 2016 Motocraft olmasi lazim ilk firsatta gosterecem motocraft balatayı ne kadara aldınız ? Ford marka balatanın ses yaptığını duymuştum ama motocraft balatanın ses yaptığını hiç duymadım. Yorum bağlantısı
Ali Bacaklı 16 Aralık 2016 Yazar Paylaş 16 Aralık 2016 Hocam ustteki fiyatlara bakinca benim fiyat cok komik geliyor faturada on fren balata orj. 200 yaziyor Hatta 160 parca 40 tlde iscilikmis Yorum bağlantısı
Hasan Baş 16 Aralık 2016 Paylaş 16 Aralık 2016 Söylemis oldugunuz fiyatlara bakinca motocraft takilmis araciniza siz yinede ustaya bir gösterin servis motocraft balata degisimine 220 tl istiyor şuanda birde serviste takilan balata ses yaparsa servis garantiden değisim yapmiyoruz diye cumle kuruyor.Balatalar serviste pahali dışarıda ucuz.servis balata fiatı fiestaya gore pahali Yorum bağlantısı
Ali Bacaklı 17 Aralık 2016 Yazar Paylaş 17 Aralık 2016 Benim servis degil buradaki cogu ankarali arkadasin gittigi yer ismini vermeyecem cunku belki arabadan bi sorun vardir ustaya guveniyom yani tesekkurler cevap icin Yorum bağlantısı
Sadık Taşyürek 17 Aralık 2016 Paylaş 17 Aralık 2016 sizde olmasada sürücünün kullanım tekniğine göre balata bitebilir, bir ayağı hafifçe de olsa sürekli fren üzerinde süren o kadar çok sürücü var ki. Ilginc ama bugun ankara sogugunda hic otmedi en iyisi ustamiza bi gidip gostermek..Simdi baktimda nisanda taktirmisim 6 bin km felan yapmisim bitmis olma ihtimali var mi yani sizce motocraft balatayı ne kadara aldınız ? Ford marka balatanın ses yaptığını duymuştum ama motocraft balatanın ses yaptığını hiç duymadım. maalesef orijinal motorcraft balatalar o eski bildiğimiz balata değil. artık yasa gereği balatalarda asbest kullanılmadığı için serviste takılan orijinal motorcraft balatalar dahi kısa süre sonra çok ses yapıyor. servisler bu sorunu otosana iletmesine rağmen üretici firmadan kaynaklı bu soruna henüz çözüm bulunabilmiş değil. benim focusta da disk ve balata değişimi sonrası dahi ses yapan motorcraft balata 1 ay sonra 1 kez daha değişmesine rağmen özellikle anarya fren yapınca çok ses yapıyor. Ki, başka örneklerine de bizzat şahit olup ikna oldum. balata spreyi ile temizlenince bir kaç gün ses kesilse de bi süre sonra gene ses yapıyor. ama frenlemede her hangi bir sorun olmadı çok şükür. bende baktım olmuyor, artık bakmıyorum. 1 Yorum bağlantısı
Ali Bacaklı 17 Aralık 2016 Yazar Paylaş 17 Aralık 2016 Sadik bey ilginize tesekkur ederim anladigim kadariyla sadece ses demi bitme gibi bir sikintisi olmadi demi Yorum bağlantısı
Sadık Taşyürek 17 Aralık 2016 Paylaş 17 Aralık 2016 Sadik bey ilginize tesekkur ederim anladigim kadariyla sadece ses demi bitme gibi bir sikintisi olmadi demi Ali bey nerelisiniz merak ettim. demi kelimesini çok sıkça kullanıyorsunuz da. sorunuzun cevabına gelecek olursak; evet, balatalarda asbest kullanılmadığı için sadece ses yapabiliyor, bunun dışında bir sorun teşkil etmiyor. çözüm için diskle birlikte balata değişimi önerisi doğru bir öneri olsa da, uyum sağlamaması da olasılık dahilinde. Yorum bağlantısı
Ali Bacaklı 18 Aralık 2016 Yazar Paylaş 18 Aralık 2016 Hocam ben bu konularda pek bilgili degilim delphi marka nasildir bilmiyorum ama internette en cok bulunan markalardan biri Yorum bağlantısı
Koray Demir 18 Aralık 2016 Paylaş 18 Aralık 2016 Hocam ben bu konularda pek bilgili degilim delphi marka nasildir bilmiyorum ama internette en cok bulunan markalardan biriDelphi büyük bir ingiliz markasıdır piyasada bazı araçların orjinal ekipman tedarikçisidir yerli üretim piyasa ürünüdür kalitesi fena değildir. Yorum bağlantısı
Recommended Posts