Ali Gülmez 8 Mayıs Paylaş 8 Mayıs geçmiş olsun da çok nazar değiyor bu araca sakınan göze çöp batar misali bundan sonra bir sorun yaşamazsınız umarım 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 8 Mayıs Yazar Paylaş 8 Mayıs Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler. Sabah alt plastiği kendim söküp teslim ettim. Kaportacı işini bitirip boyacıya bırakmış öğleyin. 2 Yorum bağlantısı
Alp Özkök 8 Mayıs Paylaş 8 Mayıs (düzenlendi) Daha küçük bir hasar b5 passatımın başına geldi. Duvara sürttüm. Fotoğraf yükleyince, bir tavsiyenizi alırım. Tekrar geçmiş olsun. 8 Mayıs tarihinde Alp Özkök tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Mayıs Paylaş 9 Mayıs Mustafa Arıkan yazdı: Kaportacı işini bitirip boyacıya bırakmış öğleyin. Rengi tuttursalar bari. Yorum bağlantısı
Alp Özkök 9 Mayıs Paylaş 9 Mayıs Alp Özkök yazdı: Daha küçük bir hasar b5 passatımın başına geldi. Duvara sürttüm. Fotoğraf yükleyince, bir tavsiyenizi alırım. Tekrar geçmiş olsun. Bu hasar için ne yapılabilir? Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 9 Mayıs Yazar Paylaş 9 Mayıs Alp Özkök yazdı: Bu hasar için ne yapılabilir? Önceki boya yaptırdığım gönderilere bakarsanız bundan daha az hasar için komple çamurluğu boyattım. Çamurluk ağzı çift kat sac olduğu için boyasız düzeltilemiyormuş. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 13 Mayıs Yazar Paylaş 13 Mayıs Bununla geçmiş oldu diyelim. Dün boyacı aracı teslim etti. Güzel iş çıkarmış memnun kaldım. Ton farkı çok az, var ile yok arasında. 10 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 14 Mayıs Paylaş 14 Mayıs Geçmiş olsun.. Akşam güneşinde belli olmuyorsa.. iyi olmuş demektir.. Sat. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 12 saat önce Yazar Paylaş 12 saat önce (düzenlendi) Bayram temizliği ve artık yeni yuvasında kapalı garajda Gelecek aşama; buraya bir şarj istasyonu kurulumu 🚘 12 saat önce tarihinde Mustafa Arıkan tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Mustafa Arıkan yazdı: Bayram temizliği ve artık yeni yuvasında kapalı garajda Gelecek aşama; buraya bir şarj istasyonu kurulumu 🚘 Masraflı da olsa bu senelerin araba hep bi başka kalacak. 🧿 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Taşındın mı hayırlı olsun güzel günlerde oturmak nasip olsun 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 9 saat önce Yazar Paylaş 9 saat önce Metin Akbal yazdı: Taşındın mı hayırlı olsun güzel günlerde oturmak nasip olsun Teşekkürler hocam. Daha iyileri sizlere inşallah. Taşınalı oldu biraz hocam ancak kapalı otoparkımız kullanılabilir durumda değil. Yeni faaliyete geçti. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts