Tayfun Arslan 27 Aralık 2016 Paylaş 27 Aralık 2016 Arkadaşlar birkaç gü dür aracım yolda giderken ikaz lambaları yanıyor ve devir ile hız göstergesi çalışmıyor ayrıca kilometre paneli çizgi çizgi oluyor araç hislerime göre özellikle yokuşta çekişden de düşüyor bir müddet gidince tekrar tüm ışıklar sönüyor turtıklı ünlem işareti hariç ve hız göstergesi ile devir saati çalışmaya başlıyor anlamadım bi ustaya gösterdim o da bulamadı aracım 2006 focus 1.6 benzin lpg trend yükleyebilirsem videosunu yükleyeceğim yardımcı olursanız sevinirim SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Yorum bağlantısı
Misafir 27 Aralık 2016 Paylaş 27 Aralık 2016 Elektriksel problem. Öncelikle akü kontrol edilmeli. Sonrasında şarj dinamosu vs baktırılmalı. Yorum bağlantısı
Tayfun Arslan 27 Aralık 2016 Yazar Paylaş 27 Aralık 2016 Elektriksel problem. Öncelikle akü kontrol edilmeli. Sonrasında şarj dinamosu vs baktırılmalı.Akü tek marşda alıyor ama yinede bi kontrol ettireyim o zaman..SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 27 Aralık 2016 Paylaş 27 Aralık 2016 Akü ve şarj dinamosunu kontrol ettirin,onlar temiz çıkarsa gem modülü gibi. 1 Yorum bağlantısı
Tayfun Arslan 27 Aralık 2016 Yazar Paylaş 27 Aralık 2016 Akü ve şarj dinamosunu kontrol ettirin,onlar temiz çıkarsa gem modülü gibi.Bugün yaptırdım 200 Tl tuttu adam hız sensörü panel manel geveleyerek cevap verdi ama bana biraz basit bir sorunu kitlemiş gibi geldi ama artık kafaya çok taktığımdan gözüm görmedi bakalım tekrar edecek mi aynı sorun şimdilik sıkıntı çözüldü gibi..SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Yorum bağlantısı
Recommended Posts