İçeriğe Yönlendir

Yarın İzmir'e Geliyorum

Serdar Güngör

Recommended Posts

Serdar Güngör

Marka olarak değil. Şavrole iyi bir marka. Ona lafım yok. Ancak bu arabalar ciddi hoşaf. Alsan alınmaz, satsan satılmaz. Model yılı eski. Hiçbir kulvarda seni tatmin etmez. Yarın canım sıkıldı satıyım dersen satılmaz. Özellik demişsin ama araba boş. (İlki)

Ne biliyim Polo bak, Clio bak, Fiesta bak, Seat ın o banttaki araçlarına bak falan.

Abi git sıfır Dacia Sandero al. 1,2 benzinli.  ;)

Kerem'cim verebileceğim rakam en fazla 25 bin tl  ;)  

Uzun bir süre bu alacağım arabayı değiştiremem. Yarın bir gideyim duruma bakar karar veririm, İzmir'e geldim geri boş dönmeyeyim demem merak etme.

Yorum bağlantısı

Araç açıklamasında hor kullanılmamış diyor  :shok: Arabanın anası ağlamış :)

yok bu araç gibi bişey yani Megane 2 lerden bahsediyom, Muğla diye bunu şeeytim ben 

Yorum bağlantısı
Sarp D. Uygur

Abi herşeyden önce hayırlısı olsun, beğenirsen şayet ekspertizi stadyumun orda "İzmir Oto Ekspertiz" var oraya yaptır. Akşama mesai bitince de bi çay içeriz müsait olursan. ;)

Yorum bağlantısı
Ahmed Talha Karaarslan
(düzenlendi)
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Elantra ben de tavsiye ederim, araç bulursan da konuşalım abi.

Bu arada accent admire 1.6 da memnun eder. Arkadaş orta ayar era dizeli (km hatırlamıyorum ama 200k altında idi) 25 e verdi yakın zamanda

Yorum bağlantısı
Serdar Güngör

Abi herşeyden önce hayırlısı olsun, beğenirsen şayet ekspertizi stadyumun orda "İzmir Oto Ekspertiz" var oraya yaptır. Akşama mesai bitince de bi çay içeriz müsait olursan. ;)

Expertiz yaptıracam kesinlikle.Gaziemire gidecem yakın mı stadyum ? Öğlen geri dönüş yaparım muhtemelen ama içmiş kadar oldum teşekkürler.

Elentrayı favorilere ekledim teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

+10

Yorum bağlantısı
Serdar Güngör
(düzenlendi)

Elantra ben de tavsiye ederim, araç bulursan da konuşalım abi.

Bu arada accent admire 1.6 da memnun eder. Arkadaş orta ayar era dizeli (km hatırlamıyorum ama 200k altında idi) 25 e verdi yakın zamanda

Tamam duruma göre ararım seni  ;)

tarihinde Serdar GÜNGÖR tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cavit Çırakoğlu

Expertiz yaptıracak iseniz Gaziemir tarafında Dynomoss var. Hafta sonu yaptırdım. 2.5 sene önceki şeyleri aynen söyledi . Beğendim. 100 tl.Bu arada çok al satci var. Saçma sapan bir piyasa var. Fiyat yükselecek diye acayip fiyatlar görünmekte.

Yorum bağlantısı
Serdar Güngör

Expertiz yaptıracak iseniz Gaziemir tarafında Dynomoss var. Hafta sonu yaptırdım. 2.5 sene önceki şeyleri aynen söyledi . Beğendim. 100 tl.Bu arada çok al satci var. Saçma sapan bir piyasa var. Fiyat yükselecek diye acayip fiyatlar görünmekte.

Al-Satçı olacak tabi herkes ekmeğin peşinde  :good1: Fiyat yükselecek tabi ki o kaçınılmaz dolar kuru ortada  ;)

Dediğiniz yer bana yakın memnun kalmışsınız oraya giderim.Teşekkürler.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cavit Çırakoğlu

Al-Satçı olacak tabi herkes ekmeğin peşinde  :good1: Fiyat yükselecek tabi ki o kaçınılmaz dolar kuru ortada  ;)

Al satçı tabiki olsun. Binici diye ucuz verdiğim araba 1 hafta sonra 5 bin TL fazla ilanda olunca insan bi hisleniyor.
Yorum bağlantısı
Serdar Güngör

Al satçı tabiki olsun. Binici diye ucuz verdiğim araba 1 hafta sonra 5 bin TL fazla ilanda olunca insan bi hisleniyor.

İnsanları biniciyim-kendime alıyorum deyip sonrada ilana 3-5 fazlasına ilana koyup satıyorsa inanın O para ona yaramaz!

İlahi adalet er yada geç tecelli eder. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Dere

Donanım istiyorsan "Stilo" der kaçarım.  ;)

Murat Dere min arabayı zorla al abi. Satılıktı bir ara sanırım. Satılmadıysa.  :)

Sen bizim mahalleden geçersin olm. :seytan::bambam2:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer

Chavrolet f/p aracı olsada ülkemiz pazarından çekildiği için ben tercih etmezdim. İleride satışı da uzun sürebilir. Hayırlısı olsun.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sarp D. Uygur
(düzenlendi)

Abi ben tavsiye etmiyorum Dynamoss'u. Gördüğün connectimi satarken sol kapıda lokal boya olduğunu satıcının götürdüğü ekspertizde öğrendim. Dynamoss bana söylememişti. Sonradan araştırdığımda Gaziemir plakalı araçların çoğunda (galericiler oralarda yoğun olduğu için) iyi araç diye rapor veriyorlar denildi bana sanayide. Dibi zaten 6. Sanayi, eğer oralarda olacaksan kaportacı ve boyacı birer abim var direk ona gönderirim seni ben.

tarihinde Sarp D. Uygur tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serdar Güngör

Abi ben tavsiye etmiyorum Dynamoss'u. Gördüğün connectimi satarken sol kapıda lokal boya olduğunu satıcının götürdüğü ekspertizde öğrendim. Dynamoss bana söylememişti. Sonradan araştırdığımda Gaziemir plakalı araçların çoğunda (galericiler oralarda yoğun olduğu için) iyi araç diye rapor veriyorlar denildi bana sanayide. Dibi zaten 6. Sanayi, eğer oralarda olacaksan kaportacı ve boyacı birer abim var direk ona gönderirim seni ben.

Sarp bir fıkra vardı "artık çok geçççç" diye :)

Dynamossa götürdüm değişenin olmadığı, sürücü kapısı ve sağ çamurluk boyalı, arka sağ çamurluk da ise yarım (local) boya olduğu söylendi. Motor testi ürkütücü ve arabayı hırpalayıcı geldi bana :) Aracın 109 bg gücü varken testte 116 bg güç üretti :shok: 

Benim için  değişenin olmaması yeterliydi zaten 14 yaşında bir araba  :good1:

Konuya cevap ve tavsiyelerde bulunan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. :bravo:

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...