Ali Gülmez 8 Mayıs Paylaş 8 Mayıs geçmiş olsun da çok nazar değiyor bu araca sakınan göze çöp batar misali bundan sonra bir sorun yaşamazsınız umarım 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna Perşembe 07:07 Paylaş Perşembe 07:07 gecmis olsun, cana gelecegine mala gelsin. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan Perşembe 14:21 Yazar Paylaş Perşembe 14:21 Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler. Sabah alt plastiği kendim söküp teslim ettim. Kaportacı işini bitirip boyacıya bırakmış öğleyin. 2 Yorum bağlantısı
Alp Özkök Perşembe 15:20 Paylaş Perşembe 15:20 (düzenlendi) Daha küçük bir hasar b5 passatımın başına geldi. Duvara sürttüm. Fotoğraf yükleyince, bir tavsiyenizi alırım. Tekrar geçmiş olsun. Perşembe 15:28 tarihinde Alp Özkök tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Cuma 12:52 Paylaş Cuma 12:52 Mustafa Arıkan yazdı: Kaportacı işini bitirip boyacıya bırakmış öğleyin. Rengi tuttursalar bari. Yorum bağlantısı
Alp Özkök Cuma 17:26 Paylaş Cuma 17:26 Alp Özkök yazdı: Daha küçük bir hasar b5 passatımın başına geldi. Duvara sürttüm. Fotoğraf yükleyince, bir tavsiyenizi alırım. Tekrar geçmiş olsun. Bu hasar için ne yapılabilir? Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan Cuma 19:32 Yazar Paylaş Cuma 19:32 Alp Özkök yazdı: Bu hasar için ne yapılabilir? Önceki boya yaptırdığım gönderilere bakarsanız bundan daha az hasar için komple çamurluğu boyattım. Çamurluk ağzı çift kat sac olduğu için boyasız düzeltilemiyormuş. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 14 saat önce Yazar Paylaş 14 saat önce Bununla geçmiş oldu diyelim. Dün boyacı aracı teslim etti. Güzel iş çıkarmış memnun kaldım. Ton farkı çok az, var ile yok arasında. 5 Yorum bağlantısı
Recommended Posts