Mehmet BAKIRLI 14 Ocak 2017 Paylaş 14 Ocak 2017 İyi günler herkese. Focus 2010 tdci aracım var. Malum dpf arızası bende de mevcut. Aracı çalıştırınca birden motor arızası verdi. İkitelli de Mehmet usta var bilenler bilir gittik yanına aracın çekişinde birşey yok devirde vs. Ancak aracı pc ye bağlayınca dpf ve egr arızası veriyor. Baktık sıvı hala fazlasıyla var ki geçen yıl temizlik yapıldı ve sıvısı eklendi. Ben de birçok malum sebepten yazılım ile iptal ettirdim ancak mekanik olarak başka işlem yapmadık. Egr içinde aynen öyle bir işlem yapılmadı. Ancak kafamda deli sorular var. 1. Dpf sadece yazılımla iptal edince sonrası için ne yapmak gerek? 2. Bu halde muayeneden geçer mi? 3. Egr için birşey yapmak gerekiyor muydu? Tecrübeli arkadaşların yardımlarını bekliyorum. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Ocak 2017 Paylaş 14 Ocak 2017 egzos pulu alırsa geçer. obd den kontrol başlarsa geçmez Yorum bağlantısı
Mahmut Maruldalı 14 Ocak 2017 Paylaş 14 Ocak 2017 Mehmet bey ben kısa zaman önce connecte dpf sıkıntısı yaşadım önce mekanik olarak filtre iptal edildi sonra yazılımdan silindi . Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 14 Ocak 2017 Paylaş 14 Ocak 2017 egr tamamen dolu ise yazılımsal olarak iptal edilmesiyle birlikte mekanik olarakta iptal edilmesi yada temizlenmesi gerekir... Yorum bağlantısı
Mehmet BAKIRLI 14 Ocak 2017 Yazar Paylaş 14 Ocak 2017 Muayenede sorun olmasın diye mekanik olarak iptal ettirmedim ama o halde geçenler bile varmış ama bu sonra araçta sorun yaratır mı bilmiyorum zamanla göreceğiz egr içinde çekişte devirde vs problem olmadığı için şimdilik dokunmadım ama zamanla dolarsa Emre bey dediğiniz gibi temizletir ya da değiştiririm çünkü yazılım için 500 ₺ istediler zaten egr kendi o fiyat yani iptaline sıcak bakmıyorum şu an için dpf çok sorun yarattı mecbur kaldım bu arada Çağlar bey "obd" nedir ? Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 14 Ocak 2017 Paylaş 14 Ocak 2017 Muayenede sorun olmasın diye mekanik olarak iptal ettirmedim ama o halde geçenler bile varmış ama bu sonra araçta sorun yaratır mı bilmiyorum zamanla göreceğiz egr içinde çekişte devirde vs problem olmadığı için şimdilik dokunmadım ama zamanla dolarsa Emre bey dediğiniz gibi temizletir ya da değiştiririm çünkü yazılım için 500 ₺ istediler zaten egr kendi o fiyat yani iptaline sıcak bakmıyorum şu an için dpf çok sorun yarattı mecbur kaldım bu arada Çağlar bey "obd" nedir ?İyi bir egsızcu dpf iptalini mekanik olarak yapar ve araç muayeneden geçer [emoji4] Yorum bağlantısı
Mehmet BAKIRLI 14 Ocak 2017 Yazar Paylaş 14 Ocak 2017 Bir saat önce, emre öğüt yazdı: İyi bir egsızcu dpf iptalini mekanik olarak yapar ve araç muayeneden geçer [emoji4] Emre bey mekanik olarak iptal etmesek olmaz mı ya da ne sorun olur? Yorum bağlantısı
Mehmet BAKIRLI 14 Ocak 2017 Yazar Paylaş 14 Ocak 2017 Bir saat önce, Çağlar Bayur yazdı: obd den kontrol= yazılım kontrol Anladım yazılım tekrar eski haline getirilebiliyor diye biliyorum ama yanlış mıyım? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Ocak 2017 Paylaş 14 Ocak 2017 gelri tabii ancak çözüm değil iptalle uğraşmak Yorum bağlantısı
Mehmet BAKIRLI 14 Ocak 2017 Yazar Paylaş 14 Ocak 2017 1 yıl önce sıvı eklendi filtre temizlendi şimdi yine sorun ki sıvı var çekişte sorun yok büyük ihtimal sensör arızası dendi onu yaptırsam filterenin kendisi sorun çıkarak ve değiştirmek gerekecek çünkü hep kısa mesafe düşük devir bu kadar sorununda maliyeti yüksek olacak haliyle ama kesin çözüm diye böyle bir karar aldık sizin tavsiyeniz nedir? Yorum bağlantısı
Osman Bilgin 15 Ocak 2017 Paylaş 15 Ocak 2017 dpf ye geçiş bir çok arabada sıkıntılı oldu bu bir gerçek, ford da bunlardan biri; otokoç ta dpf jenerasyonlarıyla ilgilnen bir mühendisle tanışmıştım sıkıntılarından bahsetmişti, yağa mazot karışımı, motor arıza vermesi vs. bunu da çevreye zarar verme olumsuzluğu bakımından hatalı olsa da arabayı da kendimizi de rahat ettirmek için dpf iptaline maalesef başvuruyoruz.. muayeneden geçiyor, yazılım haricinde; egzozda ki dpf olan kısmı sökülüp içi boşaltılıyor, filtre olan kısmı kırılarak temizleniyor, tekrar yerine montajlanıyor.. ondan sonra ohh be dünya varmış diyorsun.. Yorum bağlantısı
Yusuf Çayır 15 Ocak 2017 Paylaş 15 Ocak 2017 3-5 ay önce yıllık bakım için Ustaeller Sabri ustanın yanına gittiğimde bilgisayarda dpf arızasının olduğunu filtrenin temizlenmesi gerektiğini söyledi. Filtre söküldü temizlendi, sensör değişti, sıvı takvisyesi yapıldı. Geçen ay işyerimden eve giderken motor arıza ışığı yandı, ustanın yanına gittik. Sıvı eksik uyarısı veriyordu, bakıldı ancak sıvının tam olduğu görüldü.Silmeye çalıştılar silinmiyor.Sonuç dpf sıvı deposu arızalı. Sistem sıvıyı algılamıyor arıza ışığı yakıyor. Dpf sıvı deposu değişti (sıfır garantisiz-1.150TL) sorun kalmadı şuan. 2016 yılında dpf arıza ve işlemleri için 2.000-2.500 tl para harcadım, bizim gibi senede 15/20 bin km. yapan kullanıcılar için dizel araç ekonomimi soru işareti,,, Sizinde depodan olabilir.. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet BAKIRLI 15 Ocak 2017 Yazar Paylaş 15 Ocak 2017 3 saat önce, Osman Bilgin yazdı: dpf ye geçiş bir çok arabada sıkıntılı oldu bu bir gerçek, ford da bunlardan biri; otokoç ta dpf jenerasyonlarıyla ilgilnen bir mühendisle tanışmıştım sıkıntılarından bahsetmişti, yağa mazot karışımı, motor arıza vermesi vs. bunu da çevreye zarar verme olumsuzluğu bakımından hatalı olsa da arabayı da kendimizi de rahat ettirmek için dpf iptaline maalesef başvuruyoruz.. muayeneden geçiyor, yazılım haricinde; egzozda ki dpf olan kısmı sökülüp içi boşaltılıyor, filtre olan kısmı kırılarak temizleniyor, tekrar yerine montajlanıyor.. ondan sonra ohh be dünya varmış diyorsun.. Osman bey zaten dediğiniz gibi filtre kısmı kırıldığı halde muayeneden geçiyorsa zaten sorun yok uygun bir zamanda ya da filtre dolunca iyi bir egssozcunun yolunu tutmak gerek Yorum bağlantısı
Mehmet BAKIRLI 15 Ocak 2017 Yazar Paylaş 15 Ocak 2017 8 saat önce, Yusuf Çayır yazdı: 3-5 ay önce yıllık bakım için Ustaeller Sabri ustanın yanına gittiğimde bilgisayarda dpf arızasının olduğunu filtrenin temizlenmesi gerektiğini söyledi. Filtre söküldü temizlendi, sensör değişti, sıvı takvisyesi yapıldı. Geçen ay işyerimden eve giderken motor arıza ışığı yandı, ustanın yanına gittik. Sıvı eksik uyarısı veriyordu, bakıldı ancak sıvının tam olduğu görüldü.Silmeye çalıştılar silinmiyor.Sonuç dpf sıvı deposu arızalı. Sistem sıvıyı algılamıyor arıza ışığı yakıyor. Dpf sıvı deposu değişti (sıfır garantisiz-1.150TL) sorun kalmadı şuan. 2016 yılında dpf arıza ve işlemleri için 2.000-2.500 tl para harcadım, bizim gibi senede 15/20 bin km. yapan kullanıcılar için dizel araç ekonomimi soru işareti,,, Sizinde depodan olabilir.. Benimde büyük ihtimal aynı ama ben daha fazla masraf çıkarsın istemediğim için dediğiniz gibi tasarruf için alınan dizelin bukadar masraf çıkarması kötü Yorum bağlantısı
Yusuf Çayır 17 Ocak 2017 Paylaş 17 Ocak 2017 (düzenlendi) On 15.01.2017 at 18:49, Mehmet BAKIRLI yazdı: Benimde büyük ihtimal aynı ama ben daha fazla masraf çıkarsın istemediğim için dediğiniz gibi tasarruf için alınan dizelin bukadar masraf çıkarması kötü İzmir de sıkıntısız iptal işlemini yapan bir yer bulsam iptal ettirecem. Dpf dahada sıkıntı çıkarırsa aracı satıp lpg li bir araç alıcam, lpg motor yese dahi bizim dpf ye yaptığımız para ile motor yapılır. Dpf sıkıntı. 17 Ocak 2017 tarihinde Yusuf Çayır tarafından düzenlendi yanlış yazım Yorum bağlantısı
Recommended Posts