Sertaç Karginer 23 Aralık 2016 Paylaş 23 Aralık 2016 (düzenlendi) Yılın ilk 10 ayında Türkiye'de çok satılan otomobil modeli ve markaları belli oldu. En çok satılan otomobil 25.899 adetle Fiat Egea olurken otomobillerin ortalama kasko değerleri de hesaplandı. ODD verilerine göre 2016 Ocak – Ekim ayları arası en fazla satışı yapılan ilk üç otomobil sırasıyla, Egea, Corolla ve Passat oldu. Bu araçların kasko değerleri ise Türkiye Sigorta Birliği tarafından hesaplandı. http://www.sozcu.com.tr/2016/otomotiv/iste-2016nin-en-cok-satan-araclari-1580713/ 23 Aralık 2016 tarihinde Sertaç Karginer tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Aralık 2016 Paylaş 23 Aralık 2016 bir senede, Hyundai 1. olmuştu , 3 ay sonra tepe yönetim dğeişmişti.. şaşırmıştım o zamanlar.. sonra anlaşıldı 2.5 sene sonra.... Ortalama kasko değeri nasıl bir veridir? ne işe yarar acaba? Vesile ile bu ODD ye göre, sosyal medyada forumlar yok, satışlları etkileyen faktörler arasında.. not alalım 1 Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 23 Aralık 2016 Paylaş 23 Aralık 2016 şu rakamları birde filo satışları hariç bir biçimde verseler 6 Yorum bağlantısı
Mehmet Dağlı 23 Aralık 2016 Paylaş 23 Aralık 2016 Filo Satışları dışında B sınıfı araçlar ilk sıraları alır sanırım.yakıt vergi düşünüldüğünde 2.el daha hızlı Fiesta,polo,clio v.s Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 23 Aralık 2016 Paylaş 23 Aralık 2016 Filo satışları bariz olarak etkiliyordur tabiki... Yorum bağlantısı
Sadık Taşyürek 23 Aralık 2016 Paylaş 23 Aralık 2016 Filo satışları bariz olarak etkiliyordur tabiki... bencede kesinlikle etkiliyordur. Yorum bağlantısı
Osman Bilgin 23 Aralık 2016 Paylaş 23 Aralık 2016 tahminim; filoyu çıkartırsak vw ilk sıradadır.. Yorum bağlantısı
Selim Kaya 23 Aralık 2016 Paylaş 23 Aralık 2016 Ortalama kasko değeri nasıl bir veridir? ne işe yarar acaba? Ortalama kasko değerinden kasıt, http://www.tsb.org.tr/kasko-deger-listesi.aspx?pageID=631adresindeki değerler ise, kamu araç kiralama işlerinde burada verilen kasko değerlerinin maksimum %2 sine kadar aylık ödeme yapılabiliyor. 1 Yorum bağlantısı
Rıfat Hasar 23 Aralık 2016 Paylaş 23 Aralık 2016 tahminim; filoyu çıkartırsak vw ilk sıradadır..Jetta olmadığı için Passat bütün filolarda 450 eur +KDV neredeyse focus ile aynı fiyat. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Aralık 2016 Paylaş 23 Aralık 2016 3 yılda amorti ediyor o zaman kirada Ortalama kasko değerinden kasıt, http://www.tsb.org.tr/kasko-deger-listesi.aspx?pageID=631adresindeki değerler ise, kamu araç kiralama işlerinde burada verilen kasko değerlerinin maksimum %2 sine kadar aylık ödeme yapılabiliyor.. 2 Yorum bağlantısı
Selim Kaya 23 Aralık 2016 Paylaş 23 Aralık 2016 Maksimum kira bedelinden odenirse, 50 aya tekabul ediyor. 3 yildan sonrasi her turlu kardasin tabi. Orasi ayri. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 23 Aralık 2016 Paylaş 23 Aralık 2016 Maksimum kira bedelinden odenirse, 50 aya tekabul ediyor. 3 yildan sonrasi her turlu kardasin tabi. Orasi ayri. Kiralama firmasını kast ediyoruz değil mi? Kiralama işinden hiç anlamam ama, aracın tüm işletim giderleri de firmaya ait değil mi. Yağı, filtresi, balatası, debriyajı, sigorta ve kaskosu vb.? Yorum bağlantısı
Misafir 24 Aralık 2016 Paylaş 24 Aralık 2016 Linea, Egea, vs araçları neden listeye koyarlar anlamıyorum. Bariz bağırıyor beni şirketler birinci yaptı diye. Yorum bağlantısı
Okan Tansel 24 Aralık 2016 Paylaş 24 Aralık 2016 ya arkada fiat egea çıkyorda filolardaki ve rentecar laradaki tüm lineaları çekip egea koydular.bu satış adetini çoğaltı . birde böyle olunca her köşe başında görülünce tüketicide iyi demeki alalım algısını oluşturdular.böle olunca tabi en çok o olur.1 buçuk ay kullandım linea 10 basar ama parasını hak etmiyor.bence Yorum bağlantısı
Necat Ertan 24 Aralık 2016 Paylaş 24 Aralık 2016 Ortalama kasko değerinden kasıt, http://www.tsb.org.tr/kasko-deger-listesi.aspx?pageID=631adresindeki değerler ise, kamu araç kiralama işlerinde burada verilen kasko değerlerinin maksimum %2 sine kadar aylık ödeme yapılabiliyor. + Kasko değerinin %5 ini geçen mtv ye sahip araçların bir alt motor hacmi diliminden vergilendirilmesi noktasında belirleyici oluyor. 1 Yorum bağlantısı
Selim Kaya 24 Aralık 2016 Paylaş 24 Aralık 2016 (düzenlendi) Kiralama firmasını kast ediyoruz değil mi? Kiralama işinden hiç anlamam ama, aracın tüm işletim giderleri de firmaya ait değil mi. Yağı, filtresi, balatası, debriyajı, sigorta ve kaskosu vb.? Her şeyi kiralama firmasına ait. Trafik cezaları ve yakıtı hariç. Firma buna göre kendisine maliyet belirleyip, işine geliyorsa bahsedilen oranları geçmemek şartıyla teklif veriyor. Eğer bu oranı geçerse en önemli elenme sebebi oluyor. 24 Aralık 2016 tarihinde Recep Selim Kaya tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 24 Aralık 2016 Paylaş 24 Aralık 2016 o değilde ford connect artık tercih edilmiyor kurye sildi süpürdü Yorum bağlantısı
Furkan Tanrıveren 24 Aralık 2016 Paylaş 24 Aralık 2016 o değilde ford connect artık tercih edilmiyor kurye sildi süpürdü fiyatı pahalı olmasın abi Yorum bağlantısı
Misafir 24 Aralık 2016 Paylaş 24 Aralık 2016 fiyatı pahalı olmasın abi Aynen öyle ayrıca fazla buyüdü boyutları Yorum bağlantısı
Ozlem Kaya 24 Aralık 2016 Paylaş 24 Aralık 2016 şu rakamları birde filo satışları hariç bir biçimde verseler Büyük saçmalık. Yorum bağlantısı
Furkan Tanrıveren 24 Aralık 2016 Paylaş 24 Aralık 2016 Aynen öyle ayrıca fazla buyüdü boyutları abi o konuda avrupaya özenmiş gibi geldiler Yorum bağlantısı
Okan Tansel 24 Aralık 2016 Paylaş 24 Aralık 2016 Aynen öyle ayrıca fazla buyüdü boyutları bazı kusurları olsada bir önceki cenarasyonla çok fark var Doğuş .fiyat palı ola bilir lakin bu kasa ve donanım cady tahtından eder.fiyatta yakın zaten bazı artıları şuan 4900 km oldu ortalma yakıt tüketimi 5,9 lt süspansıyon fena ee zaten yol tutuşu laf yok perfonmas pöfff şaşırtıcı iyi eksileri ufakta olsa tirim sesi genelde güneşliklerden geliyor. kasa esniyor ses yapıyor. ve yere yakın eski kasa connect kullanlar şikayet eder çünkü onunla yanaştın kaldırım tarzı yerlere fazla yanaşamıyorsun dokunuyor biyerleri 1 Yorum bağlantısı
Misafir 24 Aralık 2016 Paylaş 24 Aralık 2016 bazı kusurları olsada bir önceki cenarasyonla çok fark var Doğuş .fiyat palı ola bilir lakin bu kasa ve donanım cady tahtından eder.fiyatta yakın zaten bazı artıları şuan 4900 km oldu ortalma yakıt tüketimi 5,9 lt süspansıyon fena ee zaten yol tutuşu laf yok perfonmas pöfff şaşırtıcı iyi eksileri ufakta olsa tirim sesi genelde güneşliklerden geliyor. kasa esniyor ses yapıyor. ve yere yakın eski kasa connect kullanlar şikayet eder çünkü onunla yanaştın kaldırım tarzı yerlere fazla yanaşamıyorsun dokunuyor biyerleri connectin tercih edilme sayısının azalmasının sebebi bence fiyatı ve artık kurye gibi daha düşük fiyatlı bir trimcanın olması abi Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 24 Aralık 2016 Paylaş 24 Aralık 2016 o değilde ford connect artık tercih edilmiyor kurye sildi süpürdü Değerini bilemedin arabanın bak silip süpürmüş piyasayı. Yorum bağlantısı
Misafir 24 Aralık 2016 Paylaş 24 Aralık 2016 Değerini bilemedin arabanın bak silip süpürmüş piyasayı.Ben olsam halının altına süpürürdüm Yorum bağlantısı
Recommended Posts