Yavuzer Avci 21 Aralık 2016 Paylaş 21 Aralık 2016 Ford Fiesta 2011 Titanium otomatik aracım var. Uzun zamandır garajdadı galiba ondan aküm bitti. Marş basıyım dedim ısıklar gitti geldi ibreler bi titredi.Akü almak istiyorum ama kaç amper bilmiyorum ebatlarınıda Model araba pek bilmiyorum yabancıyım bu konuda. Tavsiye edebileceğiniz bide ben hata yaptım sen yapma dıcegınız tavsıyeler var mı ? (Teyp kodunu bulamadım torpıdoda kullanım kılavuzunda diğer yerlerde.) Yorum bağlantısı
Emre Usta 21 Aralık 2016 Paylaş 21 Aralık 2016 Teyp kodu istemedi ben degistirdim.168 tl yetkili servis orjinal aku Yorum bağlantısı
Yavuzer Avci 21 Aralık 2016 Yazar Paylaş 21 Aralık 2016 Başka araçtan takviye denesem veya başka aküyü takviyele bağlasam çalışır mı peki Muhtemelen bende değiştiririmde teyp kodu isterse sıkıntı :/ Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 21 Aralık 2016 Paylaş 21 Aralık 2016 Başka araçtan takviye denesem veya başka aküyü takviyele bağlasam çalışır mı peki Muhtemelen bende değiştiririmde teyp kodu isterse sıkıntı :/ Çalışır tabiki, kabloları bağladıkdan sonra 3-4 dakika bekleyin öyle basın marşa, akü şarj olsun biraz. Yorum bağlantısı
Yavuzer Avci 22 Aralık 2016 Yazar Paylaş 22 Aralık 2016 Takviye yaparak calisitirdim. baska aractan cektim olmadi.Bende Akusunu soktum diger aracin oyle takviye yaparak bagladim oldu. :)tessekurler yardimlar icin. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Aralık 2016 Paylaş 22 Aralık 2016 aküden kutup başını ayrımadan yerde başka aküden takviye kablosu bağlarlar. kutup başı diğer aküden ayrılsa da yerdekinden güç alınca teyp kod sormaz. teknik olarak tavsiye edilen bir uygulama değildir. Yorum bağlantısı
Ubeyd Bayar 24 Aralık 2016 Paylaş 24 Aralık 2016 Varta marka akü çok tavsiye edilir 72 amperlik.. 1.5 senelik mutlu akü öldü bende. Adamlar mutlu, inci , bunlar bitti diyolar. Bende varta akü taktım şuan çok memnunum Yorum bağlantısı
Kemal Akkan 11 Ocak 2017 Paylaş 11 Ocak 2017 Selamlar herkese benimde akü bitti değişmesi lazım mutluyu tavsiye ettiler garanti verdiler..Tereddüt içinde kaldım varta bende istiyorum ama fiyat yüksek dolay yükseliyor mevcut hersey zamlanmak üzere zaten ufak ufak zamlanıyor onun için iyi bir aküyü iyi bir fiyata almak istiyorum 60 amper akü lazım.. Yorum bağlantısı
Gencay Bengli 11 Ocak 2017 Paylaş 11 Ocak 2017 Merhabalar , Bende Varta için niyetlenmiştim ama ellerinde olmadığı için Mutlu da karar kıldım. 2013 yılı Mayıs ayında aldım 3. kışa girdim. Henüz bir teklemesi yok. Şu anki voltaj değerlerim. Mutlu 44 Amper Stop halde : 12.4 Marş Basarken: 11.8 Çalışırken ( alternatör devrede ) : 14.4 Araç 2009 Otomatik Fiesta titanyum. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts