Aykut Özalan 10 Ocak 2017 Paylaş 10 Ocak 2017 Arkadaşlar merhaba. Geçen pazar günü arabamla ışıklarda durdum. Yeşil yandı bastım gaza 20 metre gitmeden araba birden kendini boşa attı. Gaza bastım devir yükseliyor fakat arabada tık yok. Kenarı çektim. Vitesi p ye aldım. ondan sonra d ye aldım alınca devir yükseliyor fakat araba hareket etmiyor. ve arabanın altından sanki yay veya bilya şıkırtısı gibi bir ses geliyor. gazla orantılı ses artıp çoğalıyor. Uzun bir araştırma yaptım şanzıman beyni ve zannediyosam bir mil varmış bunlar arızalı olabilir. Bİr kaç yeri aradım herkes şanzıman inecek diyor. Değerli yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Ocak 2017 Paylaş 10 Ocak 2017 Türbin dağılmış olabilir. R ye atınca kütleme var mı sarsıcı şekilde? Türbin hız sensörü de kontrol? soketi Yorum bağlantısı
Aykut Özalan 10 Ocak 2017 Yazar Paylaş 10 Ocak 2017 Hocam şuan hiçbir şekilde ne r de ne d de ne 1-2 de arabada gram oynama ve ses yok. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Ocak 2017 Paylaş 10 Ocak 2017 opsss.. açılacak şanzıman bakılacak ... Yorum bağlantısı
Aykut Özalan 10 Ocak 2017 Yazar Paylaş 10 Ocak 2017 İnternette benim sorunumla aynı 3-4 sorun buldum ve çözümü olarak ya beyin yada nerde olduğunu bilmediğim bir mil olarak yazıyodu. Şanzımanı açtırmak istemiyorum hem masrafından hemde bugune kadar en ufak bi sorun olmamasından. Önerebileceğiniz , direk şanzımanı açmadan once bi tespit yapan sağlam bi usta var mı ? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Ocak 2017 Paylaş 10 Ocak 2017 Henry ford kalkıp gelse şanzıman arızasında , açmadan nokta atışı yapamaz. manuel bile olsa ... 3 1 Yorum bağlantısı
Aykut Özalan 10 Ocak 2017 Yazar Paylaş 10 Ocak 2017 (düzenlendi) Anlıyorum. peki İzmirde önerebileceğiniz sağlam sıkıntı yaşamıcağımız bi usta var mı ? 10 Ocak 2017 tarihinde Aykut Özalan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Çelebi 10 Ocak 2017 Paylaş 10 Ocak 2017 Geçmiş olsun konuyu takipteyim neler yapıldığını buraya yazarsanız sevinirim belki ilerde bizede lazım olur, malum bendede otomatik var 1 Yorum bağlantısı
Misafir 10 Ocak 2017 Paylaş 10 Ocak 2017 2 saat önce, Çağlar Bayur yazdı: Henry ford kalkıp gelse şanzıman arızasında , açmadan nokta atışı yapamaz. manuel bile olsa ... Ustam manuel şanzumanın 1.vites senkromecinde sıkıntı yaşıyorum. Şanzumanı komple dağıtmadan onarım mümkün olur mu ? Yorum bağlantısı
Hakan Bayrak 10 Ocak 2017 Paylaş 10 Ocak 2017 Arab Usta'yı (Ceylan Oto) bi araştırın sorun soruşturun ben oraya otomatik şanzıman revizyonu yaptırmıştım. İmzamda aracımın konusu var fotoları inceleyeblirsiniz. Yorum bağlantısı
Tuncay Arslan 10 Ocak 2017 Paylaş 10 Ocak 2017 5 dakika önce, Hakan Bayrak yazdı: Arab Usta'yı (Ceylan Oto) bi araştırın sorun soruşturun ben oraya otomatik şanzıman revizyonu yaptırmıştım. İmzamda aracımın konusu var fotoları inceleyeblirsiniz. İzmir'de şanzuman denilince ilk akla gelenlerden. Yorum bağlantısı
Aykut Özalan 10 Ocak 2017 Yazar Paylaş 10 Ocak 2017 Arab ustayla konuştum direk şanzıman inicek dedi. Ben hala sorunun farklı yerde olduğu kanaatindeyim. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Ocak 2017 Paylaş 10 Ocak 2017 1 saat önce, Kubilay Dursun yazdı: Ustam manuel şanzumanın 1.vites senkromecinde sıkıntı yaşıyorum. Şanzumanı komple dağıtmadan onarım mümkün olur mu ? şanzıman açılacak, değieşcek olan parça içeride. Yorum bağlantısı
Dinç Gökmen 13 Ocak 2017 Paylaş 13 Ocak 2017 Geçmiş olsun sorun direk şanzumanın içinde, moral bozmak gibi olmasın ancak 3-3.5 gibi bir miktarı kenara ayırın Yorum bağlantısı
Aykut Özalan 13 Ocak 2017 Yazar Paylaş 13 Ocak 2017 Anladım. Yardımlarınız için teşekkürler. Yapıcak bişey yok artık. Gülü seven dikenine katlanırmış. Yorum bağlantısı
Recommended Posts