Alparslan Özaslan 1 Ocak 2017 Paylaş 1 Ocak 2017 Geçmiş olsun,, bu multimedyalar çinden ithal ediyorlar, burda fabrikası filan yok, çağlar abinin dediği gibi bu tür cihazları alırken hiç garanti varmış gibi düşünmemek gerekiyor, muhatap olduğunuz kişiler bi iş hanında çalışan bildiğin tüccar birde elektronikten vs anlamıyorsa işin çok zor. Ben aracıma 1 ay önce navimex adroid 5.1 taktırdım, çok memnunum tüm özellikleri çalışıyor, araç ayarlarından lastik basınç sıfırlama yapılamıyor daha önce hafızaya aldıdığım basınçta tuttuğum sürece sıkıntı yok,birde yokuş kalkış devre dışı bırakılamıyor. Bu dediklerimde yazılımla çözülecek şeyler arasıra güncelleme çıkıyor gönderiyorlar, hafıza kartına yükleyip kendin yapıyorsun,ben tavsiye ederim. aracınız markasını modelini googleye yazarak android 5.1 derseniz birçok bilgiye ulaşırsınız (bu arada android 4.4 lere bakmayın onlar biraz daha sorunlu, alırsanız 5.1 olsun) iyi akşamlar Çağatay bey benim aracımda da (focus 3 style plus) navimex android 4,4,4 yüklü öncesi 4.4.2 idi.yazılım güncellemesi geldi dediler.İstanbul 'da genel merkez cihazı gönderirseniz güncelleriz dediler ve gönderdim güncellendi.siz sanslısınız 5,1 olarak gelmiş hangi servis size güncelleme gönderdi merak ettim.güncelleme derken haritamı yoksa cihaz yazılımı.ben Ankara da taktırdım.gerçekten 10 ay oldu bir sorun yaşamadım.üstelik çok iyi bir şekilde sökülüp takıldı.hatta geçen harita kartı bozulmuştu telefon ettim ücretsiz yenisini gönderdiler.ama bu yazılım işini gönderiyorlarmı takıldım.birde otomatik park yazıları İngilizce Türkçe yazılım yok dediler. Yorum bağlantısı
Çağatay Özsoy 1 Ocak 2017 Paylaş 1 Ocak 2017 iyi akşamlar Çağatay bey benim aracımda da (focus 3 style plus) navimex android 4,4,4 yüklü öncesi 4.4.2 idi.yazılım güncellemesi geldi dediler.İstanbul 'da genel merkez cihazı gönderirseniz güncelleriz dediler ve gönderdim güncellendi.siz sanslısınız 5,1 olarak gelmiş hangi servis size güncelleme gönderdi merak ettim.güncelleme derken haritamı yoksa cihaz yazılımı.ben Ankara da taktırdım.gerçekten 10 ay oldu bir sorun yaşamadım.üstelik çok iyi bir şekilde sökülüp takıldı.hatta geçen harita kartı bozulmuştu telefon ettim ücretsiz yenisini gönderdiler.ama bu yazılım işini gönderiyorlarmı takıldım.birde otomatik park yazıları İngilizce Türkçe yazılım yok dediler. İyi akşamlar, cihazın kendi Android surumu ancak 4.4 lere 5 yukleyemezler içindeki işlemcinin 5.1 destekliyor olması gerekiyor. Ben o yuzden alırken 5.1 olarak istedim, ellerinde olduğunu oğrenince aldım. Navigasyon ayrı, bana avisync diye birşey yuklediler gayet guzel ama Android olduğundan google marketten istediğini indiriyorum Yorum bağlantısı
Alparslan Özaslan 1 Ocak 2017 Paylaş 1 Ocak 2017 android market içinde avisync var.multimedya cihaza internetten indirebilirim.ne işe yarıyor açabilirmisiniz. Yorum bağlantısı
Zafer Bakar 1 Ocak 2017 Paylaş 1 Ocak 2017 abi gerçekten geçmiş olsun ben dayanamazdım sen iyi sabretmişsin Yorum bağlantısı
Çağatay Özsoy 1 Ocak 2017 Paylaş 1 Ocak 2017 (düzenlendi) android market içinde avisync var.multimedya cihaza internetten indirebilirim.ne işe yarıyor açabilirmisiniz. Bu zamana kadar gordugum en ayrıntılı navigasyon, yok yok, hatta fazla kurcalayınca ayarları düzeltmek için baya uğraşıyorsun. Telefondan int paylaşımı verince trafiği gosteriyor ayrıca trafik 5 dk da zla ise yol oneririm veriyor. İstersen Tom Tom istersen here haritası kullanıyor.zaten mercedeslerde filan kullanılıyor ozel geliştirmişler filan denmişti ne kadar doğru bilmiyorum Bu arada bende navigasyon kartı var o olmadan çalışmıyor, sanki orjinal navigasyon cihazı gibi 1 Ocak 2017 tarihinde Çağatay Özsoy tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Çelik 1 Ocak 2017 Paylaş 1 Ocak 2017 Navitech + Melodi kardeşler. Siz "işinin ehli insanlar" da deseniz. Ben eyvah dedim ki... Yorum bağlantısı
Ünal Doğar 1 Ocak 2017 Paylaş 1 Ocak 2017 Öncelikle geçmiş olsun.3 kuruşluk ithal malı dünyanın parasına satıyorlar .Keşke ilk montajda ücreti vermeseydiniz ya da cüzzi bir miktar el emeği verseydiniz.Bir önerim de olan olmuş madem takma parasını verdiniz melodi midir ne cacıktır onların servisi oldukları başka bir firmanın ürününü alıp taktırabilirsiniz.Navitech dışında çalıştıkları firma varsa. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 2 Ocak 2017 Paylaş 2 Ocak 2017 Geçmiş olsun, bizim ülkede malı alırken bakarsın firma süper ilgi süper, mal bile süper olsa iş montaja gelince ya çoluk çocuğa çırağa verirler yada bir halltan anlamayan kasap bir usta müsvettesine, zaten millette mala değer vermek yok... elin guvurunda evine tv taktırırsın kablo çekerler, parkeyi çizdiler diyelim, komple evi yaptıracak tazminatlar alırsın bizde o hooooo... kanun olacak, böyle durumlarda öyle ceza yiyeceklerki o firma batacak sahibi işi yapanın canına okuyacaksınki adam gibi firmalar kalsın, ne yazıkki bizim memlekette olamaz çünki toplumda iş yok.... neresinden başlayacaksın bu düzeltmeye.... Tekrar geçmiş olsun, kendi işini kendin göreceksin, yada baktın adamda iş yok o anda bırak diyeceksin, yok arkadaş başka yolu yok ne yazıkki Yorum bağlantısı
Ekin Güney 2 Ocak 2017 Paylaş 2 Ocak 2017 Öncelikle gecmiş olsun. 3 sene önce double din almıştım aracıma hala kullanmaktayım. n11.comdan aldım banada onların söylediği yetkili servise taktırmamı söylemişlerdi. Ama ben kendi bildiğim güvendiğim aksesuarcıya taktırdım çiziksiz tertemiz iş yaptı çok memnunum cihazdan. Şans isi galiba birazda. Bu tarz ürünlerin internetten fiyatını modelini araştırıp. Aldıgınız yere taktırmak daha iyi diye düşünüyorum. Yorum bağlantısı
Alper Aytar 2 Ocak 2017 Paylaş 2 Ocak 2017 Geçmiş olsun emek hırsızları bunlar çalışıp biriktirdiğin paraya adamın saygısızlık yapması aman aman... Yorum bağlantısı
Erdem Çağla 2 Ocak 2017 Paylaş 2 Ocak 2017 demirle araç trim parçasına girmek insan evladının yapacağı iş değil tofaşa teyp takn ustalara avrupa araba emanet ediyoruz ve denetim sıfır Yorum bağlantısı
Sedat Irgın 2 Ocak 2017 Paylaş 2 Ocak 2017 Olur böyle şeyler , ne denetim var ne yaptırım . Yapanın yanına kar kalıyor bu memlekette. Yorum bağlantısı
Misafir 2 Ocak 2017 Paylaş 2 Ocak 2017 Geçmiş olsun tüm bunları yaşamak yerine keşke gibip opel servisiten orjinalini taktırsaydınız 2500 liraydı sanırım. Yorum bağlantısı
metehan koç 2 Ocak 2017 Yazar Paylaş 2 Ocak 2017 Yorum yapan arkadaşlara teşekkür ederim Valla söylenecek cok söz var aslinda ama ne yazikki bu tür durumlar başa gelmeden bilinemiyor.Yurt disinda bu tarz sorunlar yaşandığında firma sorumluluk almaktan kacinmiyor üstüne zararinizi hemen karsiliyor.Ne yazik ki ülkemizde tuketiciyi suclu cikariyorlar birde. Suan ürün işlem asamasinda görünüyor yarin firmaya ulasir sanırım ona gore iade işlemleri devam edecek.Konuyu takip ediyorum aksi bir durum olursa mahkemeye kadar goturcem bu işi ki basina gelen olursa hakkini sonuna kadar savunmaktan cekinmesin bu durumlarda. Sonucta bu isin maddi degeri dışında müşteriye olan davranis ve saygi çok önemli. Yorum bağlantısı
metehan koç 10 Ocak 2017 Yazar Paylaş 10 Ocak 2017 Hepsiburada.com parayı iade etmiş az önce. Tabi navitech'ten herhangi bir özür, pişmanlık vs yok. O kadar terbiyesizlik üzerine en azından bir özür bekliyor insan ama nerdee. Allahtan hepsiburada üzerinden almıştıkta muhatap oydu. Navitech'in kendi sitesinden alsaydık iyice rezil olurduk demekki. Buradan bu firmayı düşünen arkadaşlara da bir uyarı olsun bu olay. Benim başıma geldi sizin başınıza da gelmesin istiyorsanız navitechten uzak durun derim ben 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts