Sinan Akgöl Cuma 07:39 Paylaş Cuma 07:39 Metin Akbal yazdı: Emmi kesin biliyordur. Emmi servet abinin tukkani acmasini bekliyor suan 😂 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Cuma 08:04 Paylaş Cuma 08:04 Metin Akbal yazdı: Emmi kesin biliyordur. Böyle şeyleri herkesten önce ben bilirim zaten Ama ser veririm sır vermem. Sinan Akgöl yazdı: Emmi servet abinin tukkani acmasini bekliyor suan 😂 Haha yok, bahar toplantısı için yer araştırıyorum.. gelecek misin Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl Cuma 08:19 Paylaş Cuma 08:19 (düzenlendi) Mehmet Ozyurek yazdı: Böyle şeyleri herkesten önce ben bilirim zaten Ama ser veririm sır vermem. Haha yok, bahar toplantısı için yer araştırıyorum.. gelecek misin Nisan 19 23u arasi olmadigi surece sen boyle dedikten sonra gelemem gibi bi sans yok ki 🙂 Yeşilyurt spor kulubu opsiyonunda olsun emmi otoparki vs var dusunulurse kahvalti vs organize ederiz. Cuma 08:23 tarihinde Sinan Akgöl tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan Cuma 09:04 Yazar Paylaş Cuma 09:04 (düzenlendi) Emmi biliyor, abi çaktırma sakın, sağolsun yanlız bırakmaz. Sabredin bugün açarım konusunu. Cuma 09:05 tarihinde Mustafa Arıkan tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Cuma 09:40 Paylaş Cuma 09:40 Mustafa Arıkan yazdı: Emmi biliyor, abi çaktırma sakın, sağolsun yanlız bırakmaz. Bu konuda beni kimse konuşturamaz Yorum bağlantısı
Recommended Posts