İçeriğe Yönlendir

Iyi Aksamlar V6 Motorlu Arac Tavsiye

Burak Taşdemir

Recommended Posts

Burak Taşdemir

Iyi aksamlar sadece uzun yol ve pazar gunu tatil amacli gezme amaciyla 25bine kadar arac bakiyorum. En onemlisi sorunsuz olmasi ve tabiri caizse tank gibi saglam olmasi. Daha once kucuk butceli arac bakiyodum lakin kararimi degistirdim. Opel omega nissan maxima bu tarz araclar ve yakit tuketimleri hakkinda bilgiye ihtiyacim var arkadaslar tesekkurler...

Yorum bağlantısı
Burak Taşdemir

nedir önerileriniz hocam. çok fazla seçenek var aracın yaşından ziyade sağlamlığı ve konforu önemli. teşekkürler...

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Maxima veya Mondeo mk2. Mondeoyu az çok biliyoruz yardımcı oluruz maxima larda pek kötü bir şöhrete sahip değiller..

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

forumda omega vardı satılıklar içinde duruyormu acaba ?

O ma y go t

Yorum bağlantısı
Burak Taşdemir

Jaguar azcik tuzlu ama cok guzelmis mercedes de oyle. Oto sanziman cok sorun cikartir mi genel anlamda? Manuel arac bakmak daha mi mantiklidir acaba? Yaşı geregi

Yorum bağlantısı

o fiyata camry olabilir 2004 model civarı lpg de takılır tüplü güçlü ve ekonomik olabilir. parça sıkıntısı olmaz csmrylerde

Yorum bağlantısı
Tuncay Arslan

V6 motorlu araba için ben de çok araştırdım. Mk2 mondeolarda 2000 motor bile bakımda zorlanırken 2.5 motor çok zor, bence nissan maximalar biçilmiş kaftan. Yakından da inceledim donanım seviyesi de çok yüksek ayrıca motor hacmi 2000 olması da yakıtta avantajlı.

Benim ilk tercihim sıralı 6 silindir olan w124 230E ya da 260E idi, yıldızdan sonra maxima baktım ama 18-19 bin liraya bakımlısını bulamadığım için yine bildiğim araba olsun diyerek mk2 mondeo aldım. 25 bine kadar çıkabiliyorsanız hem yıldız hem maxima alabilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Önder Özcan

2.7 v6 otomatik sonata (Jaguar kasa diye bilinir) bakılabilir

onu bir tek sen biliyorsun öyle :p

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-nissan-nissan-maxima-1996-model-378291657/detayşu ilan nasıl sizce? 1.000.000km yapabileceğini iddia edenler var doğru mudur sizce?

fiat albea larda 1 milyon yapıyor sıkıntı yok km de neler yapılıyor bunu yaparken o başka.

keyif arabası diyorsanız masrafı çok olur madem masraf edilecek 4*4 bişey bakın derim daha keyifli olabilir

Yorum bağlantısı
Burak Taşdemir

4x4lerin uzun yolda o kadar rahat olacağını sanmıyorum. alacağım aracı sadece acil durumlarda ve pazar gezmesinde bilimum aile ziyareti tarzı şeylerde kullanacağım. evde hastada var yaşlıda var rahat olsun hızlı olsun yormasın istiyorum. adam akıllı bi suv almak istesek onlarda 35den aşağı değildir diye düşünüyorum. 25ten fazla parada araç için vermek istemiyorum. hyundai kia felan düşünmüyorum. ha birde eski şahinlerde başka lpg li araç deneyimim olmamıştı. şuan günümüzdeki sıralı lpg sistemleri nasıldır. bu tarz büyük araçlarda sıkıntı yaratır mı?

Yorum bağlantısı
Burak Taşdemir

haklısınız emre bey lakin ben bir çok araca sıfır olarak, verilen parayı haketmediğini düşünüyorum. 10-14bin tl fiat-kuş serisi araçlar satılıyor hala. parçası ucuz diye insanlar kalitesiz araçlara biniyor. ve her yıl çok sayıda insan ucuz güvenilmez araçlar yüzünden canlarından oluyor. mazdaların dayanıklılığı nasıldır acaba üstadlar?

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...