İçeriğe Yönlendir

Ecoboost'a Lpg Takiliyor Mu

Oğuz Erdoğan

Recommended Posts

Oğuz Erdoğan

İyi günler herkese. 1.6 ecoboost mondeo almayı düşünüyorum. Lpg takılıyor mu eco motora. Bazı forumlarda biz takiyoruz diyen olmuş sağlıklı mıdır sizce

Yorum bağlantısı
Mustafa Şimşek

takanlar var ama problem yaşayan var mi bilemedim.

bununla ilgili forumda bir konu vardı.

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

Para herşeyi çözer. Takılır ama kısa vadede kar zor. 7 bin verip amorti suresi 200 bin km olacak en az

Yorum bağlantısı

Para herşeyi çözer. Takılır ama kısa vadede kar zor. 7 bin verip amorti suresi 200 bin km olacak en az

7000 lira için amortiyi 40.000 km den az yapar. Benzin 50 kr yaksa lpg 30 krş yaksa 40.000 km olmadan kar yapar yanlış mıyım?
Yorum bağlantısı
Saim Ulaş Yılmaz

Euro 3.30 ken 7350 di. Şimdi tekrar fiyat almak gerekebilir. Amorti süresi çok uzun. Ayrıca piyasada LPG takılmış ecoboost a iyi gözle bakılmıyor. 50 bin sonra parasını çıkaracak yatırım bence 200 bin binilecekse yapılmalı

Yorum bağlantısı
Zafer Bakar

2 sene once 2.0 ecoboost'a 6 bin liraya takariz diyorlardi sistemin adini unuttum ancak calisma sekli hem benzin hem lpg olarak mevcuttu o zamanlar sonra ne oldu bilmiyorum taktirmamistik bizde

Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı

Prins DLM isimli sistem var sadece 2250euro fiyatı var... Yusuf bey var forumda kendi aracı da Mondeo Eco lpg ile kullanmakta..

Yorum bağlantısı
Eray Çalışkan

Günümüz teknolojileri ile LPG uyumsuz bir motora zorlamak yerine neden dizel almayı düşünmüyorsunuz ki? 

Yorum bağlantısı

Günümüz teknolojileri ile LPG uyumsuz bir motora zorlamak yerine neden dizel almayı düşünmüyorsunuz ki?

Hep bu soruluyor ama tercih meselesi bence. Dizeli sevmemek diye bir olgu var. Sesini titreşimini sevmiyor olabilir ki bende mk4 dizel var. Ve sesini sevmiyorum öyle çok da ekonomik değil.
Yorum bağlantısı

Dizel arabalar artik eskisi gibi ekononik değil . Dizel fiyati 4.53 olmus 7 lt tuketiminiz olsa km de 32 kuruşa yakın bir ücret çıkıyor ki buda dizel ve benzinli araba arasindaki fiyat farkini kisa surede amorti etmek pek mümkün gözükmüyor . Tabi ecoboost a lpg takarak o riski göze alabilirmiyim oda ayrı sorun
Yorum bağlantısı
Celal Altan

Dizel arabalar artik eskisi gibi ekononik değil . Dizel fiyati 4.53 olmus 7 lt tuketiminiz olsa km de 32 kuruşa yakın bir ücret çıkıyor ki buda dizel ve benzinli araba arasindaki fiyat farkini kisa surede amorti etmek pek mümkün gözükmüyor . Tabi ecoboost a lpg takarak o riski göze alabilirmiyim oda ayrı sorun

Dizel benzinli fiyat farkı nedir? Satarken benzinli fiyatına satmayacaksınız sonuçta. Özellikle ikinci elde o fark hiç olmaz. Lpgye para vermektense dizel daha mantıklı

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...