İçeriğe Yönlendir

2005 Ford Fiesta 1.6 Cool

Eren Bulut

Recommended Posts

Eray Çalışkan

Km'nin doğruysa eğer yaşına göre oldukça düşük bu tabi ki güzel bir şey, asm şanzıman pek tavsiye edilmiyor forum kullanıcıları tarafından. 2005 model için bu fiyat biraz fazla geldi bana.

Yorum bağlantısı
Eren Bulut

Km'nin doğruysa eğer yaşına göre oldukça düşük bu tabi ki güzel bir şey, asm şanzıman pek tavsiye edilmiyor forum kullanıcıları tarafından. 2005 model için bu fiyat biraz fazla geldi bana.

28 civarına alacağız sanırım. Şanzıman hakkında bilgim yok ancak eğer şanzıman dediğiniz gibi sorunlu ise vazgeçeceğim.

Yorum bağlantısı
Erol Güven

Kaputun kaza resmi varmı  genelde sıkıntı olabiliyor.

1,6 Motor iyi kacar iyi yakar.

Modeline göre fiyat yüksek gibi.

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

asm değil sanırım bu, klasik otomatik. Bence güzel , iyi para eder. 

Yorum bağlantısı
Eren Bulut

Kaputun kaza resmi varmı  genelde sıkıntı olabiliyor.

1,6 Motor iyi kacar iyi yakar.

Modeline göre fiyat yüksek gibi.

Kaza resimleri yok ancak computest sonuçları var. Biz yine de baktıracağız tabi.

asm değil sanırım bu, klasik otomatik. Bence güzel , iyi para eder. 

Şanzumanı bi netleştiremedik. Asm mi değil mi? :)

Yorum bağlantısı
Eren Bulut

Asm ler dizelde oluyordu. Klasik otomatik olmalı.

Benim tahminimde klasik otomatik.

Yorum bağlantısı
Selim Kaya

Vites topuzu klasik diyor. Benim bildiğim ASM, manuel vites kolu ile aynı.

Yorum bağlantısı
Halit Demir

Bu fiyati ucurmus bi satici yorumum. Cok pahali onden hasar almis arac icin

Yorum bağlantısı
Serkan Aktay
(düzenlendi)

Asm değil bu klasik otomatik.
Bu fiyatlara focus mondeo alınır. Birde buna lpg takılınca 30 bine gelmiş olur. Benzini 10 lt/100 km şehir içi rahat yakar.  Bence etmez. Tabiki son söz alıcının  :flowers:
Birde bu araç comfort gibi. Hiç cool durmuyor  :biggrin:

tarihinde Serkan Aktay tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tuna İşgören

şanzıman tam otomatik asm değil , Değişen yok diyor ama tampon düzgün oturtulmamış iyi baktırılmalı 

Yorum bağlantısı
Onur Doğan

Bi fiesta kullanıcısı olarak bu rakamın fazla olduğu düşüncesindeyim

Yorum bağlantısı
Eren Bulut

Bi fiesta kullanıcısı olarak bu rakamın fazla olduğu düşüncesindeyim

Hocam peki fiyat ne kadar olmalı sizce?

Bu fiyati ucurmus bi satici yorumum. Cok pahali onden hasar almis arac icin

Sizce fiyat ne olmalı?

Yorum bağlantısı
Onur Doğan

En fazla 26 bin lira diye düşünüyorum oda km den dolayi. Cünkü aracın oldukça benzin tüketimi mevcut bunun içinde güzel bir LPG kiti ile maliyeti 28 li rakamlara gelir.. 28 bine alındığı farz edilirse LPG ile bu rakam 30u bulabilir buda bana kalırsa birçok alternatif aracı beraberinde getirir

Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer

Fiyat çok yüksek bence daha uygun fiyatlı bir fiesta bakın derim.

Yorum bağlantısı
Efecan Topaloğlu
(düzenlendi)

Fiestanın bu kasasında cool modeli 2006 yılından itibaren makyajla birlikte geldi. Ayrıca denildiği gibi otomatiği klasik otomatiktir. Önden hasarı büyük olabilir dikkatli bakınca kaput ve çamurluk arasındaki fark aralıkları normalinden fazla gibi duruyor. Bu paralara aynı motor ve şanzıman kombinasyonunda düzgün mk1 focus bulunabilir kullanıcısını konfor bakımındam daha mutlu eder düşüncesindeyim.

tarihinde Efecan Topaloğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Eren Bulut

Memurdan satilik orjinal dizel fiesta

İlan No: 381378802

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-memurdan-satilik-orjinal-dizel-fiesta-381378802/detay

Şöyle birsey bakabilirsiniz hem bir ust kasa hem dizel sizi fazlasiyla memnun eder

Bide otomatik olsa güzel olurdu.

Fiestanın bu kasasında cool modeli 2006 yılından itibaren makyajla birlikte geldi. Ayrıca denildiği gibi otomatiği klasik otomatiktir. Önden hasarı büyük olabilir dikkatli bakınca kaput ve çamurluk arasındaki fark aralıkları normalinden fazla gibi duruyor. Bu paralara aynı motor ve şanzıman kombinasyonunda düzgün mk1 focus bulunabilir kullanıcısını konfor bakımındam daha mutlu eder düşüncesindeyim.

Mk1 focuslara da bakıyorum ancak temiz bulmak mesele.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...