İçeriğe Yönlendir

Tchibo - 3Ü Bir Arada

Ozlem Kaya

Recommended Posts

Ozlem Kaya

sabah buz ve kar kaplamıştı 5 dakika bekledim olay bitti, sabırsız arkadaşlara duyurulur

Ankara'da 5dk trafigi var :) Tabi sizde her daim oldugu icin [emoji23][emoji23][emoji23]

Yorum bağlantısı

Ankara'da 5dk trafigi var :) Tabi sizde her daim oldugu icin [emoji23][emoji23][emoji23]

o 5 dakikada araban bi ısınsa, motor tam yağlansa, rolanti devrin normale düşse diye beklesen ? 

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

o 5 dakikada araban bi ısınsa, motor tam yağlansa, rolanti devrin normale düşse diye beklesen ? 

+100 demek zorundayım  :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erdal Aydın

sabah buz ve kar kaplamıştı 5 dakika bekledim olay bitti, sabırsız arkadaşlara duyurulur

Yataktan 5 dakika erken kalkmak demek oluyor bu. Her gün işe geç kalan biri olarak hiç bana göre değil. Araba motoru stop et uyarısı verdiği an hareket ederim. [emoji4]
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ozlem Kaya

Yataktan 5 dakika erken kalkmak demek oluyor bu. Her gün işe geç kalan biri olarak hiç bana göre değil. Araba motoru stop et uyarısı verdiği an hareket ederim. [emoji4]

[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] Ayni, kalkamam 5dk daha erken ve hergun gec kaliyorum[emoji39]
Yorum bağlantısı

[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] Ayni, kalkamam 5dk daha erken

siz tembellere cevabım 

g2XVDL.jpg

Yorum bağlantısı
Cem Dilmen

Özlem Hanım ben de 3 ü bir arada kahve tavsiye edeceksiniz diye sevinmiştim :)

Teşekkürler... 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ozlem Kaya

Özlem Hanım ben de 3 ü bir arada kahve tavsiye edeceksiniz diye sevinmiştim :)

Teşekkürler...

[emoji23] Algilarla oynamak istedim Cem Bey ama kahvelerinin de basarili oldugunu soyluyorlar:) Kahve icmedigim icin bilemedim [emoji849]

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

siz tembellere cevabım 

g2XVDL.jpg

+1500 ve çarpanı 1500 olarak sonuna kadar katılıyorum .kih kihhh  :D  :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ozlem Kaya

+1500 ve çarpanı 1500 olarak sonuna kadar katılıyorum .kih kihhh :D:D

Ahahaha cok iyi di mi :)

Yorum bağlantısı
Hüseyin Arık

Tchibo dan degistirilebilir kordonlu saat almistim. Yere dusunce on cami kirildi. Garanti 10 gun icinde degisip ucret almadan gonderdi. Her ay internet kataloguna bakarim cok iyi urunleri var :) Filtre kahveleride guzel :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...