İçeriğe Yönlendir

Fomoco Ve Ioe Fomoco Farki

Sabri Akgül

Recommended Posts

Sabri Akgül

Mrb arkadaslar

Fomoco ile ioe fomoco farki nedir?

Bilen aciklarsa cok sevinirim

Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan

FOMOCO Ford Motor Company'nin kısaltılması demek.

ioe-fomoco diye bir şey yok. sanırom fordburada.com'da bir parça gördünüz o yüzden soruyorsunuz. Bu site dışında başka bir yerde de yok böyle bir şey.

Sitenin bir stok ayırma sistemi olabilir.

Yorum bağlantısı
Sabri Akgül

Arkadaslar parcaciya sey sordum.

Parcanin uzerinde fomoco yazar mi dedim o da uzerinde degil ambalajinda yazar dedi dogru mu sizce

Evet fordburada.com da bu

Yorum bağlantısı

Arkadaslar parcaciya sey sordum.

Parcanin uzerinde fomoco yazar mi dedim o da uzerinde degil ambalajinda yazar dedi dogru mu sizce

Evet fordburada.com da bu

Parçanın yapısı gereği değişiklik gösterebilir. Hepsinde yazmayabilir Fomoco. Hangi parça bu?

Yorum bağlantısı
Eren Gökmen

Var abi

Benim bildigim 1.4 tdci orjinalinde yoktu o yüzden sordum. 1.6-2.0 tdci focus ve cmaxlarda olmadigina eminim.

o zaman söyle söyleyebiliriz: arabanin üzerindekinde (sonradan eklenmediyse) fomoco yaziyorsa, gelecek olan orjinalde de cok büyük ihtimalle yazmasi gerekir. 

Yorum bağlantısı
Sabri Akgül

Siteyi aradim biraz once yurtdisindan gelen fomoco ioe fomoco diye tabir ediliyor dedi

2005 fiestalarin orjinalinde var bu parca

Dur bakalim parca elime gecsin ben onun orjinal olup olmadigini teyit ettiririm biryerden

Yorum bağlantısı
Eren Gökmen

Siteyi aradim biraz once yurtdisindan gelen fomoco ioe fomoco diye tabir ediliyor dedi

2005 fiestalarin orjinalinde var bu parca

ioe fomoco yu google yazinca iki kelimenin bir arada oldugu tek site fordburada. yurt disinda falan hicbir yerde böyle bir marka yok. Sanirim onlar yurtdisindan ithal ettikleri parcalara ioe diye bir kisaltma eklemisler. Imported Original Equipment...

Yorum bağlantısı
Sabri Akgül

Tum arkadaslara tesekkur ederim.

Kendinize ve arabaniza iyi bakin:)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

el pompası ve hortumu oluyor, ayrıca 1.4 tdci lerdede olur, olmaz diye bir seçenek yok çünki bu motorda elektrikli yakıt ara pompası yok, mecbur el pompası olacak...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...