Nuri Alemdar 11 Ocak 2017 Paylaş 11 Ocak 2017 Arkadaşlar 2011 fiesta 1.25 aldım aracımda titrene sikayetlerinicin sanayiye gittim makinaya bagladik ateşleme arızası 4.silindir arizasi cikti bobini değiştirdik ariza lambasi söndü bugün yine ayni sorunu yaşadım araç ile hizlanirken araba titriyo ve motor ışığı yanıp sönüyor neyden kaynaklanir.Bujileri kontrol ettik sknti yok arac lpg li 75 binde ama bobini degistirdikden sonra hic tüpte kullanmadım benzinde de yapiyor yani Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 11 Ocak 2017 Paylaş 11 Ocak 2017 tüpsüz araçlarda kolay kolay böyle sorunlar olmuyor, suçlu lpg bence. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 11 Ocak 2017 Paylaş 11 Ocak 2017 buji buji kablosu ve bobin değiştikten sonra aynı hatayı yapıyorsa muhtemelen üst kapak yada sanayi ağazı yarım sekman atılacak gibi görünüyor geçmiş olsun bujileri söküp ölçüm yaptıkları bir alet var ustalarda onunla bakmakta fayda var Yorum bağlantısı
Erol Güven 11 Ocak 2017 Paylaş 11 Ocak 2017 Tüp bitirmiş aracı gibi görünüyor geçmiş olsun . 1 Yorum bağlantısı
Nuri Alemdar 11 Ocak 2017 Yazar Paylaş 11 Ocak 2017 56 dakika önce, Evren Erakçora yazdı: tüpsüz araçlarda kolay kolay böyle sorunlar olmuyor, suçlu lpg bence. Arac lpgli ama bobini degistikten sonra hic tupte kullanmadim 6 dakika önce, Yasin Şahin yazdı: buji buji kablosu ve bobin değiştikten sonra aynı hatayı yapıyorsa muhtemelen üst kapak yada sanayi ağazı yarım sekman atılacak gibi görünüyor geçmiş olsun bujileri söküp ölçüm yaptıkları bir alet var ustalarda onunla bakmakta fayda var 75 bin daha cok erken degilmi Yorum bağlantısı
Erol Güven 11 Ocak 2017 Paylaş 11 Ocak 2017 59 dakika önce, Nuri Alemdar yazdı: Arac lpgli ama bobini degistikten sonra hic tupte kullanmadim 75 bin daha cok erken degilmi Sizin için erken olabilir fakat sizden öncekiler nasıl kullandı aracı . 1 Yorum bağlantısı
Misafir 11 Ocak 2017 Paylaş 11 Ocak 2017 Bir saat önce, Nuri Alemdar yazdı: Arac lpgli ama bobini degistikten sonra hic tupte kullanmadim 75 bin daha cok erken degilmi bunun malesef bir süresi yok 50 bindede 120binde de olabilir Yorum bağlantısı
Nuri Alemdar 11 Ocak 2017 Yazar Paylaş 11 Ocak 2017 Masraf nedir peki daha önce başına gelen oldumu Yorum bağlantısı
Misafir 11 Ocak 2017 Paylaş 11 Ocak 2017 1500 ile 2500 tl usta işçilik arası fiyatlar fark eder Yorum bağlantısı
Erol Güven 11 Ocak 2017 Paylaş 11 Ocak 2017 Yinede iyi bir kaç ustaya baktırın hepside aynı şeyleri söylüyorsa fazla geciktirmeden yaptırmanız menfaatinize olacaktır. Aksi takdirde kullanmaya devam etmeniz halinde masrafı katlanacaktır bilginize. Yorum bağlantısı
Nuri Alemdar 12 Ocak 2017 Yazar Paylaş 12 Ocak 2017 Bugun aracima tüp aldım benzindeki sorunum tupte yapmiyor motor ışığı yanip sonme falan baska bir sorun olabilirmi yada aldığım bobin parca olarak skıkıntili olabilirmi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Ocak 2017 Paylaş 12 Ocak 2017 benzin pompası basıncı düşmüş olabilir? enjketör püskürtmesi sorunlu olabilir? lpg de düzeldi ise ateşleme ile ilgisi yok? Yorum bağlantısı
Nuri Alemdar 12 Ocak 2017 Yazar Paylaş 12 Ocak 2017 Lpg de yine titreme oluyo bazi devirlerde ama motor ariza isigi yanip sönmüyor sabit yanıyor.benzinde kullanırken hizlanmaya kalktigim anda artik yancani farkediyodum cekisten hissediyorum ve hanip sönmeye basliyodu.iki sefer makinaya bagladik atesleme sistemi 4. Silindir arızası veriyodu.Acaba aldığım bobinmi sorunlu Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Ocak 2017 Paylaş 12 Ocak 2017 tek başına o arıza kodu arızalı parçayı söylemez. subap bile yanık olabilir buji tırnağı aayrsız bile olabilir. O derece uç noktalardan çıkabilir. önce buji ve tırnak kontrol ve kompresyon testi yapılmalı ki bunlar genelde bedava yapılır 1 Yorum bağlantısı
Nuri Alemdar 12 Ocak 2017 Yazar Paylaş 12 Ocak 2017 Baska bir yere göstericem bakalım teşekkürler Yorum bağlantısı
Recommended Posts